Günlük İş Burç Yorumları 28 Kasım 2022

28 Kasım work Burç Yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 28 Kasım Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Kova Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kova burcu, işte kendini ifade etmenin bir yolunu bul. İkizler’de geri giden Mars, burcunuzdaki Satürn’ü üçgen açı yaptığında, kim olduğunuzu anlatan tutkularınızı, yeteneklerinizi ve becerilerinizi nasıl ortaya çıkaracağınızı merak ediyor olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterme yeteneğinizi kısıtlamak yerine, farklı seçenekler ve fırsatlar denemelisiniz. Belki hayata geçirmeniz gereken bir tutku projeniz vardır ya da bazı benzersiz aksesuarlar ekleyerek profesyonel görünümünüzü güncelleyebilirsiniz. Kendini ifade etmenle oynamak için havadar üçgeni kullan!


Balık Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye odaklanman gerekiyor Balık? İlerlemeye odaklanmak yerine, Mars İkizler’de geri giderken Kova’daki Satürn ile üçgen açı yaptığında, profesyonel temeliniz ve iş yerinizdeki temel unsurları yansıtmak için bir adım geri atmak isteyebilirsiniz. Bununla birlikte, kariyerinizi etkileyebilecek benzersiz umutlar, fikirler veya bakış açılarıyla uzlaşmanız gerekebileceğinden, bu, kendi üzerine düşünmeyi gerektirecektir. Ucube bayrağınızın uçmasına izin verdiğinizde, profesyonel temelinizi ayarlamanın çok daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Çalışma alanınızın tasarımına bile yansıyabilir!


Koç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Koç, kime ve neye sahip olduğunuzu yeniden düşünün. İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında, istediğiniz yöne gittiğinizden emin olmak için tüm uğraşlarınızdan geri çekilmeniz gerekebilir. Giderek daha fazla hüsrana uğramak yerine, sebep için ara vermelisiniz. Kariyer yolunuza kimi ve neyi daha fazla dahil etmek istiyorsunuz? Bu sorumluluklar size nasıl hizmet edecek? Hangi özlemler, ağ oluşturma fırsatları ve profesyonel bağlantılarla çalışmaya devam etmek istediğinizi düşünürken bu soruları göz önünde bulundurun. Kesimi kimin ve neyin yaptığına şaşırabilirsiniz!


Boğa Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşler değişebilir Boğa. Her şeyin aynı kalmasını isteseniz de, İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn ile üçgen açı yaptığında fikir değişikliğine açık olmalısınız. Şu an itibariyle, Mars retrosu sizi birkaç farklı yöne çekiyor, bu da neye öncelik verdiğinizi, kariyerinizde neye ihtiyacınız olduğunu ve tüm finansal fırsatları etkileyebilir. Bununla birlikte, mevcut arzularınıza uyacak şekilde kariyerinizde nelerin düzenlenebileceği veya ayarlanabileceği konusunda açık fikirli olmak isteyebilirsiniz. Kariyer yolunuzla ilgili biraz kıpır kıpır yeriniz olsun!


İkizler Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bundan sonra ne üzerinde çalışmalısın, İkizler? Biraz dağınık hissedebilirsiniz, ancak burcunuzda geri giden Mars, Kova burcundaki Satürn ile üçgen açı yaptığından, bugün biraz organize olmanın zamanı gelmiş olabilir. Yapacak ve deneyimleyeceğiniz çok şey olduğundan, profesyonel yolculuğunuzda ilerlemek için düşüncelerinizi toplamak isteyebilirsiniz. Profesyonel gelişiminizi ilerletebilecek bir eğitim fırsatı veya varış yeri gibi gözünüze çarpan benzersiz bir şey olabilir. Ancak, takip edecek bir arayış seçmezseniz ilerleyemeyeceğinizi fark edebilirsiniz.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Yengeçler, kendinizi güçlü ve kontrollü hissetmek için zihninizi sakinleştirmeye odaklanın. İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgen açı yaptığından, birinin veya bir şeyin sizin üzerinizde ne kadar otoritesi olduğunu yeniden düşünmek isteyebilirsiniz. Bir iş ortağına, yatırımcıya, finansal danışmana veya mali durumunuzla ilgili bir şeye atıfta bulunabilir. Her iki durumda da, herhangi bir bina gerilimi veya ağırlaştırmasından kopmak sizin yararınıza olacaktır. Sorumluluklarınız üzerinde daha fazla kontrol sahibi olma yetkiniz var, ancak bunu sakin ama olgun bir şekilde yapmak sizin elinizde.


Aslan Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlk önce neyi taahhüt etmelisin, Leo? İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgen açı yaparken değerlendirmek için birkaç seçeneğiniz veya fırsatınız olabilir. Birkaç ağ oluşturma etkinliği, daha büyük profesyonel topluluğunuz içinde birlikte çalışabileceğiniz insanlar ve hatta peşinden koşabileceğiniz özlemler var. Ancak, şu anda dağınıksanız, hareket tarzınızı seçmekte zorlanabilirsiniz. Bugünün üçgeni daha çok zihinsel bir oyun çünkü bunun, yeni bir arayış için sorumluluk üstlenmeden önce artıları ve eksileri tartmak için mükemmel bir zaman olduğunu görebilirsiniz.


Başak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye odaklanman gerekiyor Başak? İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn’ü üçgen açı yaptığında dikkatiniz biraz dağılır. Biraz dağınık veya dağınık hissediyorsanız, bu üçgen her şeyi yeniden düzene sokmanıza yardımcı olacak mükemmel bir geçiş olabilir. Kariyerinizde takip etmeniz gereken birkaç farklı arayış var, ancak şimdilik listenizden bir şeyler çıkarmanız veya önceliklerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Mesleki arzularınızın peşinden gitmekten kendinizi kısıtlamamaya çalışın, ancak bir tür rutini takip etmeniz gerekiyor.


Terazi Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcı becerileriniz ne kadar ileri gidebilir Terazi? Şu andan itibaren, oynayabileceğiniz birkaç profesyonel yolunuz ve fırsatınız olabilir. Seyahat, eğitim ve yeni bir deneyim kazanmayı içerebilir. Kova burcundaki Satürn, İkizler burcunda geri giden Mars’ı üçgen açı yaptığından, becerilerinizi geliştirirken sizi mutlu eden şeylere odaklanmak en iyisi olabilir. Şu anda bir arayış yerine diğerine karar vermek veya taahhütte bulunmak zorunda değilsiniz. Farklı fikirlerle oynayın ve profesyonel seçeneklerinizi denemekten korkmayın!


Akrep Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Akrepler, özel hayatınızda daha az finansal dalgalanma yaratmak için ne yapmanız gerektiğini öğrenin. Kova burcundaki Satürn, İkizler burcunda geri giden Mars ile üçgen açı yaptığında, eviniz ve aileniz için nasıl daha benzersiz bir mali plan oluşturacağınız konusunda biraz emin değilseniz şaşırmayın. Bu üçgen zihinsel odaklı olduğundan, mali konularınızla ilgili ek masraf, borç veya şikayet olmamasını sağlamak için ailenizle nasıl çalışacağınızı düşündüğünüzü fark edebilirsiniz. Bugünün üçgeni, herhangi bir yatırıma, mülke ve paylaşılan varlıklara bile dokunabilir!


Yay Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcunuza, tonunuza ve zamanlamanıza dikkat edin. İkizler’de geri giden Mars, Kova’da Satürn ile üçgen açı yaptığında gereksiz konuşmalar yapmayın. Bu iletişimsel üçgen, iş yerindeki bir konuşmada bir anlaşmazlık veya sorunun ortaya çıkabileceğini gösteriyor. Mesleki otoriteye sahip olabilecek biriyle ortaklık, yükümlülük veya bağlılık konusunda aynı fikirde olmayabilirsiniz. Söylemle meşgul olmak yerine, benzersiz bir uzlaşma arayarak gerilimi ustaca yönlendirmek için bu üçgeni kullanın. Bu arada, iş hayatınızdaki kişilerle gereksiz tartışmalardan uzak durun.


Oğlak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

En çok değer verdiğin şeye odaklan Oğlak. İkizler’de geri giden Mars, Kova’daki Satürn’le üçgen açı yaptığında, iş sizi birkaç farklı yöne götürüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Masada değerlendirebileceğiniz birkaç iş teklifi veya mevcut iş yerinizde değerlendirmeniz gereken çeşitli fırsatlar olabilir. Seçeneklere sahip olmak güzel ama potansiyel olarak bunaltıcı. Düşüncelerinizi tartışmak ve daha fazla bilgi edinmek için ilgili sorular sormak için bugünün havadar üçgenini kullanın. Bunu yaparak, bir sonraki hamlenize karar vermek için değer verdiğiniz şeyi kullanmanız gerekebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.