Günlük Yemek Burç Yorumları 21 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Kasım Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tartışmadan önce gerçeklerinize sahip olduğunuzdan emin olun. Aksi takdirde, toplum içinde yine kendinizle dalga geçilirken bulabilirsiniz. Aslında, sert tartışmalar çıkarsa, büyük bir greyfurt soyun ve tüm dilimleri ağzınıza sıkıştırın. Aptalca bir şey söylememenin tek yolu bu olabilirdi.


Boğa Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün finansal konular söz konusu olduğunda hiçbir karar en iyi karar olmayacaktır. Noktalı çizgiyi imzalamanız için size baskı yapanlar olabilir, ancak bu konuda derinlemesine düşünün. Akşam yemeğinde bu durumu düşünün. Bazen ışığı görmenize yardımcı olmak için tek gereken birkaç doyurucu tavuklu turtadır.


İkizler Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün birçok fikrinizi hayata geçireceksiniz. Orada kalıp kalmadıkları başka bir soru, ama bunun için daha sonra endişelenebilirsiniz. Bu gece bir yengeç ve istiridye ziyafeti ile sıkı çalışmanız için kendinizi ödüllendirin. Bu kulağa pahalı gelebilir, ancak her zaman şirketin kredi kartına tokat atabilirsiniz.


Yengeç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Vahşi tarafa pek sık girilmez, o yüzden iyi eğlenceler! Ancak kasabaya gitmeden önce önemli bir şeyler yemeyi unutmayın. Patates kızartmasıyla birlikte büyük bir köfte, bu gece midenize çarptığınız diğer her şeyi emecektir.


Aslan Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün entelektüelleşmek için iyi bir gün olmayacak. Herkes başka şeylere odaklanacak ve düşünce derinliğinden yoksun olacak. Bu yüzden bugün kendinizi aptal yerine koymak zorunda kalabilirsiniz. Ama fazla ileri gitme. Kendinizi bir fast food restoranında akşam yemeği yerken bulabilirsiniz ve bundan daha aptalca bir şey olamaz.


Başak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün meslektaşlarınızla işle ilgili sorunları tartışmak isteyeceksiniz, ancak bunlar sizin ilgi alanınızda olmayacak. Tüm düşünceler hafta sonu olacak. Öyleyse bugün onların saflarına katılın. Kendinizi happy hour’da gömleğinizin her tarafında barbekü sosuyla bulacaksınız, düzinelerce yedek kaburga yemenin doğrudan serpintisi.


Terazi Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün konuşması kolay biriyle tanışabilirsiniz. Garsonun canını sıkacak şekilde saatlerce konuşabileceğiniz bir akşam yemeğine davet edin. Ancak tatlı olarak alacağınız tiramisu ve kahve ikinizin de dilini çözebilir ve sizin bitirmenizi beklemek zorunda kalır.


Akrep Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hiçbir şeyi hafife almayın ve harekete geçmeden önce konuları derinlemesine düşünün. Ancak bu sizi zihinsel olarak yorgun bırakacaktır. O yüzden akşam yemeği için acele etmeyin. Pizza her zaman iyidir ve üzerinde kafa yoracağınız tek şey sosis, sarımsak, sucuk veya üçünün birden olması.


Yay Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün meşgul olun ve zaman uçup gidecek. Ancak işten sonra biraz egzersiz yapmaya çalışın. Bunu sarımsaklı ekmekle fettuccine alfredo yemeği ile takip edin. Bu size yarın koşmaya başlamak için ihtiyacınız olan enerjiyi verecektir.


Oğlak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün çok az düşünce netliğine sahip olacaksınız ve beyniniz bulanık hissedecek. Belki de kahvaltı etmeliydin. Yumurtaları çırpmak, tost yapmak ve bir bardağa portakal suyu dökmek ne kadar zor olabilir? Bu doğru, hiç de zor değil. Yani acınası durumunuz için kendinizden başka suçlayacak kimseniz yok.


Kova Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi çok yaratıcı hissedeceksiniz. Projeler hızla tamamlanacak ve patron fikirlerinize açık olacak. Bu zihniyeti akşama taşıyın ve yediğiniz yiyeceklerle yaratıcı olun. Bir Filipin restoranında kare-kare akşam yemeği iyi bir başlangıç ​​olacaktır.


Balık Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Netliğiniz bugün dağılabilir ve bu, akılsızca kararlar almanıza neden olabilir. Kendiniz için yaptığınız bazı talihsiz seçimlerin farkına bile çok geç olmadan varabilirsiniz. Kendinizi yalnızca birden fazla Big Mac’i yere sererken değil, aynı zamanda onlardan zevk alırken de bulabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.