Günlük Yemek Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Kasım Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ayrıntılar, siz içlerinde boğulana kadar bugün dökülecek. En iyisi çok büyük bir şemsiye taşımalısın, çünkü şiddetli bir yağmur yağacak! İşten sonra yoga gibi rahatlatıcı bir şeyler yapın. Bunu yeşil salata ile basit bir somon fileto ile takip edin ve gün bitmeden kafanız iyi ve kuru olacaksınız.


Boğa Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günü güzel şeyler arayarak geçirmek için planlar yapın. Sahilde bir yürüyüş, ormanda bir yürüyüş, güzel bir gün batımı veya üç katlı çikolatalı kremalı pasta olabilir. Hey, bazı insanlar her şeyde güzellik bulabilir.


İkizler Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün gizli bilgileri paylaşmaktan kaçının. Meşgul kişiler etrafta burnunu çekerek toprağı kazıyor olacak ve kısa süre içinde dedikodu dünyasının yıldızı siz olabilirsiniz. Sizden öğle yemeği isteseler bile bugün onlardan kaçının. Onlara mükemmel bir ton balıklı sandviçiniz ve elmanız olduğunu ve tek başınıza yemeyi tercih edeceğinizi söyleyin.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün plan yapmak için iyi bir gün olacak. Vahşi veya yumuşak ve sakin olabilir. Ne yaparsan yap, ama o ikinci kısım daha iyi bir fikir olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek eğlenceli olacak, belki de mangalda karides ve herkesin eğlenmesi için ünlü Cajun yedek kaburgalarınız.


Aslan Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sıçramadan önce azalan mali durumunuza bakın. Anlamsız harcamalardan kaçınmak en iyisi olabilir, bu da akşam yemeği yemek zorunda kalabileceğiniz anlamına gelir. Yerel yağlı kaşığın bazı mükemmel biber ve burgerler servis ettiğini göreceksiniz, ancak banyoda ne varsa onu öldürmek için bir baltaya ihtiyacınız olacak.


Başak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Düşünce netliği, bugün bazı şeyleri anlamlandırmanıza yardımcı olacaktır. Odak noktanız çok keskin olacak ve bu sayede çok şey yapacaksınız. Bu, büyük bir kahvaltı yemenin faydalarından biri olabilir. Sağlıklı bir öğle yemeği ile ateşi yakmaya devam edin. Kızarmış biftekli sandviç, meyve ve yoğurt işinizi görecektir.


Terazi Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yoğun bir gün sizi bunalmış hissettirebilir. Yeterince yemiş olabilirsiniz, ancak erken saatlerde dışarı çıkmaktan veya uzun bir öğle yemeği yemekten kaçının. Patron tam olarak ne yaptığınızı bilecek. Nacho nefesi sizi ele vermiyorsa, barbekü sosuna bulanmış gömlek ve kravat ele verecektir.


Akrep Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir arkadaşınız sizden bir iyilik isteyebilir ama herhangi bir şeyi kabul etmeden önce bunun ne olduğunu öğrenin. Fırında patates, lahana salatası ve işlerden oluşan birinci sınıf bir kaburga yemeği vaadi bile ilerlemeniz için yeterli olmayabilir. İnan bana, arkadaşının Danua’sını bir ay boyunca izlemek göründüğü kadar eğlenceli olmayacak.


Yay Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız bugün son sinirinizi çalıştıracak ve siz işten ayrılma saatine kadar dakikaları sayacaksınız. Seni üzmelerine ve öğle yemeği davetlerini reddetmelerine izin verme. Sevimli olduğunu düşünecekler, ama burunlarına patates kızartması soktuklarında ya da sırf pençeleriyle oynayabilsinler diye yengeç sipariş ettiklerinde sen bunu aptalca bulacaksın.


Oğlak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantik hayatınızı bugün bir cerrahın hassasiyetiyle parçalara ayırın. Hastanın komada olduğunu, zar zor çalıştığını görebilirsiniz. Öyleyse bu gece aşkı aramaya git. Seninle uzaktan ilgilenen biriyle akşam yemeği harika olurdu ve İtalyan her zaman eğlenceli ve tehditkar olmayan bir ilk buluşma sağlar.


Kova Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün diğerlerinden farklı bir dalga boyunda olacaksınız ve anlaşmaya varmak zor olabilir. Öğle yemeğini kendi başına yemek isteyebilirsin, çünkü onların seçimleriyle iyi olmayacaksın. Taylandlı mı, İtalyan mı? Kalın mı yoksa ince kabuk mu? Manhattan mı New England mı? Herkesle çatışacaksın, o yüzden oraya bile gitme.


Balık Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün havuza dalmak iyi gelecek. Bunun için gittiğinizde kedi ayağı olmayacak! Kafanı karıştırırsan, bir dahaki sefere daha iyi bilirsin. Bu macera duygusunu, korkusuzca Kore bosintangına gireceğiniz ve havlamamasını umacağınız bu akşamki yemeğe götürün.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.