Başak Burç Yorumları 19 Kasım 2022

Başak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 19 Kasım 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 19 Kasım 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Kasım 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Görebildiğinizden çok daha fazlası var, ancak düşünmek için biraz zaman harcarsanız hepsini bir araya getirecek kadar akıllısınız. Bir arkadaş günün geç saatlerinde büyük bir ipucu verir, bu yüzden dikkatli ol.


19 Kasım 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Suları yeterince uzun süre test ettiniz – derinlere inme ve yüzmeye gitme zamanı.


19 Kasım 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Dünya kaotik ve kafa karıştırıcı bir yer olsa da, bugün ay Terazi burcuna ve güneş ikinci evinize girerken sizi çevreleyen güzelliği görme fırsatınız olacak. Duygusal yönünüzü kucaklayarak ve sizi çevreleyen manzaraları, sesleri, kokuları, dokuları ve manzaraları takdir etmek için zaman ayırarak bu aydınlık yerleşimden en iyi şekilde yararlanın. Merkür Venüs’e yaklaşırken tatlı enerji akmaya devam edecek ve kalbiniz ve zihniniz arasında uyum bulmanıza yardımcı olacaktır. Bu kozmik iklim aynı zamanda sizi en yakınlarınızı ve en sevdiklerinizi besleme havasına sokacak ve sevdiklerinizi ev yapımı bir yemek için ağırlamak için iyi bir zaman olacaktır.


19 Kasım 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kapakları bir kez daha kapatmanın zamanı geldi Başak. Kozmik fırtınalar iblislerin gölgelerde olduğunu fısıldıyor. Seks, sürüş ve tutku gezegenimiz Mighty Mars, güneş ortaklığıyla ilgili yedinci evinizde sizden gökyüzünde huysuz bir Neptün ile çatışacak. Her ne pahasına olursa olsun dikkatli olun. Kamusal imajınız ve ilişkileriniz etrafındaki drama şimdi yüzleşmeniz için burada olabilir. Nefret dolu bazı insanlar, sizin veya diğer sevgiliniz hakkında korkunç fikirlere sahip olabilir. Kaybedilen bir savaşta savaşmaya çalışmayın. Fırtınalar geçene kadar hasar kontrolünü bekleyin.


19 Kasım 2022 Cumartesi Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin tarafından desteklendiğini hissediyor musun, Başak? Neptün Balık karelerinde geri giderken, Mars İkizler’de geri giderken kimin ve neyin eğlenmeye değer olduğu konusunda daha net bir fikre sahip olmayı bekleyin. Özellikle kendinizi çeşitli profesyonel fırsatlara adadıysanız, birkaç farklı yöne çekildiğini hissedebilirsiniz. Ancak, her düzenleme bir amaca yönelik değildir, bu nedenle bazı görevlerinizden, taahhütlerinizden ve ortaklıklarınızdan vazgeçmeyi kabul etmiş olabilirsiniz. Kariyerinizde ilerlemek istiyorsanız, en önemli anlaşmalara öncelik vermeniz gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.