Site icon Rüya Yorumcum

Balık Burç Yorumları 1 Aralık 2022

Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her şeyi olabildiğince net gördüğünüzden emin olun – ama iyi şanslar! Bugün seni takip eden tuhaf bir sis var. Gerekirse onu yakabilirsin.


1 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Karışıklık sisini temizlemek için derine inin ve gizli cevaplar bulacaksınız.


1 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, Merkür ve Neptün arasındaki sert kare sayesinde gün boyunca hava biraz bozuk olabilir. Bu göksel değiş tokuş, otorite figürleriyle ilgili sorunları tetikleyebilir. Ek olarak, sınırları uygulamak da zor olabilir. Neyse ki, öğleden sonra Luna Pluto ile bağlantı kurarken, topluluğunuz aracılığıyla güç bulma şansınız olacak. Bu akşam Luna Jüpiter’i geçerken havada uğurlu ve destekleyici bir enerji dolanacak ve meditasyon yapmak ve tezahür hedefleriniz üzerinde çalışmak için harika bir zaman olacak. Bu gece Ay Koç burcuna geçtiğinde enerji verici ama topraklayıcı bir atmosfer ortaya çıkardığında bir değişim fark edeceksiniz.


1 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Denizin, bilinçaltının, ruh ikizlerinin ve sihrin kudretli gezegeni Neptün, bir süredir burcunuz olan Balık burcunda dönüyor. Gezegen yöneticiniz olarak, size mümkün olduğunca sık iyi haberler ve hediyeler vermek istiyor. Ancak, gökyüzünün ötesindeki zihinsel Merkür’den kızgın bir mesaj aldığı için, kendinizi güvensiz, hırpalanmış ve yaralanmış hissediyor olabilirsiniz. Bir şey teknenizi salladığında savunmaya atılabilirsiniz. Senin için en iyisini almasına izin verme. Bunun yerine, duyguları daha net gökyüzü gördüğünüz başka bir zaman için ele alın.


1 Aralık 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık burcu, kariyer yolunda neyi başarmak istiyorsun? Yay burcundaki Venüs, İkizler burcunda geri giden Mars ile karşıt açı yaptığında, yıldızlara ulaşmak için çok fazla potansiyel vardır. Ancak profesyonel hayallerinizin peşinden gitmeden önce organize olmanız gerekiyor. Düzenlemelerinizin kariyer yolunuzun uzun vadeli yörüngesini olumlu yönde etkileyebilmesi için kime ve neye bağlı kalmak istediğinizi belirleyin. Taahhütlerinizden emin olduğunuzda, ilerlemeye başlamak için bir eylem planı oluşturmak üzere bilgi toplamanın çok daha kolay olduğunu görebilirsiniz.


Exit mobile version