Günlük Ev Burç Yorumları 21 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Kasım Pazartesi gününde evindeki olaylar neler, evinde kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta biraz tuzağa düşebilirsiniz — evinizdekiler, evinizdeki insanların ne düşündüğünden çok komşularınızın ne düşündüğünü önemsediğinizi görebilirler. İtibarınızla ilgili hislerinizden uzaklaşmaya çalışın. Sevdiklerinizle görüşün ve takdir edildiklerini bildiklerinden emin olun.


Boğa Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Fesleğen bitkisinin yapraklarında kalan kumlu bir kalıntıdan daha kötü bir şey yoktur. Ve hiç kimse yaprakları doğru şekilde yıkayamadığı için, görev kaçınılmaz olarak size düşüyor. Bazı meseleler, özellikle tutkulu hissettikleriniz, sadece ellerinize düşmek zorunda kalacak.


İkizler Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bahçeme bir koi göleti kurmak ne kadar zor olabilir diye düşündünüz mü? Araştırmayla, düşündüğünüzden biraz daha karmaşık olduğunu göreceksiniz. Başınızı aştığınızı anlamadan önce bahçedeki çukuru kazacak kadar ileri gidebilirsiniz. Sadece profesyonelleri getirme zamanının geldiğini bilin.


Yengeç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Ev arkadaşınızdan marketten sizin için biraz mısır almasını istediğinizde kesinlikle konserve çeşidinden bahsetmiyorsunuz! Pişman olacağın bir şey söylemeden önce, gelmesi gereken minnettarlığı bul. Düzeni bozsalar bile, herkes sizin için ayak işlerini yapmaya istekli değildir.


Aslan Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bu hafta, pek de arzu edilmeyen durumlar karşısında bile coşkunuzla başkalarını hayrete düşüreceksiniz. Bahçeye kurduğunuz sulama sistemi çalışmadığında, tek bir kelime bile mırıldanmadan mağazaya geri döneceksiniz. Tavrınız sarsılmaz olacak.


Başak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir korkuluk inşa etmeye gelince, asıl mesele nedir? Kendinizi başka birinin korkuluğunun sanatını eleştirirken bulduğunuzda, bunun güzel olması gerekmediğini kendinize hatırlatın. Bu, bir şeyin estetik güzelliğinin değerini azaltabileceği bir durumdur!


Terazi Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Artık bir planın olduğuna göre, inşa etmeye hazır mısın? Planlarınızı oluşturmak ve eyleme geçirmek için doğru zihniyette misiniz? Bir projenin planlama aşamasından daha zahmetli, fiziksel aşamasına geçiş genellikle yıldırıcıdır. Vites değiştirmenin yaratıcı bir yolunu bulun.


Akrep Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Bir odadan her ayrılışınızda ışıkları kapatırsınız ve hatta ultra düşük enerjili çamaşır ve kurutma makinelerine yatırım yaparsınız. Çevreye yardım etmek için başka ne yapabilirsiniz? Yeşilliğinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Başka hangi adımları atabileceğinizi keşfetmek için biraz araştırma yapın!


Yay Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Haftalar önce ektiğin küçük tohumlar büyüme gücünü nasıl topladı? Aniden, inkar edilemez bir şekilde, filizlenmekte oldukları karanlığa meydan okuyarak topraktan fırladılar. Kendinize bakın ve ışık olmadan nasıl hayatta kalacağınızı düşünün.


Oğlak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Örgü projenizin ilk kısmı eğlenceli ve kolaydı ama artık belli bir noktaya geldiğinize göre işler daha yavaş gidemezdi. İster dikişlerinizi dikin, ister düğmeleri iliştirin, bir saat oturun ve yapın. Projeye ne kadar çabuk başlarsanız, yenisine o kadar çabuk başlayabilirsiniz!


Kova Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Arada sırada, okulda öğrendiğiniz bir şey ev yaşamınıza da yansıyacaktır. Cebirin örgü ölçünüzü etkileme şekli bu mu olacak? Ya da belki bahçecilik becerileriniz, özellikle ilgili bir biyoloji dersinin anısıyla geliştirilecek? Şaşırtıcı, asla bilmeniz gerekmediğini düşündüğünüz şeyler.


Balık Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Ev Burç Yorumu

Yıl boyunca çeşitli kuşlar uçar ve evinizde mola verecek kadar naziktir. Ne kadar güzeller, çite dokunuyorlar. Dürbünle panjurlarınızın arkasına saklanmış olsanız da, bu meleklerin varlıklarıyla sizi kutsamasını izlerken büyülenmeden edemiyorsunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.