Günlük Annelik Burç Yorumları 28 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 28 Kasım Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kurallara aykırı olsa da, bugün ağırdan alın. Peki ya çocuk hangi gevreği yiyeceği ya da hangi çorabı giyeceği konusunda tereddüt ederse ve diğer insanlar fikrini değiştirirse? Doğru yoldasınız ve onlara uyum sağlayacak şekilde ayarlayabilirsiniz.


Boğa Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, çöküş için bir gün. En sevdiğiniz üçlü çikolatalı keki hazırlamak gibi kendinizi şımartmanın yollarını bulun. Hayat arkadaşınız da bunu takdir edecek, bu da daha sonra biraz kucaklaşmanıza neden olabilir.


İkizler Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bu, haberi yaymak için iyi bir gün. Bakıyorsanız veya ağ kuruyorsanız bazı özgeçmişler gönderin. Evin her yerine küçük cesaret verici notlar koyun, örneğin — Sen en iyisisin! Yardım ettiğin için teşekkürler! — ve benzerleri.


Yengeç Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Mutlaka gidilecek yerler ve görülecek insanlar vardır. Bu, tamamen sosyal bir etkinlik veya içinde biraz ağ kurabileceğiniz bir etkinlik olabilir. Ama elinden gelenin en iyisini yapmak isteyeceksin. Gitmeden önce küçük olanı içeri sokmayı unutma.


Aslan Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Eşyalarını çalmak için can atıyorsun. En iyi iş kıyafetinizi giymeniz size olumlu eleştiriler kazandıracak ve sorumlu kişilerin ilerlemeye hazır olduğunuzu bilmelerini sağlayacaktır. Daha sonra eşinizi ilgilendiren soyunma halidir.


Başak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün huzursuzsunuz, bu da seyahat fırsatlarını kontrol etmek için iyi bir gün olabilir. Bazı mükemmel pazarlıklar bulacaksınız ve tüm sayıları ezmek için sabrınız olacak. Hayat arkadaşınız çabalarınızı alkışlayacak.


Terazi Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün herhangi bir tartışmanın tüm taraflarını görebilirsiniz, ancak çocuk sadece onlarınkini görmenizi isteyebilir. Herhangi bir oyun alanı anlaşmazlığında devreye girebilir ve bir kazan-kazan müzakeresi yapabilirsiniz. Kalabalık havasında olmadığınız için oyun tarihlerini sade tutun.


Akrep Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tyke ile mümkün olduğunca açık fikirli olmak için iyi bir gün. Onları bir yöne yönlendirmek için çok uğraşırsanız, bu onları yalnızca başka bir yöne yönlendirir. Kendileri için ne yapacaklarına karar vermelerine izin verin ve hepsi gülümseyecek.


Yay Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Ayrıntılara dikkat etmek için iyi bir gün. Ahmak, Göster ve Anlat için fosil koleksiyonunu toplamalarını hatırlatmanı takdir edecek. Ve raporun eksiksiz olduğundan emin olduğunuzda patron çok heyecanlanacak.


Oğlak Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir molayı hak ediyorsun! Tekdüzelikten çıkın ve kızlarla kaplıcaya gitmek gibi eğlenceli bir şeyler yapın. Bunu bir ev partisi haline getirir ve masrafları paylaşırsanız, müsamaha konusunda kendinizi suçlu hissetmek zorunda kalmazsınız.


Kova Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tyke bugün onlara garip gelen şeylerle karşılaşabilir. Tabii ki, bunun ne anlama geldiğini açıklamanız için size bakıyorlar. Tüm aydınlatıcı cevaplara sahipsiniz, şimdi bunları küçük olanın anlayacağı kelimelerle ifade etmeniz yeterli.


Balık Burcu

28 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Aileye lezzetli bir akşam yemeği ısmarlamak herkesi gülümsetecektir. Küçük olanın sebzeleri veya bulaşıkları yıkayarak yardım etmesine izin verin. Kendilerini çok büyümüş hissedecekler ve katkıda bulunmak her şeyi çok daha heyecanlı hale getirecek.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.