Aralık Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Aralık

Yılın 12. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 12. ayı olan Aralık ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Aralık ayı nasıl geçecek? Aralık Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Başarılı Olmayı Planlamak

Önünüzde keyifli bir aya hazır olun Koç, çünkü bu Aralık yeni kapılar açacak ve 2023’e girerken sizi büyük bir sıçrama yapmaya hazırlayacak gibi görünüyor. Tatile hazırsanız, tatil bölgenize göz kamaştırıcı bir odaklanma demektir. özellikle yeni maceralar ve deneyimler içeriyorsa, kurtulma şansının tadını çıkaracaksınız.

Ancak 7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay geri giden Mars ile aynı hizaya geldiğinden, kendinizi sıkışmış ve istediğinizi istediğiniz zaman yapamayacak durumda hissetmenizin birçok nedeni olabilir. Bunu aşmaya hevesliyseniz, iyi bir esneklik dozu yardımcı olacaktır. Ne planlamış olursanız olun, genellikle tercih ettiğiniz gibi olmayan ama size yakın bir şey kazandıran seçenekleri kabul etmeniz gerekebilir.



Ayrıca neşeli Jüpiter Koç burcuna geri dönerken ve burcunuz yirmincideyken ve 2023 Mayıs ortasına kadar burada kalırken iyi haberler de var, böylece tekrar yolunuza çıkacak ve dünyayı kasıp kavurmaya hazır olacaksınız. Enerji seviyeniz ve güveniniz geri gelecek ve tüm aksiliklere rağmen akıllı çözümler bulma beceriniz size fayda sağlayacaktır.

Sırada Oğlak burcuna ve hedef ve hırs sektörünüze kademeli bir geçiş var. Geveze Merkür 6 Aralık’ta, ardından 9 Aralık’ta diplomatik Venüs ve 21 Aralık’ta güneş hareket ediyor. Düşünceleriniz hedeflerinize ve bu yılı bitirmeyi ve bir sonraki yılda başarmayı umduğunuz şeylere kayacak.

Birlikte çalıştığınız bazı insanlarla ve diğer profesyonellerle sosyalleşebilirseniz başarılı olursunuz. Bu, size daha geleneksel bir yol izlemekten daha hızlı bir şekilde kapıları açabilir.

Son olarak, yirmi üçte Oğlak burcunda yeni bir işe, iş girişimine veya pazarlama kampanyasına başlamak için kullanabileceğiniz süper bir yeni ay var. Konuşkan Merkür 29 Aralık’ta geri hareket ediyor, ancak kartlarınızı doğru oynarsanız yine de ilerleme kaydedebilirsiniz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Daha Derin Dalış

Boğa burcu, bu ay derinlere dalacak ve kendinizi daha iyi tanıma şansının tadını çıkaracaksınız. Sezgileriniz ister ilişkiler ve romantizm, ister ticari faaliyetler veya mali durumunuzu iyileştirmekle ilgili olsun, sizi neyin harekete geçirdiğine dair bir anlayış kazanacaksınız ki bu çok açıklayıcı olabilir. Yay burcuna ve tutkulu bir bölgeye vurgu yaparak, hayallerinizi gerçekleştirmenizi sağlayan bir roller coaster yolculuğuna çıkacaksınız.

7 Aralık’ta İkizler burcunda ve finansal ekseninizde bir dolunay var, bu yüzden paranıza dikkat etmekte fayda var. Bu güçlü ay aşaması, kendinizi duygusal ve biraz muhtaç hissetmenize neden olabilir ve alışveriş, bu sinirli duyguların üstesinden gelmek için mükemmel bir yol gibi görünebilir. Size ihtiyacınız olan sevgi dolu bakımı daha fazla verebilecek bir masaj veya spa gününe gitmek daha iyi olabilir.

Coşkulu Jüpiter, yirminci yıldan 16 Mayıs 2023’e kadar Koç burcunda ve ruhsal bölgenizde olacak ve bu, kişisel gelişim ve tam potansiyelinize ulaşmak için harika bir zaman olacak.

Odak kademeli olarak Oğlak burcuna ve seyahat ve macera alanınıza kayar. Geveze Merkür 6 Aralık’ta, ardından 9 Aralık’ta kişisel gezegeniniz Venüs ve 21 Aralık’ta güneş devreye giriyor. Özellikle duygusal anlamda sınırlarınızı zorlayarak edindiğiniz içgörü ve bilgiler, daha fazla fırsat ve yeni deneyimler arzunuzu sıfırlarsınız. Yirmi birinciden sonraki dört hafta, yurt dışına gitmek, tatil yapmak, okumak ve genel olarak yeni yerler keşfetmek için mükemmel olabilir.

23 Aralık’ta aynı sektörde yeniay var, bu nedenle tatil haftasında uzakta olmanız veya yurt dışından gelen ziyaretçileri ağırlamanız mümkün.

Bununla birlikte, meraklı Merkür yirmi dokuzunda geri hareket ediyor, bu nedenle birkaç gecikmenin yanı sıra bazı harika yeniden birleşmeler bekleyin.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Ortaklık ve İşbirliği

İkizler burcu, bu, ilişkilerinizin ve etkileşimlerinizin altın fırsatlar ve dalga boyunuzdakilerle bağlantı kurma şansı getirebileceği heyecan verici bir ay. Yay burcuna odaklanmak, bağlantı kurduğunuz kişilerin kalpten ileri görüşlü olacağını da gösterir. Ve işbirliği yapmaya veya ekip oluşturmaya istekliyseniz, bu gelecekte daha büyük ve daha iyi şeylere yol açabilir.

Ayrıca, ilişkiniz bir tekdüzeliğe girmiş gibi görünüyorsa, ondan uzaklaşmak çözüm olabilir.

7 Aralık’ta burcunuzda, gerileme aşamasındaki dinamik Mars ile hizalanan bir dolunay var. İlişki ekseninizi kapsadığı için, konuşmaktan çekindiğiniz konuları vurgulayabilir. Bununla birlikte, bir duygu dalgası sizi göğsünüzden bir şeyler çıkarmaya teşvik edebilir. Bunu ne kadar erken yaparsanız, sizi rahatsız eden her şeye o kadar çabuk çözüm bulacaksınız.

Altıncıdan başlayarak, neşeli Merkür Oğlak burcuna girerken vurgu kademeli olarak daha yoğun bir bölgeye kayar, ardından dokuzuncuda uyumlu Venüs ve yirmi birincide güneş gelir. Finans ve iş ilişkileri bu dönemde ön plana çıkabilir. Engelleri ortadan kaldırabilecek ve hayatınıza daha fazla zenginlik ve romantizmin akmasına izin verebilecek değişime odaklanılacak. Herhangi bir zorluğu bir terapist veya danışmanla konuşmak, size herhangi bir zorluğu çözmek için ihtiyacınız olan başlangıcı verebilir.

Sevinç dolu Jüpiter 20 Aralık’ta sosyal sektörünüze geri döndüğünden ve 16 Mayıs 2023’e kadar burada kaldığından sosyal hayatınız fayda sağlayabilir. Tatil haftası için tam zamanında gerçekleşir, bu nedenle hepiniz eğlenmeye hazırsanız, Jüpiter’in burada bulunması kesinlikle ekstra ışıltı katacaktır.

29’unda, canlı Merkür iş bölgenizde geri hareketine giriyor, bu nedenle çok para gerektiren herhangi bir müzakereye girerseniz daha dikkatli olun. Olası bir kafa karışıklığı veya hayal kırıklığından kaçınmak için bunları ertelemeyi bile düşünebilirsiniz.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni keşifler

Bir yaşam tarzı değişikliğine hazır mısın Yengeç? Şenlikli Aralık yaklaşırken, günlük hayatınızı daha ilginç ve heyecanlı hale getirmek için rutinlerinize bakıyor olacaksınız. Bu, yeni beceriler öğrenmeye ve hobiler veya seyahat gibi hayattaki eğlenceli şeylere daha fazla zaman ayırmaya istekli olacağınız bir büyüme ve fırsat zamanı olacak gibi görünüyor. Kendi iyiliğiniz için çok meşguldüyseniz, artık bunun değişmesi gerektiğini anlayacaksınız. Rahatlamak ve yeniden şarj olmak için daha fazla zaman ayırmak sizin yararınızadır.

7 Aralık’ta İkizler burcundaki ve ruhsal sektörünüzdeki dolunay, meditasyon, yoga veya sakinliği ve huzuru teşvik eden başka bir uygulama yapmanız için size ilham verebilir. Son zamanlarda hayat biraz stresliyse, bu ay evresi sizi büyük değişiklikler yapmaya iten bir olayla çakışabilir. Kendinize gerçekten ne istediğinizi sorma ve peşinden gitme şansı.

İyimser Jüpiter yirmincide Koç burcuna geri dönerken ve 16 Mayıs 2023’e kadar burada kalırken kariyer ve hırs sektörünüz yeni enerjiyle parlıyor. Bu güçlü gezegen, arka plana attığınız belirli hedefler ve planlar için coşkunuzu yeniden alevlendirebilir. Şimdi onları tozdan arındırma ve yola geri dönme zamanı.

Vurgu, 6 Aralık’ta neşeli Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle başlayarak kademeli olarak ilişki bölgenize kayar. Bunu dokuzuncu evdeki Venüs ve yirmi birinci evdeki güneş takip eder. Bu sosyal bir ay olduğundan, kaynaşmak, kaynaşmak, her türden insanla bağlantı kurmak ve iyi bir şirkette gevşemek için birçok fırsatınız olacak.

Son olarak, konuşkan Merkür 29 Aralık’ta gerilediğinden ve 18 Ocak 2023’e kadar geri hareket ettiğinden sakin olun. Bu süre zarfında karışık mesajlar ve yanlış anlaşılmalar olabilir.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Boş Zaman Fırsatları

Aslan, tatil sezonu artık gerçekten başlıyor ve bu ay yeni maceralar ve mutlu olaylarla dolu bir ay olacağa benziyor. Boş zaman alanınızın vurgulanması, çocuklarınızla harika zamanlardan özel tarihler ve canlı akşamlar için fırsatlara kadar eğlenceye katılmaya hazır olacağınız anlamına gelir. Sevinç yayma konusunda doğal bir yeteneğiniz var ve bu gerçekten yılın bu zamanında kendini gösteriyor.

7 Aralık’taki dolunay duygusal bir olay olabilir, çünkü bu güçlü Ay evresi beklenmedik bir kavuşumla çakışabilir. Bu kişiyi görmekten memnun olsanız da olmasanız da duygularınızı gizlemek zor olacaktır. İdeal şartlardan daha az ayrıldıysanız, bu, herhangi bir yarayı iyileştirmek ve baştan başlamak için bir fırsat olabilir. Onları görmekten memnunsanız, iletişimde kalmak isteyebilirsiniz.

Ve iyimser Jüpiter Koç burcuna ve yirminci yüzyıldaki seyahat ve macera bölgenize geri dönerken daha fazla neşe var. Bir süredir tatil yapmadıysanız, bu tatil haftasını büyük bir kaçamak için kullanmaya karar verebilirsiniz.

Odak kademeli olarak iş ve sağlıklı yaşam sektörünüze kayarken, havada bir değişiklik var. Bu, meraklı Merkür’ün 6 Aralık’ta Oğlak burcuna girmesiyle başlar, ardından 9 Aralık’ta Venüs ve 21 Aralık’ta güneş gelir. Ayrıca, bu sosyal ay boyunca fazladan kilo almaktan kaçınmak için sağlık rutininizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Yirmi üçte Oğlak burcundaki yeni ay, yeni bir başlangıç ​​için mükemmel. Bu, yeni alışkanlıklar başlatmak, büyük bir projeye başlamak veya sizi gerçekten heyecanlandıran herhangi bir şeye başlamak için harika bir zaman.

Bununla birlikte, 29 Aralık – 18 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında konuşkan Merkür tersine döndüğünde dikkatli olmanıza yardımcı olacaktır. Gecikmeler olabilir, bu nedenle sabırlı olmanız gerekir.


Başak Burcu

Başak Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Ev ve aile

Eviniz ve aileniz bu ayın büyük bir bölümünde sizin için çok önemli olacak, Başak, güneş olarak, uyumlu Venüs ve etkileşimli Merkür, ev sektörünüzdeki yolculuğuna devam ediyor. Bu, özellikle tatil sezonu yaklaşırken ev gibi aktiviteleri kutlama zamanı. Ve senin durumunda, öyle görünüyor ki, ne kadar çok o kadar iyi. İnsanlar yılın bu zamanında sizinle birlikte olmak için çok uzaklardan seyahat ediyor olabilir ve onların arkadaşlığından çok keyif alacaksınız.

Ek olarak, biraz kişisel bakıma ve beslenmeye ihtiyacınız varsa, bu sizin onu elde etme şansınız.

7 Aralık’ta İkizler burcunda güçlü bir dolunay var ve bu ay evresi, hedef ve hırs sektörünüzdeki ateşli Mars ile hizalanıyor. İş/yaşam dengeniz gibi yaratıcı konular da gündeme gelebilir. Dinamik Mars da tersine döndüğü için, cazibesini yitirmiş bir eylem planı veya proje hakkında ikinci kez düşünüyor olabilirsiniz. Bu, seçeneklerinizi duraklatmak ve değerlendirmek için iyi bir zamandır.

Ay devam ettikçe, vurgu yavaş yavaş eğlence ve zevk alanınıza kayar ve size dışarı çıkıp eğlenmeniz için daha fazla neden verir. Geveze Merkür altıncıda, ardından dokuzuncuda Venüs ve yirmi birincide güneş geliyor. Dışarı çıkıp eğlenmek ve ailenizi ve arkadaşlarınızı yanınıza almak için can atacaksınız.

Yükselen Jüpiter, Balık burcundaki kısa büyüsünün ardından Koç burcuna geri dönerken, değişim ve yeniden doğuş sektörünüz 20 Aralık’ta hız kazanıyor. Kendinize olan güveninizin ve canlılığınızın arttığını fark edebilirsiniz. 16 Mayıs 2023’e kadar olan önümüzdeki aylar, hayatınızı ileriye taşıyacak proje ve planlara başlamak için mükemmel.

23’ünde Oğlak burcunda süper bir yeni ay var, bu nedenle bir ilişkiyi bir sonraki seviyeye taşımak veya dikkatinizi çeken bir hobi veya ilgi alanı hakkında daha fazla bilgi edinmek için mükemmel bir konumda olacaksınız.

Son olarak, konuşkan Merkür 29 Aralık’ta geri hareket ediyor, bu nedenle birkaç gecikmeye hazırlıklı olun.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Kabilenizi Bulmak

Terazi, bu ay ağ kurma ve bağlantı kurma modunda olacaksın ve bunu yapmak sayısız ödül getirecek. Bu tatil sezonu olduğu için, eski arkadaşlar ve aile üyelerine ulaşmak ve yeniden bir araya gelmek için her zamankinden daha fazla nedeniniz var. Ayrıca, planlarınız ve hedefleriniz konusunda size yardımcı olabilecek kişilerle yeni bağlantılar kurmak için can atacaksınız. İlgi alanlarınıza hitap eden çevrimiçi gruplara katılmak çok bilgilendirici olabilir. Öğrenmeye heveslisiniz ve şimdi devam etme zamanı.

7 Aralık’ta iletişim ekseninizde meydana gelen dolunay zamanına ekstra özen gösterin. Bu ay evresi, gerileme evresindeki dinamik Mars ile hizalanıyor, bu da bir olayın bazı güçlü duyguları tetikleyebileceğini gösteriyor. Ne söylediğinize dikkat edin, çünkü başkaları sözünüze inanabilir. Dürtüsel kararlar vermekten de kaçınmak akıllıca olacaktır.

Yirminci günde, cömert Jüpiter gerileme aşamasından sonra Koç burcuna geri dönerken, ilişkileriniz hızlanıyor. Önümüzdeki haftalar ve aylar, önemli projelerde işbirliği yapmak, yeni çevrelerde ilerlemek ve işinize veya iş gereksinimlerinize yardımcı olacak bir ekip veya ortaklık oluşturma olasılıklarını keşfetmek için mükemmel. Aşk hayatınız ve sosyal hayatınız da büyük fayda sağlayacaktır.

Kilit gezegenler kademeli olarak Oğlak burcuna geçerken, ev ve aile meseleleri de öncelikler listenizin üst sıralarında olacak. Konuşkan Merkür 6 Aralık’ta, ardından 9 Aralık’ta Venüs ve 21 Aralık’ta parlak güneş geliyor.

Çok daha eğlenceli hale getirebilirsin, ama bunu bir esinti gibi gösterecek kadar organize olacaksın. Yine de başkalarının yardım etmesine izin verin, böylece siz de eğlenebilirsiniz.

Son olarak, ayın yirmi üçte Oğlak burcundaki süper yeni ay, önümüzdeki yıl için niyetlerinizi belirlemeniz için size ilham verebilir. Hemen harekete geçemiyorsanız, hedeflerinizi yazmak, işleri ilerletmek için mükemmel bir yoldur.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Daha Fazla Para Kazanmak

Akrep, para bölgenize olumlu odaklanma, bu ayın ilk yarısında, 21 Aralık’a kadar devam ederek, size iyi hissettiren her şekilde gelirinizi artırma şansı veriyor. Bu bir verme zamanıdır ve kendinizi cömert hissedeceksiniz, ancak dikkatli olmazsanız kendinizi aşırı genişletebilirsiniz. Bir bütçeye sadık kalırsanız, yetersiz kalma riskiniz olmaz. Siz de hediyeler alacaksınız çünkü arkadaşlarınız ve aileniz onlar için ne kadar özel olduğunuzu bilmenizi istiyor.

7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay sırasında ekstra dikkatli olmanız gereken bir an vardır. Ani bir harcamayla karşı karşıya kalabilir veya mevcut para durumunuzla ilgili gerçeği fark edebilirsiniz. Aynı şekilde, daha sonra pişman olmak için bir harcama çılgınlığına gidebilirsiniz. Bu geriye doğru bir adım gibi görünebilir, ancak sizi uzun vadede paranızı yönetmenin daha iyi yollarını benimsemeye teşvik ederse bir dönüm noktası da olabilir.

Nakit akışını başlatan ve yılın bu bol zamanında üzerinizdeki baskıyı hafifletmeye yardımcı olan bazı şanslı molalar da alabilirsiniz.

Jüpiter’in yirminci yılda yaşam tarzı bölgenize taşınması, bu sektöre enerji ve pozitiflik getiriyor. Koç burcuna geri döner, böylece canlılığınızın arttığını görebilir ve sizi konfor alanınızın dışına çıkarsalar bile hayallerinizin peşinden gitmeye hazır olabilirsiniz.

6 Aralık’ta canlı Merkür, 9 Aralık’ta Venüs ve 21 Aralık’ta güneş içeri girerken konuşma ve düşünce sektörünüz de vurgulanır. İlgi alanlarınızı ve fikirlerinizi paylaşan başkalarıyla bağlantı kurmaktan çok şey alacaksınız.

Son olarak, yeni bir başlangıca hazırsanız, yirmi üçte Oğlak burcundaki süper yeni ay bir web sitesi, ürün veya hizmet başlatmak için en iyi zamanlardan biridir. Bu fırsatı boşa harcama.


Yay Burcu

Yay Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Yayılan Güven

Bu ay burcunuza yapılan olumlu vurgu sizi sürücü koltuğuna, Yay burcuna oturtuyor. 21 Aralık’a kadar önümüzdeki haftalar, yeteneklerinizi sergileme ve en iyi niteliklerinizi dünyaya yansıtma zamanınız. Bencil görünmek konusunda endişelenmeyin; ihtiyaçlarınıza ve planlarınıza odaklanmanız gerekiyor. Kalbinize en yakın olan hırslar, dikkat etmeniz gerekenlerdir.

7 Aralık’taki İkizler dolunayı, birisinin yaptığınız şeyle ilgili eleştirileriyle uğraşmak zorunda kalabileceğinizi gösteriyor. Bunun sizin için doğru olduğundan eminseniz, sözlerinin sizi etkilemesine izin vermeyin. İlerlemenin en iyi yolu, yanlış olduklarını kanıtlamaktır.

Ayrıca zekice bir ek iş bularak veya fazladan iş alarak gelirinizi artırmak için can atacaksınız. Vurgu Oğlak burcuna kayarken, finansal hedeflerinize ulaşma konusunda oldukça hırslı olabilirsiniz. Merkür altıncıya ve Venüs dokuzuncuya girerken, bu tatil fırsatlarını hızlı bir şekilde fark edeceksiniz, ancak paranızı sadece harcamak yerine yatırım yapacak kadar akıllı olacaksınız.

Zevkli Jüpiter 20 Aralık’ta Koç burcuna ve eğlence bölgenize geri dönerken ve 16 Mayıs 2023’e kadar burada kalırken, kendi elementinizde olacaksınız. Önümüzdeki aylarda harika maceralara hazır olun.

Güneş yirmi birincide Oğlak burcuna kayarken, mali durumunuzun değerlendirmesini yapmanın zamanı geldi. Önümüzdeki dört hafta, faturaları ödemenize yardımcı olacak ve yağmurlu bir gün için biraz para ayırmanıza yardımcı olacak bir bütçe hazırlamak için mükemmel bir fırsat sunuyor.

Son olarak, Oğlak burcundaki yeni ay, özellikle mali durumunuzla bağlantılı olanlar olmak üzere yeni başlangıçlar için mükemmeldir. Bu, ek bir işe başlamak için iyi bir zaman, çünkü gelirinizin temel dayanağı haline gelen başarılı bir işe dönüşme şansı var.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Rahatlayın ve Şarj Edin

Sevgili Oğlaklar, bu tatil ayı başlarken, yarım kalmış işleri halletmenin akıllıca olacağı bir tamamlama aşamasındasınız. 21 Aralık’a kadar olan önümüzdeki haftalar, sizi engelleyen veya enerjinizi tüketen sorunları çözme fırsatınız olacak. Şu anda yüzeye çıkabilirler, bu yüzden onlarla uğraşmaktan başka seçeneğiniz olmayacak. Ve herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, isteyin.

Güneş yirmi birincide burcunuza girene ve mini bir yeniden doğuş gibi bir şey deneyimleyene kadar daha düşük bir profil tutmak isteyebilirsiniz. Ayın ilk haftaları, hayallerinizle temasa geçmek için iyi bir zamandır. Sizin için bazı yararlı rehberlikleri olabilir.

Vücudunuzun dinlenme ihtiyacını görmezden geliyorsanız, 7 Aralık’taki dolunay bunu size yüksek sesle ve net bir şekilde getirebilir. Reklam öğenizi yeniden doldurmak için biraz zamana ihtiyacınız var, aksi takdirde üretkenliğiniz giderek azalır.

Etkileyici Merkür altıncı evdeki burcunuza, ardından dokuzuncu evdeki yaratıcı Venüs’e ve yirmi birinci evdeki güneşe giriyor, böylece yavaş yavaş kendinize geleceksiniz. Organize olmaya ve 2023 için işleri harekete geçirmeye can atacağınız yılın bu zamanı.

İşaretinize yapılan bu vurgu, fark edilmenizi sağlayacak yetenekleri ve yetenekleri vurgulayarak, içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarabilir. Kendinizi dünyaya yansıtmak için çaba harcarsanız, önümüzdeki haftalarda sizin için mükemmel olan yeni fikirlerin ve fırsatların ortaya çıktığını görebiliriz.

Son olarak, anlayışlı Jüpiter de burç değiştiriyor, 20 Aralık’ta Koç’a ve ev ve aile sektörünüze geri dönüyor ve 16 Mayıs 2023’e kadar burada kalıyor. Ev cephesindeki atmosfer neşeli ve canlı olacak, bu da çok eğleneceğinizi gösteriyor. tatil haftası yanı sıra yeni yılda zil çalıyor.


Kova Burcu

Kova Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Partiye hazır

Kova, sosyal hayatınız bu ay son derece canlı, çünkü tatil partisi sahnesinden tam olarak yararlanabileceksiniz. Yeni çevrelere karışmaktan ve hareket etmekten kazanılacak çok şey var, bu yüzden kesinlikle dışarıda olmak isteyeceksiniz. Bu aynı zamanda uzun süredir devam eden bir hayal için harekete geçmek için en iyi zamanlardan biridir. Planladığınız bir şey, öncelikler listenizde daha yukarılara çıkabilir ve başlamak için can attığınız bir şey olabilir.

Duygular, 7 Aralık’ta İkizler burcunda dolunay ve zevk bölgenizde akabilir. Dolunay, gerileme evresindeki iddialı Mars ile aynı hizaya geliyor ve bu durum, işler umduğunuz gibi gitmezse duygusallaşmanıza neden olabilir. . Bir şey veya biri sizi hayal kırıklığına uğratabilir ve tepkiniz niyet ettiğinizden daha güçlü olabilir. Hepsini bırak ve çok daha iyi hissedeceksin.

Vurgu yavaş yavaş özel ve ruhsal bir alana kayar ve sizi derinlemesine düşünmek için biraz zaman ayırmaya teşvik eder. Konuşkan Merkür altıncıda, ardından dokuzuncuda Venüs ve yirmi birincide güneş devreye giriyor. Bu, yavaş yavaş odağınızın dış koşullardan içinizde olup bitenlere ve ruhsal, zihinsel ve duygusal durumunuza kayacağı anlamına gelir. Durumu değerlendirmek ve olaylar hakkında gerçekten ne hissettiğinizi anlamak için bir şans. Bu aynı zamanda hayatınızı yeni bir düzeye taşıyabilecek ruhsal sezgi, deha ve rehberlik kaynaklarından yararlanma fırsatıdır.

Son olarak, 23 Aralık’ta Oğlak burcunda yararlanmak isteyeceğiniz göz kamaştırıcı bir süper yeni ay var. Bu, meditasyon veya farkındalık gibi yeni bir ruhsal uygulamaya başlamak için en iyi zamanlardan biridir. Günlük günlük tutma veya rüyalarınızı kaydetme sürecine de başlamak isteyebilirsiniz.


Balık Burcu

Balık Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Başarıya Giden Yol

Sevgili Balıklar, bu ay sizin için olumlu ve başarılı bir başlangıç ​​yapıyor. Kariyer ve hırs sektörünüzdeki önemli gezegenlerle, işinizi büyütmek ve daha fazla müşteri çekmek için yılın bu döneminde fark edilmeye ve en iyi şekilde yararlanmaya odaklanacaksınız. Ayrıca daha fazla kazandıracak yeni bir iş veya kariyer arıyor olabilirsiniz ve bu size 2023’te üstesinden gelmeniz gereken zorlu bir iş verecektir.

Bununla birlikte, 7 Aralık’taki dolunay sırasında moralinizi çok bozmamaya çalışın. Bu ay aşaması, gerileme aşamasındaki saldırgan Mars ile bağlantılıdır, bu nedenle muhakemenizi bulandıran ve yeteneklerinizden şüphe duymanıza neden olan bir duygu patlaması hissedebilirsiniz. . Stres atmanız veya iyi bir şekilde ağlamanız gerekiyorsa, yapın. Daha sonra kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

Canlı Jüpiter, gerileme aşamasından ve burcunuzda geçirilen zamandan sonra Koç burcuna geri dönerken, finansal cephede iyi haberler var. Para meseleleri söz konusu olduğunda daha iyimser hissedebilir ve gelirinizi artıracak fırsatlara açık olacaksınız.

Sosyal hayatınız da gelişmeye hazır görünüyor. Geveze Merkür altıncıda Oğlak burcuna giriyor, ardından dokuzuncuda neşeli Venüs ve yirmi birincide güneş geliyor. Bu, hayatın her kesiminden insanlarla bağlantı kurmak için harika bir fırsat. Ve ilerlemeye hevesliyseniz, etkisi olanlara doğru çekileceksiniz. İçgüdünüz, size bir şekilde faydalı olabilecek insanlarla arkadaş olmak olabilir, ancak bunlar tek taraflı ilişkiler olmayacak. Maça geri vermeye hazır olacaksınız.

Son olarak, Merkür 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023’e kadar geri hareket edecek ve bu, geçmişinizden insanları hayatınıza geri getirebilir. Haberleri takip etme veya uzun süredir devam eden bir sorunu çözme şansının tadını çıkarabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.