Günlük Annelik Burç Yorumları 29 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 29 Kasım Salı gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bütçenin gözden geçirilmesi uygun olabilir. Bakarsanız, kısmanın küçük yollarını bulabilirsiniz. Çocuk hokey veya futbol teçhizatını aşarsa, ikinci el dükkanlarına bakın ve değiştirme için buluşanları değiştirin. Bir paketi kaydedebilirsin.


Boğa Burcu

29 Kasım 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İşe en çok benzeyen ayakkabılarınızı giyin çünkü bu, en iyi adımınızı atacağınız bir gün. Daha yukarıları etkilemek için kendi yolunuzdan çıkarsanız, kariyer hedefinize doğru adımlar atacaksınız. Kalabalığın arasından sıyrılın.


İkizler Burcu

29 Kasım 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, ilgi odağından çıkmak için iyi bir gün. Pilleriniz biraz zayıf ve biraz şarj etmeniz gerekebilir. Bir süreliğine kendinizi iyi bir film ya da romana kaptırın. Bu ‘ben’ zamanını ayırdığınız için çok mutlu olacaksınız.


Yengeç Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğunuz her zaman etraflarında olup biten her şeyi fark eder. Onları peruğu olan biriyle tanıştırdığınızda bu pek iyi bir şey olmayabilir. Utanç verici sorular sormadan önce açıklamak size kalmış.


Aslan Burcu

29 Kasım 2022 Salı Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Meşhur özgüveniniz, büyük ihtimalle bir iş aksaklığından dolayı sarsılabilir. Yakında anlayacağınız için, sizi atmasına izin vermenize gerek yok. Bir toplantıyı yeniden planlamanız gerekebilir, ancak bu da sonunda sizin lehinize çalışır.


Başak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Pratik konulara inmek için iyi bir gün. Odaklanmaya devam ederseniz, bugün çok şey başarabileceksiniz. Ufaklığın emekleme veya sayma gibi faydalı bir beceride ustalaşmasına yardımcı olabilirsiniz.


Terazi Burcu

29 Kasım 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün nereye giderseniz gidin pazarlıkları çekiyorsunuz ve 10 adımda çok şey görebilirsiniz. Ama küçük çocuğunuzun kendi başına biraz av yapmasına izin verin. Onlar için mükemmel tişörtü buldukları için büyük bir heyecan yaşayacaklar.


Akrep Burcu

29 Kasım 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bebek için yıpratıcı bir dünya olabilir. Kelimenin tam anlamıyla, kaşındıran bir bebek bezinde olduğu gibi. Ya da mecazi olarak, onları yanlış şekilde ovuşturan başka bir çocukta olduğu gibi. Karşı karşıya oldukları her ne olursa olsun, işleri yoluna koymalarına yardımcı olmak size kalmış.


Yay Burcu

29 Kasım 2022 Salı Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, büyük ve küçük resimleri odak noktasına getirmek için iyi bir gün. Yalnızca daha yüksek hedeflerinize odaklanırsanız, önünüzdeki iyi bir fırsatı kaçırabilirsiniz. Sabır ve denge bugün için çağrılıyor.


Oğlak Burcu

29 Kasım 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aileniz için iyi bir sağlayıcı olmak, sizin için en önemli endişe kaynağıdır. Bugün, yaptığınız harika iş için sırtınızı sıvazlamak için iyi bir gün olabilir. Neden sadece ikiniz dışarıda bir akşam yemeği ısmarlamıyorsunuz?


Kova Burcu

29 Kasım 2022 Salı Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Küçük çocuğunuzun yaşlı insanlarla daha fazla zaman geçirmesi için güzel bir gün. Okula gitmek için karda kilometrelerce yürüme masallarına inanmayabilirler ama yaşlıların onlara anlatmasını dinlemekten kesinlikle keyif alacaklardır.


Balık Burcu

29 Kasım 2022 Salı Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çocuğun sanatsal becerileri buzdolabı kapısı için fazla büyüyor. Sanat eserlerini akraba ve komşulara gösterin ve her şaheserin ince noktalarından bahsedin. Küçük olan parlayacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.