Günlük Annelik Burç Yorumları 21 Kasım 2022

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının annelerini 21 Kasım Pazartesi gününde neler bekliyor? Çocukları ile ilişkileri nasıl olacak? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Koç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün yola çıkmak için önceden plan yapın. Ufaklıklarınız uzun bir araba yolculuğunda mutlaka huzursuz olacaktır. Tercihen kendileri için yeni olan bol miktarda ikram, oyun ve oyuncak getirin. Bu onları meşgul eder.


Boğa Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İnsanlar tuhaf davranarak sizden bir çıkış sağlamaya çalışabilirler. Bebeğinize aptalca suratlar yaptıklarında veya anlamsızca konuştuklarında, bunun küçük olanı korkutabileceğini bilmiyorlar. Sabırla yıkın ve her şey iyi olacak.


İkizler Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

O organize anneden sonsuza kadar kaçamazsın. Er ya da geç, grup ya da komitede hizmet etme sözünüzü yerine getirmek zorunda kalacaksınız. Neden yılı doğru bitirmiyorsunuz ve öyle yapın. Ayrıca çok eğlenebilirsin.


Yengeç Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Büyük olasılıkla kabuğunuzda kalmak isteyeceksiniz, ancak ara verirseniz daha iyi hissedeceksiniz. Ne de olsa, çocukta onlara yardım etmen için tüm o yeni oyuncaklar, oyunlar ve patenler var. Biraz temiz hava ikinize de iyi gelir.


Aslan Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün çevrenizde birkaç ego çatışması olabilir. Ağırlıklarını etrafa atıyorlarsa, tyke’yi rahatlatın ve ikiniz de iyi geçineceksiniz. Kendi akıllarına sahip oldukları için gerçekten mutlusun, değil mi?


Başak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Başak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Kaosu bir tür düzene sokmak için güreşebilirsin. Bir şekilde kahvaltı talepleri karşılanıyor, çocuklar araba koltuklarına bağlanıyor ve yola çıkıyorsunuz. Ve alışveriş merkezine yeni bir yoldan giderseniz, trafiğin önüne geçebilirsiniz.


Terazi Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Herkes, iş arkadaşlarınız bile güzelce oynamayı hatırladığı için harika bir gün sizi bekliyor. En büyük heyecanı Candyland’de kaybolup miniklerin yeni oyunlarından birini öğrenmesine yardımcı olduğunuzda yaşayacaksınız.


Akrep Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bazı yaşlı aile üyelerinize veya komşularınıza bir telefon borcunuz olabilir. Neden çocuğu tehlikeye atıp öğrendikleri yeni ilahileri söylemelerine izin vermiyorsunuz? Bu, yaşlı neslin gününü aydınlatmaya hizmet etmelidir.


Yay Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Yay Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Senin ve erkek arkadaşının bugün dışarı çıkıp yeni bir şeyler denemeniz gerekiyor. Alışveriş merkezine veya yeni insanlarla tanışabileceğiniz ve farklı şeyler hakkında konuşabileceğiniz herhangi bir yere gidin. Bu aydınlatıcı paylaşımları yaptığınız için ikiniz de mutlu olacaksınız.


Oğlak Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

İş dünyasına dönüş planladığınız gibi gitmeyebilir. Diğerleri vitese geçmek için senden daha yavaş, bu yüzden sabırlı ol. Bu arada, sıradan bir sohbet, gelecek vizyonunuzu iyileştirmenize yardımcı olabilir. Dinle.


Kova Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bugün bir ilham kaynağı olabilirsiniz. Çocuğa ve kreşe başkalarına yardım etmekle ilgili heyecan verici bir konuşma yapın, ardından gönüllü çalışmanızı yaparken onları da yanınızda getirin. Vaaz ettiğiniz şeyi uygulamaktan fayda görecekler.


Balık Burcu

21 Kasım 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Annelik Burç Yorumu

Bilge tavsiyelerinizden bazılarını paylaşmaya hazır olun. Başka bir anne hiperaktif bebeği yüzünden tamamen bitkin düşmüş olabilir. Nasıl bu kadar iyi başa çıktığınızı ona anlatın ve belki de küçüğünü bir oyun randevusuna davet etmeyi teklif edin – hem de en kısa zamanda.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.