Günlük Ev Burç Yorumları 29 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Kasım Salı gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir konser veya oyun seçin ve bu gece gidin. Öylece oturup bunu yapmayı düşünmeyin – planı yapın. Spontane bir kültürel görevde size katılacak bir veya iki arkadaş bulabilirsiniz. Dürtüselliğin görkemli ruhunu ve taşıyabileceğiniz tüm coşkuyu kanalize ediyorsunuz.


Boğa Burcu

29 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınızın istediği gibi projelerde acele etmek doğanıza aykırı geliyor. Bir şeyleri derinlemesine düşünmek, fikir geliştirmek, parçalara ayırmak ve detaylandırmak için biraz zamana ihtiyacınız var. Bir başkasının hızına ayak uydurmak zor olacak ve bunun sizin açınızdan coşku eksikliği gibi görünmemesine dikkat etmelisiniz.


İkizler Burcu

29 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Hiç kimse zanaatı yerden kaldıramayacaksa, bunu kendin yapmak zorunda kalacaksın. Neden bu kadar çok insanın bir şeye katılmayı kabul ettiğini, ancak biraz dirsek yağı ve liderlik gerektiğinde adım atmadığını anlamak sizin için zor.


Yengeç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Başkalarının duygularını incitmemek için gerçek duygularınızı sansürlemeyi unutmayın. ‘Ne?’ diyorsun. “Bana bunun hatırlatılmasına ihtiyacım yok.” Ama bugün, oda arkadaşınıza haftalarca uğraştığı yağlı boya tablo hakkında gerçekten ne düşündüğünüzü söyleme eğiliminde olduğunuz günlerden biri.


Aslan Burcu

29 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün otoyolda patlak bir lastikle mahsur kalsanız bile, yanınızda gülecek biri olduğu sürece harika vakit geçirmeyi başarırsınız. Kendinizi, sizin rahat ve komik hayata bakış açınızla doğal olarak devam edebilen insanlarla birlikte olabileceğiniz durumlara sokun.


Başak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınla güreşmek istediğinden değil ama sözlü cephede biraz hırçın hissediyorsun. Geri çekilip ‘Az önce bunu ben mi söyledim?’ diye sorabilirsiniz. ve ruh halinizdeki bu küçük dikenin nereden geldiğini merak edin. İyi bir tartışma yemeği servis edebilirsiniz.


Terazi Burcu

29 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Sizin hırsınız bir başkasınınkiyle eşleşebilir, böylece büyük işler başarma potansiyeli yaratabilirsiniz. Bir sera inşa etmek için çok geç değil, özellikle de bir ay boyunca bahçe işlerinizle uğraşıyorsanız. Yaz gelmeden önce sundurmayı uzatmak mı? Siz ikiniz hemen güvertenizde yemek yiyeceksiniz.


Akrep Burcu

29 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir tartışmaya girmektense neden kendinizi tutmuyorsunuz? Bir komşu kaldırıma kendi payına düşenden daha fazla çöp koyduğunu ima ettiğinde, ona bir iki şey söylemek istersin. Jetlerinizi soğutun ve işler çirkinleşmeden çatışmadan kaçının.


Yay Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçenizdeki yapılacaklar listenizi hız ve kararlılıkla dolduruyorsunuz. Ancak, bugün kendinizi daha çok bir orman perisi gibi bulduğunuzda, çiçekleri koklamak ve bir dalı yavaşça elinize almak için eğilirken, tüm bunlar sizin için iş ve oyun değil.


Oğlak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Kişisel bahçelerimizde kendimizi izole ettiğimizde bazen doğal olarak büyüyen şeylerden uzaklaşabiliriz. Tempolu bir yürüyüş vücudunuza iyi gelirken ruhunuza da iyi gelecektir. Tabiat Ana’nın neler sunabileceğini görmek için ormana veya çayıra çıkın.


Kova Burcu

29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Dişlerinizi batırmak isteyeceğiniz pek çok proje var — beyin fırtınası yapın ve tüm fikirlerinizi önünüze sermek için listeler yapın. Merak etme; eninde sonunda bunların çoğuna ulaşacaksınız. Önceliklendirme, başlamanıza yardımcı olur ve enerjinizi gerçekten üzerinde çalışmak için kullanabilirsiniz.


Balık Burcu

29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ortalığı toplarken veya çimleri biçerken de kulaklık takabilirsiniz çünkü zaten kimseyi duyamazsınız. Bugün hayal dünyanızın dış sınırlarına düşme eğilimindesiniz. Kendinizi özümsemede rahat hissetmek, çekiciliğinizin bir parçasıdır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.