Kova Burç Yorumları 18 Kasım 2022

Kova burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 18 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygularınızın son olayları yakalaması için bugün bir süre saklanmanız gerekiyor. Hızlı bir ağlama, bir saatlik kardiyo ya da devam etmenize yardımcı olacak aklınıza gelebilecek herhangi bir şey olabilir.


18 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatta çok hızlı gidersen, her zaman yavaşladığını hissedersin. Bu yüzden her günün tadını çıkarın.


18 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep güneşi Plüton’u güçlendirmek için bir öpücük gönderirken, sevgili Kova, sizi tetikleyen veya alanınıza saygı duymayan insanlarla sınırlar belirlediğiniz için sizi suçlamazlar. Neyse ki, çizdiğiniz çizgiler, bu dinamikleri daha iyi hale getirmenize yardımcı olurken, koşullarınızı daha fazla kontrol altında hissetmenizi sağlar. Bu öğleden sonra gökyüzünde Başak ayı, Mars ve Neptün formları arasında sert bir t-kare olarak sizi takdir edilmemiş hissettiren herkesten uzak durun. Neyse ki, bu gecenin ilerleyen saatlerinde ay güneş ve Plüton ile aynı hizaya geldiğinde bu korkudan kurtulma şansınız olacak, ancak yalnızlığı benimsemeniz gerekebilir.


18 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ham yoğunluk, bugün yukarıdaki gökleri elektriklendirecek, Kova. Güçlü güneş gökyüzünde yükselirken, güneş on ikinci sezgi evinizdeki güç merkezi Pluto ile bağlantı kuracak. Kişisel ve romantik yaşamınız hakkında güçlü ifşalar alıyorsunuz, bu nedenle algılarınız ve sezgileriniz hakkında ipucu verdiğinizden emin olun. İçine dönerek, iradenizi evrene nasıl uygulamak ve hayallerinizdeki yaşamı tezahür ettirmek istediğinize daha iyi hazırlanabilirsiniz. Geçmişle ilgili korku veya endişe hissediyorsanız, dikkatli olun ve meditasyon yapın. Bu şimdi önemli ölçüde yardımcı olabilir.


18 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir süperstar gibi parlama vaktin geldi Kova! Ancak Akrep burcundaki güneş Plüton’u Oğlak burcunda altmışlık açıyla çevirdiğinde, adım atıp çıkmak konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Derinlerde, olağanüstü, dönüştürücü bir lider olma yeteneğine sahip inanılmaz bir profesyonelsiniz. Ancak, profesyonel dünyaya neyden yapıldığınızı göstermek için kendinize daha fazla güvenmeniz gerekebilir! Altmışlık, sıkı çalışmanızın, mirasınızın ve başarılarınızın tanınmasından zevk almak için gölgelerden çıkmanıza yardımcı olabilir. Kutlanmayı hak ediyorsun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.