Boğa Burç Yorumları 26 Kasım 2022

Boğa burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Kasım 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 26 Kasım 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Kasım 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Eğer o arkadaşın garip davranıyorsa, bu sadece onların ilgiye ihtiyacı olduğu anlamına gelir. Çılgınlıklarını ödüllendirmeye gerek yok, ancak onları sakin bir zamanda bulun ve nasıl olduklarını sorun.


26 Kasım 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sonunda seyahat planlarınız hazır! Şimdi eğlenceli kısım başlıyor: Alışveriş!


26 Kasım 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Oğlak burcu Chiron’la kare açı yaparken, bugün başkaları sizin vizyonunuzu göremezse cesaretiniz kırılmasın. Bu kozmik iklim biraz sertleşebilse de, kendinize güvenmek, yolculuğunuz boyunca güven ve şifa bulmanızı sağlayacaktır. Öğleden sonra yuvarlandıkça daha tatlı hisler akacak ve Luna kaderin düğümleriyle bağlantı kurarak size dünyaya bakmanız için yeni fırsatlar ve yollar sunacak. Eski aşk da bu süre zarfında yeniden ortaya çıkabilir, ancak romantik geçmişinizden ziyade öz bakımınıza odaklanmak, kendi gündeminize öncelik verirken ilerlemenize izin verecektir.


26 Kasım 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Zihinsel Merkür, uçsuz bucaksız yeni bir bölgeye yükseliyor ve iyi hisler vaat ediyor, Boğa. Güneşin sekizinci yakınlık ve cinsellik evinize daldı. Bu nedenle, muhtemelen ilişkilerinizde nerede durduğunuzu müzakere etmeye çok odaklanacaksınız. Bazılarınız, önümüzdeki haftalarda serveti, varlıkları veya yatırımları nasıl birleştireceğinizi bile düşünüyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, bir partnerle aynı sayfada değilseniz, önümüzdeki dönem size aceleci kararlar vermeden önce şikayetlerinizi dile getirme şansı veriyor.


26 Kasım 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel yolculuğunuz hakkında ne hissediyorsunuz, Boğa? Ayın Oğlak burcunda parıldadığı göz önüne alındığında, profesyonel yolculuğunuzda bir sonraki adımı gerçekleştirmeye odaklanmış olabilirsiniz. Bununla birlikte, Ay, Koç’ta geri giden Kayron’u kareler, bu nedenle yörüngeniz gelişmeye devam ederken herhangi bir hayal kırıklığını bırakmaya çalışmanız gerekebilir. Neyse ki ay aynı zamanda burcunuzda hem geri giden Uranüs hem de Kuzey Düğümü ile üçgen açı yapıyor, bu da doğru yolda olduğunuzun kozmik işareti gibi. Profesyonel yönünüz değişse bile, doğru fırsatlara doğru gittiğinizi bilin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.