İkizler Burç Yorumları 25 Kasım 2022

İkizler burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 25 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Birisinin inanılmaz derecede etkili olabilecek büyük bir fikri var – dinlemeye istekli olduğunuz sürece. Büyük değişiklikler yapmak için iyi bir zaman, bu yüzden yeni şeyler denemekten çekinmeyin.


25 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İdeallerinden taviz veren çok fazla insan izlediniz – bu yol size göre değil.


25 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yay burcu geniş Jüpiter ile bağlantı kurarken, bugün kalbinin sevgiyle dolup taştığını hissedebilirsin. Bununla birlikte, yeni aşk çıkarları söz konusu olduğunda soğukkanlı bir tavır sergilemek akıllıca olabilir veya biraz fazla istekli görünebilirsin. Öğleden sonra Luna Oğlak burcuna geçtiğinde hava değişecek ve sosyal alışverişlerinizde yeni katmanları soymanıza yardımcı olacak. Bu titreşimler, evren sizi kişisel dönüşüme ve kendini geliştirmeye doğru iterken, gelişmenin yollarını ararken soğukkanlılığınızı bulmak için de mükemmeldir.


25 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars gerilemesi karmik bir döngüdür, İkizler. Kişisel bir gezegen olarak Mars, Dünya’ya çok yakındır ve bizi büyük ölçüde etkiler. Bu yüzden yörüngesinden atılıp geriye doğru bir kaymaya düştüğünde dramatik bir şekilde etkileniriz ve kızıl gezegenin yönettiği temaları yeniden değerlendirmeli ve yeniden ele almalıyız. Seks ve savaşın gezegeni olan Mars, geçmiş yıllarda hayatımızda bu kalıplara nasıl yaklaştığımızı gözden geçirmemize neden oluyor. Burcunuzda gerilemesi ile İkizler’in temaları da özellikle güçlüdür. Bu, başlattığımız savaşları kelimeler ve fikirlerle karşılamamız gerektiği anlamına gelir.


25 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha büyük profesyonel topluluğunuz ve hayallerinizle çalışmayı deneyin, İkizler. Yay burcundaki Venüs ve Merkür bugün Koç burcunda geri giderken Kayron ile üçgen açı yaptığında açık fikirli olun. Özlemlerinizi takip etmek veya sözde arkadaş canlısı meslektaşlarınızla çalışmak geçmişte beklendiği gibi sonuçlanmamış olsa da, bu gelecekte işe yaramayacağı anlamına gelmez. Profesyonel taahhütlerinizi başarılı kılmanın bir parçası da beklentileriniz, hedefleriniz ve sınırlarınız konusunda doğrudan olmaktır. Bu iki üçlü, kesinlikle ilerleyebilmeniz için geçmişteki hatalardan ders çıkarmanıza yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.