Koç Burç Yorumları 26 Kasım 2022

Koç burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 26 Kasım 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Kasım 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda grupla ilgilisiniz ve insanların büyük fikirlerinizi dinlemeye daha istekli olduğunu görmelisiniz. Sahneye çıkın – şimdi sonuna kadar çalışma zamanı!


26 Kasım 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Fırsatçı insanlar sahnede yeni. Onlara nezaketle ve dikkatle davranın.


26 Kasım 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, Oğlak burcu Chiron ile kare açı yaptığında, duygularınıza yön vermek geçici olarak kapanmanıza neden olabilir. Kendinize yer açmakta bir sorun olmasa da, başkalarını gereksiz yere veya açıklama yapmadan dondurmaktan kaçınmalısınız. Luna’nın kaderin düğümleriyle bağlantı kurduğu öğleden sonra, başarı için yeni fırsatlar kendilerini gösterebilir. Akşam yuvarlanırken ve ay Uranüs ile destekleyici bir bağlantı paylaşırken, sizi lüksü kucaklamaya ve kendinizi şımartmaya teşvik ederken lezzetli yemekler ve mükemmel bir arkadaşlığın tadını çıkarmayı planlayın. Ancak, gün sona erdiğinde sosyal dayanıklılığınızı kaybedebilirsiniz, bu nedenle gevşemek için bolca zaman ayırdığınızdan emin olun.


26 Kasım 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne zaman bir ateş burcunda göksel bir nesne tutuşsa, dünyanın zirvesindesiniz, Koç. Seni benzin gibi besliyor! Bu, özellikle güneş dokuzuncu genişleme evinize yolculuk ederken doğrudur, çünkü sınırlarınızı yeni keşfedilen bölgelere zorlamanıza yardımcı olacaklardır. Bu, yaşam, aşk ve dünyanın sunduğu şeyler hakkında daha fazla şey keşfetmenize yardımcı olur. Zihinsel Merkür şimdi burada dönerken, artık tek başınıza uzun mesafeli seyahat etmeye hevesli olabilirsiniz. Bekarlar da bunu merak edebilir. Bunu yaparsanız, yolculuğunuzda benzersiz ve büyüleyici insanlarla tanışmak için heyecanlanın.


26 Kasım 2022 Cumartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne kadar başardığına bir bak, Koç! Ay Oğlak burcunda parladığı için kariyer yolunuzun, başarılarınızın ve durumunuzun sergilendiğini hissedebilirsiniz. Ancak ay, burcunuzda geri giden Kayron ile kare açı yapıyor, bu nedenle başaramadığınız herhangi bir şey için kendinizi zorlamak yerine olumlu bir bakış açısı sürdürmek isteyebilirsiniz. Ay’ın da Boğa’da geri giden Uranüs’ü ve Boğa’da Kuzey Ay Düğümü’nü üçgen açı yaptığı göz önüne alındığında, gün içinde radikal bir şekilde farklı değerlerin ortaya çıktığını ve güvenlik duygunuzda dalgalanmalara neden olabileceğini fark edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.