Site icon Rüya Yorumcum

Aslan Burç Yorumları 30 Kasım 2022

Aslan burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 30 Kasım 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 30 Kasım 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Görüşleriniz bugün özellikle kesin değil – pek çoğu değil. Çözüldüğünü sandığınız bir konuda kafanızı karıştıran, üzerinize küçük bir bomba atan biriyle karşılaşabilirsiniz.


30 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sen bir fiesta perisisin — bir odaya girdiğinizde partiler patlak verir.


30 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, değişim için can atacaksınız ama oraya nasıl gideceğinizden emin olamayacaksınız, çünkü Balık burcunun ayı Yay burcunun güneşiyle kare açı yapacak. Bu göksel değiş tokuşun sizi yaratıcı fikirlerle dolduracağı kesin olsa da, denkleme yapı getirmek zor olabilir. Neyse ki, öğleden sonra kader düğümlerinden gelen bir yardım eli ilahi rehberliği getirebilir, ancak kendinizi ruhsal olarak açmanız gerekecek. Gün sona erdiğinde ve Luna, Venüs ve Mars ile t-kare oluşturduğunda gerilim artacak, bu da cihazlarınızdan çıkmak için iyi bir zaman.


30 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın seni ateşleyecek – iyi ya da kötü, Leo. Aşk ve güzellik tanrıçası gezegenimiz Tatlı Venüs, kızıl savaş gezegenimiz kudretli Mars ile tam bir karşıtlığa doğru ilerliyor. Bu iki gezegen kozmik aşıklar olarak bilinirken, ne zaman bir araya gelseler aklımızın bir köşesinde ilişki konuları gelir. Siz ve sevgilinizle aranız iyiyse, ikiniz de eğlence, macera ve samimiyet için enerji alacaksınız. Yine de değilseniz, sert sözler, duygusal patlamalar ve şiddetli ruh halleri bekleyin. Bununla başa çıkmanın en iyi yolu şefkatle liderlik etmektir.


30 Kasım 2022 Çarşamba Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Leo, zayıf başa çıkma mekanizmalarını, illüzyonları ve kafa karışıklıklarını bırak. Balık burcundaki ilk çeyreğin altında, daha profesyonel ve finansal olarak güçlenmek için nelerden uzaklaşmanız gerektiğini düşünmeye teşvik ediliyorsunuz. Neyin artık zamanınıza, enerjinize ve kaynaklarınıza değmeyeceğini zaten biliyor olabileceğiniz için bu nazik ama sezgisel bir dönüşüm olabilir. Belirli düzenlemeler içinde kalmanız gerekiyorsa, sınırları ve beklentileri sıfırlamayı düşünmek en iyisi olabilir. Değilse, yatırımlarınızın karşılığını alacağı umuduyla ilerlemeye devam edin.


Exit mobile version