Günlük Güzellik Burç Yorumları 25 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Kasım Cuma gününde güzellik sırları neler ve cildinde nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Koç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Yerel stil konseyinizi destekleyin ve gardırobunuzdan daha fazlasını genişletin. Patronluk yapmak için gelecek vaat eden bazı tasarımcıları bulun veya kendi arka bahçenizde bulunan bir organik güzellik şirketinden birkaç ürün satın alın.


Boğa Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Her zaman geniş kemer takıyorsanız, ince bir kemer deneyin. Genellikle kırmızı ruj tercih ediyorsanız, şeffaf parlaklık kullanın. Stil söz konusu olduğunda 180 derecelik bir dönüş, adımlarınıza biraz moral katacak ve gülümsemeniz için bir neden verecektir.


İkizler Burcu

25 Kasım 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

En son pist görünümü kesinlikle ilginç, ama giyilebilir mi? Pekala, stil dosyanızdan birkaç ince ayar yaparak, aslında size tamamen uygun olabilir. Dolabını parçalara ayır ve ne bulduğuna bir bak.


Yengeç Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Gerçeklerle yüzleşme zamanı — bu yüz maskesini onlarca kez denediniz ve hiçbir zaman daha iyi görünmenizi veya hissetmenizi sağlamadı. Aslında, bunun işleri daha da kötüleştirebileceğini düşünüyorsun! Ne kadara mal olursa olsun, çöpe atma zamanı.


Aslan Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Mağazadaki gümrük raflarını ve indirimli makyaj kutularını araştırın. Hayallerinizdeki o çılgın mor ruju bulabilirsiniz. Başkasına yakışmaz ama sana çok yakışmış!


Başak Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Başak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bu mağazadan, kredi kartlarına kaydolmayı haklı çıkaracak kadar sık ​​alışveriş yapıyor musunuz? İlk kayıt anlaşması ne kadar cazip olursa olsun, bir düşünün. Şimdi hayır derseniz, uzun vadede kendinize bir paket kazandırabilirsiniz.


Terazi Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Terazi Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Bazı ürünler ne kadar yıpranmış ve içinde ne kadar eskimişse o kadar iyi görünür, bu yüzden satın almadan önce bunu aklınızda bulundurun. Klasik Levi’s 501’ler gibi bazıları çok uygun. Deve tüyü gibi diğerleri biraz daha pahalıdır.


Akrep Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Temel siyah, senden başka her şeydir. Cesur bir kıyafeti çıkarmanın püf noktası aşırıya kaçmamaktır, bu yüzden o avangart kıyafeti giyin ama bunu nötr bir renkte yapın. Çok çabalıyormuş gibi görünmek istemezsin.


Yay Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Moda tutkunları, bu sezon kaşlarını cımbızla alman veya lacivert giymen gerektiğini söylüyor. Bununla birlikte, kendi tarzınızın tam tersini gerektirdiğini biliyorsunuz. Yap! Senin için en iyisinin ne olduğunu biliyorsun.


Oğlak Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Oğlak Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Etrafta hayatınızın en güzel anını yaşarken, dudak kaleminiz hakkında endişelenmek istemezsiniz. Biraz sade, gösterişsiz şeyler alın ve sonra telaşlanmayı bırakın. Eğlenirken harika görünüyorsun.


Kova Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Kova Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Kafa bandı olarak kemer mi takıyorsunuz? Bazı eski balık yemlerini küpeye mi dönüştürüyorsunuz? Bunu yapan sizseniz, her şey olur. Stil yenilikleri tam size göre. Malzemeler ne kadar sıra dışı olursa o kadar iyidir.


Balık Burcu

25 Kasım 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Güzellik Burç Yorumu

Büyük bir olay yolunuza çıkarsa, hazır mısınız? Belki de en iyi elbisenizin düzgün bir şekilde onarıldığından ve bunun için küpelerden hortumlara kadar tüm aksesuarlara sahip olduğunuzdan emin olmanın zamanı gelmiştir. Neyin geleceğini asla bilemezsin!


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.