İkizler Burç Yorumları 28 Kasım 2022

İkizler burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Kasım 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Kasım 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İnsanlarla konuşurken olabildiğince net olmanız özellikle önemlidir – ve e-posta tamamen yeni, çılgın bir arenadır! İnsanlar en aptalca şakaları bile kasten yanlış anlıyor gibi görünüyor.


28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yanlış anlamalar sinir bozucu, bu yüzden açık olun. Kendinizi stresten kurtarın.


28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün kendi yarattığınız bir dünyaya kaçmak isteyebilirsiniz, çünkü Kova ayı kader düğümleriyle sert bir t-karesi oluşturur. Bu kozmik iklim topluluğa gerilim getirebilse de, içinizde huzur ve şükran bulmak için eşsiz bir konumda olacaksınız. Neyse ki, Ay ve Venüs arasındaki tatlı değiş tokuş sayesinde, akşam ortaya çıkarken kabuğunuzdan güvenli bir şekilde çıkma şansınız olacak. Bu titreşimler, kişisel bakım, romantizm veya belki de biraz tezahür çalışması ve meditasyona düşkünlük için mükemmel olan masaya canlandırıcı bir ortam getirecek.


28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın dikkat çekmeyin, İkizler. Kozmik hava oldukça kayalık. Isıyı doğrudan hissedeceksiniz çünkü gezegen yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, savaş tanrısı kızıl gezegenimiz Mars ile kılıç dövüşüne girecek. Gökyüzünde karşılıklı duracaklar. Kişisel hayatınız söz konusu olduğunda, siz ve eşiniz özellikle hüsrana uğramış, endişeli ve kızgın hissedeceksiniz. Karar vermek, söz vermek veya anlaşma yapmak için acele etmeyin. Zihinsel durumunuz öfkeli olacak ve sonunda pişman olacağınız bir şey söyleyebilirsiniz. Kendinizi topraklamaya çalışın, tahrişinizle nefes alın ve fırtınaların geçmesine izin verin.


28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bundan sonra ne üzerinde çalışmalısın, İkizler? Biraz dağınık hissedebilirsiniz, ancak burcunuzda geri giden Mars, Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yaptığından, bugün biraz organize olmanın zamanı gelmiş olabilir. Yapacak ve deneyimleyeceğiniz çok şey olduğundan, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için düşüncelerinizi toplamak isteyebilirsiniz. Profesyonel gelişiminizi ilerletebilecek bir eğitim fırsatı veya varış yeri gibi gözünüze çarpan benzersiz bir şey olabilir. Ancak, takip edecek bir arayış seçmezseniz ilerleyemeyeceğinizi fark edebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.