Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Değişimi seven yöneticiniz Uranüs hala Boğa ile seyahat ediyor, yani bu, işleri ağırdan almaya alıştığınız anlamına mı geliyor? Tam olarak değil! Aya, aşk anlamında işe yarayan ya da yaramayan nelerden paçayı sıyırabileceğinizi görmek için sınırları zorlamaya devam ederek başlıyorsunuz. Birlikte olduğunuz veya peşine düştüğünüz kişi başka bir Kova veya ateşli bir Koç ise, asi olmak işe yarayabilir.

7 Aralık’ta hava burcu İkizler burcunda ve zevk evinizde bir dolunay var ve iyi vakit geçirme takıntınız (akıllara durgunluk veren seks dahil) hayatınızdaki diğer tüm aktiviteleri gölgede bırakıyor. Aşk ve seks, romantizm ve arzu hayatın sağlıklı parçalarıdır, ancak umursadığınız tek şey bunlar olmamalı.

Bazı heyecan verici kariyer haberleri, on yedincideki Merkür-Uranüs dünya üçgeni sırasında hayatınızda aksamalara neden olabilir, ancak bu fırsat muhtemelen kaçırılmayacak kadar iyi olacaktır. Bae ile bir randevuyu veya tatili yeniden planlamak onlar için bir anlaşmayı bozuyorsa, Kova, vermen gereken büyük bir karar var.

22 Aralık’ta romantik Venüs, yenilikçi Uranüs’ü üçgen açı yaparak sizi aşkı bulmanın (veya sürdürmenin) yeni yollarını denemeye teşvik ediyor. Yeni bir flört uygulaması indirin veya tantrik seks çiftleri inzivasına çıkın. Karıştırın. Tamamen farklı bir şey deneyin. Aşk, önümüzdeki birkaç hafta boyunca cesur ve açık fikirli olanlardan yanadır.


Kova Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sevgili Kovalar, bu ay sizin için bazı şaşırtıcı gelişmeler var. Ayı başlatan tüm ateşli Yay enerjisi, ağ oluşturma yoluyla birçok bağlantı ve müttefik getirebilir. Ayın başında video konferanslara gitmek, gelecekte başarılı olmanızı neredeyse garanti eder, çünkü yeni iş arkadaşlarınızın profesyonel geleceğiniz için gerçekten ne kadar önemli olduğunu daha sonraya kadar bilemezsiniz.

7 Aralık’taki dolunay gibi herkesi üzüyormuş gibi görünen en zorlu kozmik geçişlerde bile parlayacak çok yeriniz olacak.

Jüpiter yirminci yılda Koç burcuna geri döndüğünde, potansiyel bir iş ortaklığı sizi her zaman istediğiniz bir rüya senaryosuna götürebilir. Gelen kutunuzu potansiyel projeler ve fırsatlarla dolduran güçlü bir fikir akışı var. Bu döngü sırasında beklediğiniz röportajı bile alabilirsiniz.

21 Aralık’ta güneş Oğlak burcuna girdiğinde, onların ihtiyaçlarına karşı daha duyarlı hale gelerek iş arkadaşlarınız için tünelin ucundaki ışık olabilirsiniz. Bir şeyleri çok insani bir seviyede yıkmak için doğal bir yeteneğiniz var. Baskı altındayken bile, günlük işlerinizi zarafet ve haysiyetle yapabilirsiniz.


Kova Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

2022 sona ererken, 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girerken son birkaç aydaki flört hayatınızı düşünmenin tam zamanı. Ne güzel şeyler oldu ve daha iyi ne olabilirdi? Yedinci gündeki İkizler dolunayında öğrendiklerinizi kullanın, çünkü bu, eğlenceli bir kış kaçamağı için en iyi randevu gecesidir.

Ancak, 9 Aralık’ta Venüs Oğlak burcuna girdiğinden, bu ciddi bir flört için harika bir zaman değil. Aslında, geçmiş sevgililerin hayaletleri tarafından bile ziyaret edilebilirsiniz. Onlardan öğrendiğin dersleri al Kova, ama ondan sonra onları engelle.

Biriyle ciddileşmek yerine, Jüpiter yirmincide Koç burcuna girerken, “çıkarları olan arkadaşlar” durumuna girebilirsiniz. Uzun bir kış olacak. Ertesi gün güneş Oğlak burcuna girerken niyetinizi netleştirdiğinizden emin olun. Birini karanlıkta bırakmak istemezsin. 23 Aralık Oğlak yeniayında kendinize biraz zaman ayırın ve yolunuza devam etmeden önce kalbinizi iyileştirin.

2022 yılı, Merkür yirmi dokuzunda geri hareketine girerken yalnız bir notla sona eriyor. Kova, hala geçmişini düşünürken, kalp kırıklığı içinde kaybolma.


Kova Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Partiye hazır

Kova, sosyal hayatınız bu ay son derece canlı, çünkü tatil partisi sahnesinden tam olarak yararlanabileceksiniz. Yeni çevrelere karışmaktan ve hareket etmekten kazanılacak çok şey var, bu yüzden kesinlikle dışarıda olmak isteyeceksiniz. Bu aynı zamanda uzun süredir devam eden bir hayal için harekete geçmek için en iyi zamanlardan biridir. Planladığınız bir şey, öncelikler listenizde daha yukarılara çıkabilir ve başlamak için can attığınız bir şey olabilir.

Duygular, 7 Aralık’ta İkizler burcunda dolunay ve zevk bölgenizde akabilir. Dolunay, gerileme evresindeki iddialı Mars ile aynı hizaya geliyor ve bu durum, işler umduğunuz gibi gitmezse duygusallaşmanıza neden olabilir. . Bir şey veya biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir ve tepkiniz niyet ettiğinizden daha güçlü olabilir. Hepsini bırak ve çok daha iyi hissedeceksin.

Vurgu yavaş yavaş özel ve ruhsal bir alana kayar ve sizi derinlemesine düşünmek için biraz zaman ayırmaya teşvik eder. Konuşkan Merkür altıncıda, ardından dokuzuncuda Venüs ve yirmi birincide güneş devreye giriyor. Bu, yavaş yavaş odağınızın dış koşullardan içinizde olup bitenlere ve ruhsal, zihinsel ve duygusal durumunuza kayacağı anlamına gelir. Durumu değerlendirmek ve olaylar hakkında gerçekten ne hissettiğinizi anlamak için bir şans. Bu aynı zamanda hayatınızı yeni bir düzeye taşıyabilecek ruhsal sezgi, deha ve rehberlik kaynaklarından yararlanma fırsatıdır.

Son olarak, 23 Aralık’ta Oğlak burcunda yararlanmak isteyeceğiniz göz kamaştırıcı bir süper yeni ay var. Bu, meditasyon veya farkındalık gibi yeni bir ruhsal uygulamaya başlamak için en iyi zamanlardan biridir. Günlük günlük tutma veya rüyalarınızı kaydetme sürecine de başlamak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.