Günlük Annelik Burç Yorumları 27 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 27 Kasım Pazar gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Çalar saate kimin ihtiyacı var? Ufaklığı bu sabah çuvaldan çıkarabilirsin. Ve bu, yüksek enerjili bir gün vaat eden şeyin sadece başlangıcı. Sürpriz bir gezi yaptığınızda çocuğunuz çok heyecanlanacak. Şanslılar!


Boğa Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Tatil sonrası satışlarda hala pek çok iyi fırsat var, bu sizin için kaybolmayan bir gerçek. Acele etme ve onlar için aceleci alımlar yapma dürtüsüne karşı koyun. Alışveriş yapmak için zaman ayırırsanız daha da iyi fırsatlar bulacaksınız.


İkizler Burcu

27 Kasım 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazen ebeveyn olmak dünyanın en zor işi gibi görünür. Bugün bir sorun sizi şaşırtmış olabilir. Ama bunu Annem ve Ben grubunuzdaki diğer kişilerle konuşursanız, çözümün sandığınızdan daha kolay olduğunu göreceksiniz.


Yengeç Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir aile toplantısında küçük olanın duymamış olmasını dileyeceğiniz bir şey söyleyebilirsiniz. Sır tutmanın önemini açıklamaya çalışabilirsiniz. Ama kediyi çantadan çıkarmaları ihtimaline karşı bir B Planınız da olsun.


Aslan Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Güçlü liderlik becerilerinize bugün ihtiyaç duyulacak. Belki de çocukların arka bahçede bocaladığını fark etmişsinizdir. O kardan adamı veya kaleyi inşa edebilmeleri için birinin onları organize etmesi gerekiyor. O birisi sensin!


Başak Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Yanlış çöp kutusunu paketlemek gibi küçük karışıklıkların olduğu bir gün ama üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Tutkular yüksek olma eğilimindedir, olumlu tarafı akşam saatlerinde diğer yarınızla birlikte keşfedilmesi gereken tutkulardır.


Terazi Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Her şey bugün yakın ve sevgili olanlar hakkında. Bir buz pateni partisiyle çocuğu şaşırtın ve ayın üzerinde olacaklar. Ve bu akşam, diğer yarıyla ateşin önünde kucaklaşmak için iyi bir zaman olacaktı.


Akrep Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Artık o listeyi erteleyemezsin. Bir makyaj yapma veya yeni bir diyete geçme ihtiyacı hissediyorsanız, bugün bunu yapmak için iyi bir gün. Sakin ol ve aşırıya kaçma, iyi iş çıkaracaksın.


Yay Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Gün boyu romantik bir tema hakimdir. Gündüz saatleri, prenslerin ve prenseslerin tipik masallarını anlatmak için en uygun zamanlardır. Ama hava karardıktan sonra parlak zırhlı şövalyenle yalnız kalmak istiyorsun, sadece ikiniz.


Oğlak Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bir ev projesini beklemeye almanız gerekebilir. Tyke’ın bugün kendi büyük planları var ve çeteye şoförlük yapmanız istenebilir. Yardım edemeyecek kadar mutlusunuz ve başarılarından gurur duymak için birkaç dakikanızı ayırabilirsiniz.


Kova Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün kreşte veya başka bir grupta liderlik için en doğal seçim gibi görünebilirsin. Bu insanların sizi bu kadar takdir ettiğini bilmek gurur verici ama kendinizi başka bir projeye adamadan önce dikkatlice düşünün.


Balık Burcu

27 Kasım 2022 Pazar Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Keşke çocukların sınırsız enerjisini kanalize etmenin bir yolunu bulabilseydiniz. Bahçenizde çalışırken onları bir kürekle toprağın üzerinde gevşetin. Buna kanmayabilirler ama denemeye değer.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.