İkizler Burç Yorumları 22 Kasım 2022

İkizler burcunun 22 Kasım 2022 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Kasım 2022 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Kasım 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Kasım 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Kasım 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Kasım 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri sana bir şey söylemeye çalışıyor, ama onları anlamak zor. Düz İngilizceden çok beden diline ve diğer ince işaretlere güveniyor olabilirler, bu yüzden konuşmalarını sağlayın.


22 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biri çok ısrarcı davranıyor: onlara patronunun sadece sen olduğunu söyle.


22 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah uyandığınızda, tatlı İkizler, güneş Yay burcuna ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne doğru ilerlerken, aşk havaya nüfuz edecek. Yıldızlar sizden dünyaya daha iyimser bir pencereden bakmanızı isterken, kalbinizi sizi çevreleyen güzellik ve nimetlere açarak bu uyumlu titreşimlere dalın. Ne yazık ki, bu öğleden sonra Akrep ayı, geçmişten gelen acı verici anıları veya korkuları tetiklemekle tehdit eden, öngörülemeyen Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde kayalık titreşimler sizi bulabilir. Luna bu akşam Satürn’le karşı karşıya geldiğinde gerilim yükselmeye devam edecek, ancak maneviyatınız bu tuhaf titreşimlerden kaçınmanıza yardımcı olabilir.


22 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünden itibaren sizin için muhteşem bir yeni zodyak mevsimi geldi İkizler. Yay burcuna hoş geldiniz. Bu sizin için yılın en önemli dönemlerinden biri çünkü sizde yankı uyandırıyor. Hem siz hem de Yay, değişebilen ve esnek olmanın yanı sıra değişimi kabul etmeye istekli, değişken burçlarsınız. Bu enerji gelecek ay tüm evrende yankılanacak ve sizi macera için bir susuzluk ve arzuyla dolduracak. Kişisel ve romantik hayatınız söz konusu olduğunda, şu anda nerede olduğunuzu değerlendirin ve ileride daha da heyecan verici yolculukları nasıl inşa edebileceğinizi değerlendirin.


22 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlişkilerinizden ne bekleyebilirsiniz, İkizler? Sosyal bir hava işareti olarak, iş hayatınızda başkaları tarafından çevrelenmekten keyif alabilirsiniz. Ancak güneş karşı burcunuz olan Yay’a girerken, yalnız bir maceraya çıkma zamanının geldiğini görebilirsiniz. Yay sezonu, düzenlemelerinizin sizi nereye götürebileceğini ve kariyer yolunuzdaki bağımsız çabalarınızı desteklemek için neler yapabileceklerini düşünmek için mükemmel bir zamandır. Hatta bu güneş enerjisini her yerde yeni fırsatlar bulmak için kullanabilirsiniz. Ama kendi başınıza da vurmaktan korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.