Başak Burç Yorumları 20 Kasım 2022

Başak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 20 Kasım 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 20 Kasım 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yakın birinin sizden büyük bir iyiliğe ihtiyacı var ve hayır demek neredeyse imkansız – çünkü tabii ki kocaman bir sevgilisiniz! İsteklerini önceden boşaltın ve onlar sormadan yardım edin.


20 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bu fikirden vazgeçmek istiyorsan, yap. Kendinizi çıkmaz bir sokağa itmeye devam etmeyin.


20 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bu sabah Terazi ayı Uranüs ile bağlantı kurarken bir işaret ve eşzamanlılık akışı fark edebilirsiniz. Ancak öteden gelen bu mesajların şifresini çözmek o kadar basit olmayabilir ama melek sayılarına, tesadüflere ve hayvan ziyaretlerine bakarak kendinizi çıldırtmayın. Bu arada, Akrep güneşi Jüpiter ile tatlı bir alışverişi paylaşıyor ve sizi dostluk ve aşk konularında yürekten konuşmaya teşvik ediyor. Öğleden sonra Luna’nın Satürn’e bir öpücük göndererek sizi sağlık ve organizasyona odaklanmaya ittiği bir sonraki çalışma haftasına hazırlanmayı düşünün.


20 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, bir ilaç gibi kanında coşkunun yarıştığını hissetmeye hazır ol. Bugün, parıldayan güneş gökyüzünde dönerken, Büyük Benefic’imizi okşamak için bir işaret fişeği çekecek. Üçgen olarak bilinen güçlü Jüpiter’e üstün bir uyum açısıyla bağlandığında, her şey kolay ve akıcı hissedecek. Bu size muazzam kişisel, ruhsal ve maddi büyüme fırsatı getirecektir. Jüpiter, güneş yedinci evlilik evinizde gökyüzünde size gülümserken, bu, sonsuza dek mutlulukla dolu olması için dua ettiğinize dair bir söz vermek için kutsanmış bir gün olacaktır.


20 Kasım 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızla işin buradan nereye gitmesi gerektiği hakkında konuşun, Başak. Akrep’teki güneş Jüpiter’i Balık’ta geri giderken üçgen yaptığında zemini bir sohbete açın. Bir inanç sıçraması yapmak yerine, bir plan veya strateji geliştirmek en iyisi olabilir. En azından, havayı temizlemek için tartışmaya değer bir şey olabilir. Taahhütlerinizin, ortaklıklarınızın, yükümlülüklerinizin ve sözleşmelerinizin ayrıntılarını bugün gözden geçirin. Bir sırdaşla açık ve dürüst bir şekilde konuşun, böylece görüşlerinizi tepki korkusu olmadan ifade edebilirsiniz. Bu dönüştürücü bir üçlü olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.