Günlük Güzellik Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Kasım Pazartesi gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tarz anlamsız değildir – kim olduğunuzu ve ne hissettiğinizi ifade etmenin bir yoludur. Aynı zamanda kendinize ilgilenmeye değer olduğunuzu söylemenin önemli bir yolu. Öyleyse kendin ve dolabın için güzel bir şeyler yap.


Boğa Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Çevrimiçi alışveriş, en iyi pazarlığı elde etmenin harika bir yoludur. Ayrıca, aslında hiçbir şey satın almadan perakende ya-yas’ınızı çıkarmanın harika bir yolu. Tüm bu işaretleme ve tıklama, satın almadan da tatmin edici olabilir.


İkizler Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tarzınız yaşa uygun mu? Son teknoloji olarak kalmasını istiyorsunuz, ancak diz çorapları ve aptal saç tokaları gibi bazı şeyler var ki, onları dışarıda giyerseniz insanların sizi daha az ciddiye almasına neden olabilir.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Duygular söz konusu olduğunda, cila yapıp yapmadığınız kimin umurunda? Sadece sıcak bir banyo olsa bile biraz bakım için birkaç dakikanızı ayırın. Elinizden gelenin en iyisini hissetmediğinizde, kendinize iyi bakın çünkü buna değersiniz.


Aslan Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Tüm bu güzellik jargonu çok ezici olabilir. Gerçekten bir göz kremine, gece losyonuna ve antioksidan seruma ihtiyacınız var mı? Açıkçası, hayır — tam olarak neyle uğraşmaya çalıştığınızı anlayın ve ardından size uyan ürünü alın.


Başak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Şu anda yeni bir ruj tonuyla kaçıyorsunuz, ancak bu, eski yedeklerinizi henüz atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Bunu bekleyin ve sonunda denenmiş ve doğru ürünlerinize geri dönüp dönmediğinizi görün.


Terazi Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Annen eczane losyonunu seviyor, öyleyse neden daha lüks bir ürün almasını istiyorsun? Ne kullanmasını istediğinizi düşünmek yerine, ona bir hediye almadan önce onun yaşam tarzını göz önünde bulundurun.


Akrep Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Farklı bir moda karakterini varsayın. Genellikle aerodinamik ve temiz biriyseniz, dantelli veya ultra hanımefendi gibi bir şeyler giyin. Kendinizin tamamen yeni bir yanını keşfedecek ve dolabınızdaki bazı ihmal edilmiş eşyaları önyükleme yapmak için kullanacaksınız.


Yay Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu çizmeler harika, ama gerçekten onlara sahip olmak için birikimlerinize dalmak istiyor musunuz? Ve kendinize karşı gerçekten dürüst olduğunuzda, zaten oldukça benzer görünen bir veya iki çiftiniz yok mu?


Oğlak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Diğer ülkelerden güzellik sırlarını keşfedin. Görünüşe göre dolabınızda bir tutamda harika bir yüz bakımı yapan bir baharat var. Bunu o kadar çok sevebilirsin ki, onu rutininin düzenli bir parçası olarak dahil edebilirsin!


Kova Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kendinizi ne zaman zorlayacağınızı ve ne zaman ara vereceğinizi bilin. Bazı günler sekiz dakikalık bir mili denemelisin. Diğer günlerde, aslında saunada oturmak daha iyidir. Bugün ikincilerden biri olabilir.


Balık Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Geçmişten gelen bir patlama, en iyi moda ipucunuz olabilir. Annenizin sahip olduğu kıyafetlere bakın – eski olan her şey yeniden yeni. Veya vurgularınızın ne renk olması gerektiğini anlamak için stilistinize bir çocukluk fotoğrafı çekin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.