Günlük Güzellik Burç Yorumları 29 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Kasım Salı gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Evden çıkma telaşınız içinde uyumsuz ayakkabılar giyebilir veya diğer gözünüzü makyaj yapmayı unutabilirsiniz. Çözüm? Çalar saatinizi başlangıçta planladığınızdan daha erken kurmayı deneyin.


Boğa Burcu

29 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Ne istediğinizi tam olarak açıklayamıyorsanız, her zaman bir fotoğraf getirin. O öldürücü elbise, mükemmel bir çift küpe – tam olarak neden bahsettiğinizi doğru insanlara gösterebildiğiniz sürece elde edilebilirler.


İkizler Burcu

29 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Garsonunuz saçını nasıl bu kadar parlak hale getirdi? Kibarca sorarsan, muhtemelen sana söyleyecektir ve hatta o işin başındayken sana stilistinin numarasını bile verebilir. Ona gerçekten büyük bir bahşiş bırak.


Yengeç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Uh-oh! En sevdiğiniz paltonuzu kuru temizlemeye götürmeyeli ne kadar oldu? Evet, zahmetli ve çok pahalı olabilir ama o paltoyu seviyorsun ve onu yıllarca giymek istiyorsun.


Aslan Burcu

29 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kutudaki ya da dergideki o resim çok hoş ama sen yaşayan, nefes alan bir insansın — seni belli bir şekilde göstermek için çalışan bir ekibin yok! O yüzden unut ve hayatını yaşa.


Başak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir sonraki stil enkarnasyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için neden acele edesiniz? Bir süre orada oturun ve dergiler, eski fotoğraflar, web siteleri arasında gezinin ve hayal gücü, deneyim ve arzunun nasıl bir karışımının ortaya çıktığını görün.


Terazi Burcu

29 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Elbette, bu ayakkabılar su geçirmez olduklarını söylüyor, ancak güvenli tarafta olmak için onları tedavi edilmek üzere yanınıza alın. Ne de olsa, özellikle bir fırtınaya yakalanırsanız, mümkün olduğu kadar uzun süre keskin görünmelerini istersiniz!


Akrep Burcu

29 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En sevdiğiniz bir giysiyi buraya küçük bir kıstırma ve buraya bir kıvırma ile kaydedebilirsiniz. Ayakkabı tamircinize o topukları alıp düz hale getirip getiremeyeceklerini sorun. Sanki gardırobunun koluna bir şans vermişsin gibi.


Yay Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Özellikle kendinizi kırılgan hissediyorsanız neden devam edip kendinizi şımartmıyorsunuz? Yumuşak bir süveter, bebek pudrası kokusu — önemsendiğinizi ve rahatladığınızı hissettiren şeylerle duyularınızı kuşatın.


Oğlak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bootcut pantolonların sana yakıştığını biliyorsun, ama neden her ihtimale karşı bir çift dar kot pantolon denemiyorsun? Aynada gördüklerinize şaşırabilirsiniz. Onları beğenmezsen, her zaman çıkarabilirsin.


Kova Burcu

29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinize yapabileceğiniz en iyi güzellik bakımı, yeni bir göz kremi veya bir kaplıcada refleksoloji içermez (her ikisi de güzel olsa da). Nihai lüks, bir süre yalnız başına istediğini yapmak ve başka bir şey yapmamaktır.


Balık Burcu

29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bir indirimli ürün almak iyiyse, altı tane almak daha da iyidir, değil mi? Yanlış! Her zaman kullanacağınız bir üründe süper bir indirim paradan tasarruf etmenizi sağlar, ancak bundan daha fazlasını satın almak tam tersini yapar.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.