Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Aylık Burç Yorumu (Aralık 2022)

Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 1 Aralık 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 1 Aralık 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Ayın büyük bölümünde parlak lider güneşiniz coşkulu Yay burcunda ve eğlence bölgenizde vakit geçirdiği için aşk hayatınız kahkaha ve şakacılıkla dolu olma potansiyeline sahip. Tabii ki hala çok fazla ego yükseltici ana ihtiyacınız var ama sizi seven insanlar bunu bekliyor. Bununla birlikte, birini yeni tanıyorsanız, muhtaç davranışlarınız onu erteleyebilir.

Aşık Venüs, 9 Aralık’ta maceracı Yay burcundan hedef odaklı Oğlak burcuna geçiyor, bu nedenle daha ciddi konularla uğraşırken ayın başlarında başlayan eğlence ve oyunları askıya almanız gerekebilir. Artık daha güvenilir ve sorumlu olacaksınız, bu da bir partneri çekmek veya yanınızda tutmak için mükemmel özelliklerdir!

Güneş, yirmi birincide Oğlak burcunda Venüs’e kavuşuyor ve sizi uzun vadede gerçekten mutlu etmek için ne yapılması gerektiğine odaklanmaya teşvik ediyor. Burada küçük şeylerden bahsetmiyoruz Leo. Bu, gelecek yıllarda aşk hayatınıza fayda sağlayacak bazı radikal değişiklikler yapmanıza yardımcı olabilecek yoğun, yaşamı değiştiren bir enerjidir.

29 Aralık’taki çekingen bir Merkür-Venüs buluşması size çılgın flört becerileri kazandırır ve çekiciliğinizi on üzerinden on bire yükseltir. Artık kimse sana karşı koyamaz.


Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Güneş Yay burcundayken yaratıcılık, kalbinizden profesyonel vizyonunuza özgürce akıyor. Yepyeni bir sanatsal girişim başlatmak ve markanızı işiniz için yeniden yaratmak için ilham alabilirsiniz. Bunun bir süreç olduğunu ve taahhüt edilecek doğru fikri bulmanın zaman alabileceğini unutmayın. Dürtüsel doğanızın sizi emin olmadığınız bir duruma itmesine izin vermeyin. 7 Aralık’ta İkizler burcundaki dolunay, benzersiz fikirlerinizi halka duyurmanız için sizi motive edebilir.

Venüs iki gün sonra Oğlak burcuna girerek meslektaşlarınız ve müşterilerinizle olan ilişkilerinizi vurgular. Bu, potansiyel müşterilerin zamanlarını ve paralarını harcayacakları gösterişli yeni bir iş arayan önümüzdeki birkaç gün içinde çok yararlı olabilir.

Güneş yirmi birincide Oğlak burcuna giriyor ve yalnızca sizinle çalışmak niyetiyle müşterilerle temasları güçlendirme ve sözleşmeler imzalama şansına sahip olacaksınız. Bu size müşterilerinizi mükemmelliğe doğru yönlendirmenize yardımcı olma fırsatı verir. Arkadaş canlısı tatil havası, onlarla daha derin bir bağ kurmanız için sizi cezbedebilir, ancak sizin için ders bazı sınırlar koymaktır.


Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Boş Zaman Fırsatları

Aslan, tatil sezonu artık gerçekten başlıyor ve bu ay yeni maceralar ve mutlu olaylarla dolu bir ay olacağa benziyor. Boş zaman alanınızın vurgulanması, çocuklarınızla harika zamanlardan özel tarihler ve canlı akşamlar için fırsatlara kadar eğlenceye katılmaya hazır olacağınız anlamına gelir. Sevinç yayma konusunda doğal bir yeteneğiniz var ve bu gerçekten yılın bu zamanında kendini gösteriyor.

7 Aralık’taki dolunay duygusal bir olay olabilir, çünkü bu güçlü Ay evresi beklenmedik bir kavuşumla çakışabilir. Bu kişiyi görmekten memnun olsanız da olmasanız da duygularınızı gizlemek zor olacaktır. İdeal şartlardan daha az ayrıldıysanız, bu, herhangi bir yarayı iyileştirmek ve baştan başlamak için bir fırsat olabilir. Onları görmekten memnunsanız, iletişimde kalmak isteyebilirsiniz.

Ve iyimser Jüpiter Koç burcuna ve yirminci yüzyıldaki seyahat ve macera bölgenize geri dönerken daha fazla neşe var. Bir süredir tatil yapmadıysanız, bu tatil haftasını büyük bir kaçamak için kullanmaya karar verebilirsiniz.

Odak kademeli olarak iş ve sağlıklı yaşam sektörünüze kayarken, havada bir değişiklik var. Bu, meraklı Merkür’ün 6 Aralık’ta Oğlak burcuna girmesiyle başlar, ardından 9 Aralık’ta Venüs ve 21 Aralık’ta güneş gelir. Ayrıca, bu sosyal ay boyunca fazladan kilo almaktan kaçınmak için sağlık rutininizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Yirmi üçte Oğlak burcundaki yeni ay, yeni bir başlangıç ​​için mükemmel. Bu, yeni alışkanlıklar başlatmak, büyük bir projeye başlamak veya sizi gerçekten heyecanlandıran herhangi bir şeye başlamak için harika bir zaman.

Bununla birlikte, 29 Aralık – 18 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında konuşkan Merkür tersine döndüğünde dikkatli olmanıza yardımcı olacaktır. Gecikmeler olabilir, bu nedenle sabırlı olmanız gerekir.


Aslan Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Herkes bir kış romantizmi ister, ancak 6 Aralık’ta Merkür Oğlak burcuna girdiğinde sevmek için biraz fazla meşgul olacaksınız. Ancak, ertesi gün İkizler dolunayı için bir tarih planlamayı deneyin. En iyi randevu gecen olacak. Bir grup randevusu ile rahat olun ve kıvılcımların uçup uçmadığını görün.

Ancak, Venüs dokuzuncuda Oğlak burcuna girdiğinde aşkı şimdilik arka plana atın. Yeni yıla hazırlanırken, flört etmeyi düşünemeyecek kadar çok çalışmakla meşgul olacaksınız. Bunun yerine, daha sağlıklı ilişki alışkanlıkları geliştirmeye odaklanın, böylece 2023’e romantik bir notla başlayabilirsiniz.

Jüpiter 20 Aralık’ta Koç burcuna girerken, yaklaşan seyahatleriniz sırasında yeni bir aşk ilgisiyle bile karşılaşabilirsiniz, bu nedenle açık fikirli ve yürekli olun. Ve ertesi gün güneş Oğlak burcuna girdiğinde flört profilinizi geliştirin. Kendi kişinizi bulmak istiyorsanız, en iyi benliğiniz olun. Bazı ilişki hedefleri belirlemek için yirmi üçte Oğlak yeni ayını kullanın.

Ancak, yeni yılda “birini” bulmak için kendinize çok fazla baskı yapmayın. 29 Aralık’ta Merkür geri hareketine girerken, gerçek aşkı bulmak için beklentilerinizin çok yüksek olduğunu keşfedebilirsiniz. Unutma Leo, kimse mükemmel değildir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.