Günlük Ev Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Kasım Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bazı yabancı arkadaşlarla buluş ve seçtikleri restoranda lezzetli yemekler ye. Seyahate ve maceraya can atıyorsunuz ama sadece onların yanında olmak size tarzınızın küçük parçalarını geliştirmek için ilham ve motivasyon veriyor. Biraz farklı gözlerle görerek eve dönersiniz.


Boğa Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün herkesin nesi var? Sen sadece oyalanmak istiyorsun ve diğer herkesin çok acelesi var gibi görünüyor. En azından nereye gittiğinizi biliyormuş gibi hissediyorsunuz ve aceleye gelmenize gerek yok. Acele etmeyin ve tüm enerjinizi özel, küçük bir projede dikkatli bir şekilde ilerlemeye harcayın.


İkizler Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arkadaşınız yaklaşan düğün resepsiyonu için fikirler hakkında konuşmaya başladığında, bir sonraki bildiğiniz şey, törenin arka planı için onun en sevdiği çiçekleri yetiştirmek olabilir. Sonuçların tüm gerçekliğini düşünmeden acele etme eğiliminiz olabilir.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Fesleğeninizi ve kişnişinizi doğrudan saksılara ekin; nakledilmeyi sevmezler. Dereotu iyi, iyi drene edilmiş toprağı sever ve mercanköşk bahçenizin güneşli bir köşesinde ışınları emer. Daha sonra kullanmak üzere bazı otları kurutmayı unutmayın.


Aslan Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Evinizi ve bahçenizi enerji açısından daha verimli hale getirmenin yollarını öğreneceğiniz için çok heyecanlısınız. Sebze bahçenizdeki suyu nasıl koruyacağınız (yağmur suyunu toplamak, malç ve kompost eklemek ve rakip yabani otları dışarıda tutmak) hakkında dergiler ve kitaplar ve evin her yerine dahil edebileceğiniz diğer fikirler için kütüphaneye bir gezi yapın.


Başak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bugün fidanlarınızın her birini nakletmeye kesinlikle kararlısınız. Toprak ve gece sıcaklıklarının yeterince sıcak olduğundan emin olun. Çok erkense bir şey ekmenin cazibesine kapılmayın. Biraz fazla ileri gitme noktasına kadar hevesli olabilirsiniz.


Terazi Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçeniz sizin gizli sığınağınız, cennetiniz ve yoğun çalışma ve dinlenme yerinizdir. Bahçenize şiirler yazabilir ve aşk şarkıları söyleyebilirsiniz, ancak burada sadece romantizmin değil, aynı zamanda bir tür ticaretin de döndüğünü unutmayın. Aileniz, dahlias yerine domates mahsulüyle daha iyi geçinebilir.


Akrep Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınızın saçını gerçek bir hizmet etme arzusuyla kesmeyi teklif ediyorsunuz (gerçekten kazanç peşinde değilsiniz, ancak onunla işiniz bittiğinde çok daha iyi görünecek). Çevrenizdeki biri bugün hasta olacak kadar talihsizse, zaten çorba ve özel zencefilli limon karışımınızı yapıyorsunuz demektir.


Yay Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir modeli ve tarifi takip etmek eğlencelidir ve amaçlanan sonucu yaratmaktan gerçek bir memnuniyet alırsınız. Ancak bazen sıfırdan cüretkar yemekler icat etmek veya pervasızca terk ederek dikmek için can atıyorsunuz. Bir kır çiçekleri ekip hangi takımyıldızların gerçekleştiğini görmek ne kadar harika.


Oğlak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Her hafta belirli bir sabah arkadaşınızla kahve içtiğinizi ve haftanın bir gecesinde sulu boya dersinizin, diğer gecesinde de kitap kulübünüzün olduğunu bilmek size büyük bir güven veriyor. Düzenlilikle gelişirsiniz – aranızda tekneyi biraz sallayan belirli bir erteleme olabilir.


Kova Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bohem dolabınızı kucaklayın. Renkli ve dokulu kumaşlar giymek bugün yükselen ruhunuzu hissetmenize yardımcı olacaktır. Eşarplar, şapkalar ve şallar için dolabınızı kazın. Siz gününüz hakkında dans ederken sizinle birlikte parıldayan ve şıngırdayan unutulmuş mücevherler için mücevher kutunuzu araştırın.


Balık Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Organize etme çabası içinde kendinizi çeşitli türden yığınlarla çevrelediğinizde bodrum katınız bir labirente dönüşür. Düzene olan bağlılığınızda o kadar çok bulmaca ve bilmeceyle karşılaşıyorsunuz ki, yerinizden kalkabilir ve bitirmeden deliğinizden çıkmak isteyebilirsiniz. Kendini içine soktuğun çılgın projeden çıkış yolunu bulacak dayanıklılığa sahipsin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.