Koç Burç Yorumları 25 Kasım 2022

Koç burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 25 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne istediğinize dair iyi bir fikriniz var ve vizyonunuz sizi doğru yöne götürecek kadar net. Yardım etmesi için birkaç arkadaş bulman gerekebilir – bu çok kolay olacak!


25 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayalinizin peşinden gidin — kelimenin tam anlamıyla. Uykunuzdaki görüntüler size yolu gösteriyor.


25 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bu sabah Yay burcunun uğurlu Jüpiter ile bağlantı kurduğu için zihniniz kapris ve neşe ile dolacak. Bu kozmik iklimden ilham alacak olsanız da, fantezilerinize fazla kapılmamaya çalışın, aksi takdirde çevrenizle bağlantınız kopabilir. Öğleden sonra Luna Oğlak burcuna geçtiğinde, pragmatik bir eğilimi geri kazanmanıza yardımcı olacak bir değişim hissedeceksiniz. Bu arada Venüs, şifa veren asteroit Chiron ile, iyimserlik, meditasyon yoluyla şifa bulmanızı ya da ruhunuza sıcaklık ve huzur getireceği kesin olan tercih ettiğiniz ruhsal uygulama ile meşgul olmanızı isteyen tatlı bir alışverişi paylaşıyor.


25 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Koç, Mars gerileme dönemleri hiç kimse için asla zevkli değildir. Güçlü Mars, kızıl gezegen, gezegensel yöneticiniz ve koruyucunuz olduğundan, bu özellikle sizin için geçerlidir. Ne zaman gezegensel cetveliniz yörüngeden çıksa, tüm yaşamınız beklemedeymiş gibi hissedersiniz ve her dönüşte engeller ortaya çıkar. Mars’ın İkizler burcunda gerilemesi ile birlikte kelimeler ve fikirler savaşın biçimi haline gelir. Bu nedenle, geçmiş yıllardan bu temalarla ilgili karma ile yüzleşmeliyiz. Her şeyden önce, şu anda sözlerinizi bir silah olarak kullanmayın.


25 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendine karşı dürüst ol, Koç. Profesyonel yolculuğunuzda yeni deneyimler istemek sorun değil, ancak Yay’daki Venüs ve Merkür, burcunuzda Kayron geri giderken, herhangi bir şüphe veya güvensizlik üzerinde çalışmanız gerekebilir. Kariyer yolunda yapacak ve keşfedecek çok şey var! Belki yeni bir şehirde daha büyük profesyonel fırsatlar vardır ya da öğrenmeye değer profesyonel bir guru olabilir. Ancak planlarınızı ve fikirlerinizi taahhüt etmeden önce, kendinize olan güveniniz üzerinde çalışmanız gerekebilir. Yeni bir şey denemek istiyorsanız sorun değil!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.