Kova Burç Yorumları 25 Kasım 2022

Kova burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 25 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşler iyice çılgınlaşıyor — tabii ki mümkün olan en iyi şekilde! Birkaç kişiye günün havasıyla nasıl başa çıkılacağını göstermeniz gerekebilir, ancak bu zor değil ve kesinlikle buna değer.


25 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ne kadar çok şey değişirse, o kadar aynı kalırlar – kaosta rahatlık bulurlar.


25 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, Ay Yay burcunda ilerlerken, Venüs ve Merkür’e yakınlaşırken, bugün dünyayı keşfetmek ve yeni bağlantılar kurmak gibi hissedeceksiniz. Bu titreşimler sizi sıcak ve davetkar bir aura ile kutsayacak ve karşılaştığınız hemen hemen herkesle sohbet etmenize yardımcı olacaktır. Ancak öğleden sonra Luna Oğlak burcuna ve güneş on ikinci evinize geçtiğinde kapanmaya başlayabilirsiniz. Bu aydınlatıcı yerleştirme, özellikle ruhunuz üzerinde ağırlık oluşturan belirli durumlardan veya davranışlardan kaçınıyorsanız, iç gözlemi benimsemekle ilgilidir. Neyse ki, Merkür ve Kayron arasındaki tatlı bir değişim, açılmaya istekli olduğunuz sürece, güvenilir bir arkadaş aracılığıyla şifa bulmanıza yardımcı olabilir.


25 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars gerileme döngüleri her zaman biraz kabustur, Kova. Çoğu zaman en havalı, sakin ve en toplanmış burç olsanız bile, tüylerinizin kabardığını hissedeceksiniz! Mars, seks ve savaşla çok yakın bağları olan, eylem ve enerji gezegenidir. Bu yüzden şimdi olduğu gibi gerileme hareketindeyken, tüm bu temalar hayatımızdan emiliyormuş gibi hissedecek. İkizler burcunda Mars gerilemesi yaşanırken, düzenli olarak etkileşimde bulunduğumuz insanlarla olan ilişkilerimiz ve kelimelerle nasıl baştan çıkardığımız ve savaştığımız gözden geçiriliyor.


25 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki özlemleriniz hakkında konuşun, Kova. Koç burcundaki Chiron retrosu, yapmak istediklerinizi güvenle iletme yeteneğinizi etkilediğinden, profesyonel hayallerinizle bir duruş sergilemek biraz sinir bozucu olabilir. Neyse ki, gerileyen asteroit Yay burcundaki Merkür ve Venüs ile üçgen açı oluşturarak size açıkça konuşmanız ve profesyonel özlemlerinize bağlı kalmanız için gereken cesareti veriyor. Beklenmedik iş arkadaşlarınızdan ve meslektaşlarınızdan bile destek alabilirsiniz, bu da hayallerinizi takip etmek için ihtiyacınız olan tüm onay olmalıdır!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.