Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Akıllı yöneticiniz Merkür, 1 Aralık’ta Neptün’den kaçmak için yaptığı meydanda dürüst Okçu’yu ziyaret ediyor, bu nedenle kimseden net bir cevap almak zor olacak. Ve tam tersi. Siz de o kadar açık sözlü değilsiniz, bu da anlamlı konuşmalar yapmayı zorlaştırıyor.

Hızlı hareket eden Merkür, altıncıdaki yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde Oğlak burcundaki istikrarlı dünya arkadaşıyla ortak olur, bu nedenle sabırlı olmaya ve hedefler belirlemeye odaklanırsınız. Hayal gücünüzü kullanmak için yer var, ancak hiçbir şeyi şansa bırakmakla ilgilenmiyorsunuz. Ne istediğini biliyorsan, güvence altına al.

17 Aralık’taki bir Merkür-Uranüs üçgeni, birçok benzersiz, ilginç ve tuhaf insanı yönünüze gönderebilir ve bu da yeni bir arkadaşlık veya romantizmle sonuçlanabilir. Artı bir için pazarda değilseniz, belki de tanıdığınız biriyle eşleşirler.

Son Merkür gerileme döngüsü, akıllı lideriniz yirmi dokuzunda güvenilir Oğlak ile eşleşirken başlar, böylece bu ters etkinin neden olduğu pek çok sorundan çıkış yolunuzu düşünebilirsiniz. Tüm problemler eşit yaratılmamıştır ve kesinlikle göründükleri gibi değildirler. Paniğe kapılmadan önce biraz bilgi kontrolü yapın.


Başak Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Aralık ayı, kendinizi her zamankinden daha fazla iş odaklı hissetmenizle başlıyor, çünkü 7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunaydan zirveye çıkıyorsunuz. bekleyen bir terfi için yarışıyor. Uyarı şu ki, artık patronunuzla iyi durumda olduğunuzu bildiğinize göre, tüm enerjinizi ofiste minimum görevlere yatırmak istemeyebilirsiniz.

23’ünde Oğlak burcundaki yeni ay, toplumdaki konumunuzu yükselten ve sizi başkalarını kıskandıran yeni bir iş unvanı getirebilir (ancak ücret artışı olmadan), ancak meslektaşlarınızda kızgınlığa neden olursa geri tepebilir. Süslü bir unvana sahip olma fırsatı için para ve sıkı çalışmanızın değerini takas ettiğinizin farkında olun. Daha sonra içerleyebileceğiniz bir durumu kabul etmeden önce bunu aklınızda bulundurun. İşyerinde refahınızı ve tatmininizi sağlamak için karardan ve ayrıntıların kontrolünden memnun olduğunuzdan emin olun.


Başak Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Ev ve aile

Eviniz ve aileniz bu ayın büyük bir bölümünde sizin için çok önemli olacak, Başak, güneş olarak, uyumlu Venüs ve etkileşimli Merkür, ev sektörünüzdeki yolculuğuna devam ediyor. Bu, özellikle tatil sezonu yaklaşırken ev gibi aktiviteleri kutlama zamanı. Ve senin durumunda, öyle görünüyor ki, ne kadar çok o kadar iyi. İnsanlar yılın bu zamanında sizinle birlikte olmak için çok uzaklardan seyahat ediyor olabilir ve onların arkadaşlığından çok keyif alacaksınız.

Ek olarak, biraz kişisel bakıma ve beslenmeye ihtiyacınız varsa, bu sizin onu elde etme şansınız.

7 Aralık’ta İkizler burcunda güçlü bir dolunay var ve bu ay evresi, hedef ve hırs sektörünüzdeki ateşli Mars ile hizalanıyor. İş/yaşam dengeniz gibi yaratıcı konular da gündeme gelebilir. Dinamik Mars da tersine döndüğü için, cazibesini yitirmiş bir eylem planı veya proje hakkında ikinci kez düşünüyor olabilirsiniz. Bu, seçeneklerinizi duraklatmak ve değerlendirmek için iyi bir zamandır.

Ay devam ettikçe, vurgu yavaş yavaş eğlence ve zevk alanınıza kayar ve size dışarı çıkıp eğlenmeniz için daha fazla neden verir. Geveze Merkür altıncıda, ardından dokuzuncuda Venüs ve yirmi birincide güneş geliyor. Dışarı çıkıp eğlenmek ve ailenizi ve arkadaşlarınızı yanınıza almak için can atacaksınız.

Yükselen Jüpiter, Balık burcundaki kısa büyüsünün ardından Koç burcuna geri dönerken, değişim ve yeniden doğuş sektörünüz 20 Aralık’ta hız kazanıyor. Kendinize olan güveninizin ve canlılığınızın arttığını fark edebilirsiniz. 16 Mayıs 2023’e kadar olan önümüzdeki aylar, hayatınızı ileriye taşıyacak proje ve planlara başlamak için mükemmel.

23’ünde Oğlak burcunda süper bir yeni ay var, bu nedenle bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya dikkatinizi çeken bir hobi veya ilgi alanı hakkında daha fazla bilgi edinmek için mükemmel bir konumda olacaksınız.

Son olarak, konuşkan Merkür 29 Aralık’ta geri hareket ediyor, bu nedenle birkaç gecikmeye hazırlıklı olun.


Başak Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Sıcaklık düşüyor, ancak 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girerken flört hayatınız bu ay gerçekten kızışıyor. Yedinci ay için İkizler dolunayı sırasında bir randevu gecesi planlayın ve tüm kur yaptığınız için ödüllendirileceksiniz (*göz kırpıyor*).

9 Aralık’ta Venüs Oğlak burcuna girdiğinde hayatınız bir tatil romantik komedisi gibi hissetmeye başlar. Tüm mevsimsel kaos içinde, sizi sıcak kakaoda lokumdan daha hızlı eriten biriyle tanışabilirsiniz. Sevgili Başaklar, aşk mevsimine girmek için eğlenceli kış tarihleri ​​planlayın.

Bu eğlenceli kaçamak, Jüpiter yirmincide Koç burcuna girdiğinde hızla derinleşebilir ve siz ve sevgiliniz arasında güçlü bir bağ yaratabilir. Ertesi gün güneş Oğlak burcuna girerken, yeni yıla girerken yanınızda olmasını istediğiniz kişiyi düşünün. En iyi randevu geceniz 23 Aralık’ta Oğlak burcundaki yeni ay sırasında. Bir kızak yolculuğuna çıkın ve güzel anılar yaratın.

Ancak, Merkür yirmi dokuzunda geri hareket ettiğinde aşk hayatınız bir engelle karşılaşır. İlişkinizi yavaşça ele alın ki 2023’ten önce bitmesin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.