Site icon Rüya Yorumcum

Aslan Burç Yorumları 1 Aralık 2022

Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Herhangi bir aktiviteyi eğlenceli hale getirme yeteneğiniz bugün her yerde büyük gülümsemeler uyandırıyor ve yeni arkadaşlar edinebilmeli veya yeni tatlıları fikirleriniz ve çılgın planlarınızla etkileyebilmelisiniz.


1 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Öğrenmekten ne kadar keyif aldığınızı kendinize hatırlatın. Kurgu olmayan bir şey alın ve kazın.


1 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, Merkür ve Neptün gökyüzünde karşı karşıya gelirken bugün kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Tipik olarak gurur ve yaratıcı potansiyelle dolup taşsanız da, bu göksel değiş tokuş geçici olarak kendi yeteneklerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Bu, egonuzu biraz incitse bile, bilmediğinizi itiraf etmek için iyi bir zaman olabilir. Şans eseri, bu öğleden sonra gücünüzü geri kazanma şansınız olacak, ancak Pluto sizden yapılacaklar listenizden bir parça koparmanızı isteyecek. Bu akşam Ay Koç burcuna geçtiğinde, haritanızın ruhsal bölümünü vurgulayarak bir değişim hissedeceksiniz.


1 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Leo, bugün kötü kozmik havayı cezbetme. Drama başlıyor olabilir! Romantik yaşamınızla ilgili dedikodular veya meydan okumalar yıldızlara yazılmış olabilir. İletişimi yöneten kozmik haberci gezegenimiz olan Zihinsel Merkür, gerçek aşkla ilgili güneş beşinci evinizde dönüyor ve şu anda güneş sekizinci yakınlık evinizde kusan, yakalanması zor ve gizemli bir Neptün ile feci bir karede çarpışıyor. Sahip olduğunuz bir sır – hatta belki de yakın hayatınız, cinselliğiniz veya ortaklıklarınızdaki varlıklarınız hakkında – meraklı zihinler ve gözler yüzünden dışarı kayabilir. Kaosa batmayın. Basitçe hasar kontrolü yapın ve ilerleyin.


1 Aralık 2022 Perşembe Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Harekete geç, Leo! Bazen, sabit doğanız nedeniyle hareket etmekte ve yuvarlanmakta zorlanabilirsiniz. Ancak İkizler burcunda geri giden Mars bugün Yay burcundaki Venüs’le karşıt açı yaptığından, profesyonel bir fırsata güvenmek ya şimdi ya da asla bir adım atmak gibi hissedebilirsiniz. Birkaç seçenek arasında kalmış veya nasıl ilerlemeniz gerektiğinden emin olamamış olabilirsiniz. Bu heyecan verici, huzursuz karşıtlığı, bir tutku projesine, fikrine veya hırsına bağlanmak için kozmik işaretiniz olarak kabul edin. Kesinlik ve esneklikle ilerleyin!


Exit mobile version