Boğa Burç Yorumları 25 Kasım 2022

Boğa burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 25 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biri seni havaya uçurmaya çalışıyor – ve neredeyse yolun yarısına geldiler! Geriye dev bir adım atmalı ve onlara ikinci (veya üçüncü) bir şans verecek kadar sakinleşmelisin.


25 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Diğerleri etrafınızda garip davranıyor, ancak sadece bir tepki almaya çalışıyorlar.


25 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yay burcunda genişleyen Jüpiter ile bağlantı kurarken, bugün enerjinizi kime vereceğiniz konusunda seçici olacaksınız. Derin bir düzeyde bağlantı kurma havasında olsanız da, sizi yanlış yönlendiren sahte tanıdıklar veya iş arkadaşları için sabrınız olmayacak. Neyse ki, öğleden sonra Luna Oğlak burcuna ve güneş beşinci evinize göç ettiğinde en yakın arkadaşlarınızla bağlantı kurma şansınız olacak. Bu aydınlatıcı yerleştirme, aynı zamanda, benzersiz yeteneklerinizi ve fikirlerinizi dünyaya sergilemek için ilgi odağı olmanıza yardımcı olarak, güveninizi artırmaya hazırdır.


25 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sen çoğu zaman denenmiş ve gerçek bir boğasın, Boğa. Hiçbir şey düşünmeme eğilimindesiniz ve kimse sizi durduramaz çünkü başarı için yaratılmışsınız ve diğer burçlar pes ettiğinde veya geride kaldığında bile nasıl ilerleyeceğinizi biliyorsunuz. Ancak, Mars gerilemesi gerçekleşiyor, bu hiçbir şeyi zorlamanın zamanı değil. Aslında, rüzgara karşı savaşmak yerine dinlenme, şarj olma ve teslim olma zamanıdır. Mars, İkizler’de geri gidiyor, bu da fikirler, kelimeler ve kişinin nasıl iletişim kurduğu konusunda keskin bir yoğunluk ve çatışma olduğu anlamına geliyor. Savaşlara çekilmemeye dikkat edin.


25 Kasım 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel gücünüzü azaltabilecek kalıcı sorunları çözün, Boğa. Yay burcundaki Venüs ve Merkür, Koç burcunda geri giden Kayron ile üçgen açı yaptığında, geçmişin geçmişte kalmasına izin verirseniz, muazzam bir yetkiye sahipsiniz. Elbette, yatırımlarınızda, özel profesyonel ilişkilerinizde ve mali durumunuzda talihsiz konularla uğraşmış olabilirsiniz. Güçsüz ve kontrolden çıkmış hissetmek stresli olsa da, geçmişi tamamen bırakmak için çalışmanız gerekebilir. Kalıcı sıkıntınız üzerinde çalışmak, otoritenize bakış açınızı dönüştürmenize yardımcı olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.