Günlük Yemek Burç Yorumları 29 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Kasım Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Acele etmek için bir sebep yok. Olayları olduğu gibi kabul edin ve ayrıntılardan kaçının. Benzer şekilde, bugün öğle ve akşam yemeği planlarınızı basit tutun. Paket servis Çin yemeği sipariş etmek her zaman kolaydır ve mu gu gai tavanızın tadı, restoranda olduğu kadar TV’nizin önünde de güzel olacaktır.


Boğa Burcu

29 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün nakit çıkışınızı izleyin. Anlamsız harcamalar gün sonunda parasız kalmanıza neden olabilir. Bakkal satın almak için ne kadar paranız varsa kullanın. Bu şekilde, büyük bir tencerede doyurucu dana yahnisi yapmak için malzemeleri toplayabilirsiniz. Dışarı çıkacak gibi görünmediğinden bu akşam yemek pişirebilirsin.


İkizler Burcu

29 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün oldukça geveze olacaksınız ve insanlar etrafınızda olmaktan hoşlanacak. Onlarla sinemaya gidene kadar. Akşam yemeği geldiğinde koca çenenizden bıkmış olacaklar. Bu yüzden içini lazanya ve sarımsaklı ekmekle doldurun ve başkalarının da kenardan bir şeyler söylemesine izin verin.


Yengeç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün arkadaşlarınla ​​takıl. Onlarla yeniden bağlantı kurmak ruhunuza iyi gelecek. Ama günün sonunda yalnız kalma çağrısına kulak verdiğiniz için kendinizi mazur görün. Evde toplanın ve birkaç ev yapımı tavuklu turta yiyin. Arkadaşlarını seviyorsun ama sadece kendine yetecek kadar turta alacaksın.


Aslan Burcu

29 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi saklamak isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmaya çalışmakta yanlış bir şey yok. O yüzden bugün tek başınıza uçun ve akşam yemeği için kendinize güzel bir şeyler hazırlayın. Sebzeli tatlı ve ekşi tavuk tavada kızartma yapmak kolaydır ve kalorisi normal yemeğinizden daha düşük olacaktır.


Başak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün evin etrafını toplamak isteyebilirsiniz, ancak bu, her şeyin olması gerektiği kadar yorucu. İşiniz bittiğinde, arkadaşlarınızı arayın ve neler yaptıklarını görün. Bazılarının brunch’ta takılacağı kesin. Onlara katılın, çünkü yengeç kekleri yerine Eggs Benedict yemeyeli uzun zaman oldu.


Terazi Burcu

29 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hiçbir şey yapma. Kanepede kitap okuyarak uzanın veya hamakta sallanarak günün akışını izleyin. Yemek pişirmek için çok yumuşak olabilirsiniz, bu yüzden çıkarma zamanı. Endişelenmeyin, Thai restoranına yürümek yorucu olmayacak ve bol Pad Thai ve baharatlı Boo Jah ile enerjinizi geri kazanabilirsiniz.


Akrep Burcu

29 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sırlarınızı kendinize saklayın. Bunları güvenilmez bir kişiye ifşa etmek felaket olabilir. Bu gizli bir bilgi ve çikolatalı süt ve Pop Tarts ile Kaptan Crunch’ınızın tadını çıkarmaya devam etmeniz kimseyi ilgilendirmez, ancak Çakmaktaşınızın vitaminlerini alana kadar değil.


Yay Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün otoriter olmamaya çalışın. Patronluk tarzınla insanları kendinden uzaklaştıracaksın ve bunu istemiyorsun. Soğutun ve onları akşam yemeğine katılmaya davet ederek yapabilirsiniz. Tavuk parmını makarna ile sipariş edeceksiniz, ancak herkes için sipariş vermekten kaçının. Kendileri için oldukça iyi düşünebilirler, teşekkürler.


Oğlak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün uzaktaki arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurun. Nerede olurlarsa olsunlar sizden haber almaktan memnun olacaklardır. Sohbetleriniz size gezme özlemi yaşatabilir ama etnik restoranlar bu gece gidebileceğiniz kadar uzak olabilir. Gidip ‘Godzilla’ izlerken yemek için suşi sipariş edin. Tokyo’ya geri dönmek gibi olacak.


Kova Burcu

29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ayaklarınız yere sağlam bassın. Önemli bir iş, tüm dikkatinizi vermenizi gerektirecek. Kendinizi kasap dükkanında bulduğunuzda yaptığınıza sevineceksiniz ve o size taze av tavuğu veya küçük bir köpek büyüklüğünde birkaç hamal arasında seçim yapma şansı veriyor.


Balık Burcu

29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir ilişki yaşamayalı uzun zaman olmuş olabilir ve sorun değil. Kendinizi bağlı hissetmekten alıkoyan bir bağımsızlık hissinin tadını çıkarırsınız. Aynı zamanda meşhur karides bamyanızı yaptığınızda size daha fazla yemek verir, ancak bunu paylaşacak birinin olması da güzel olur.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.