Akrep Burç Yorumları 25 Kasım 2022

Akrep burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Kasım 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 25 Kasım 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Komşular veya ev arkadaşları çıldırıyor ve sorunlara neden oluyor, ancak şu anda bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Felaketlerini üstlenmelerine izin verin ve kendi başlarına yerleşmelerini bekleyin.


25 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ortamınızı değiştirmek, bakış açınızı değiştirebilir. Ev dekorasyonu fikirlerini araştırın.


25 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün, Yay burcunun uğurlu Jüpiter’i öptüğü sırada, etrafınızdaki dünya güzellik ve zarafetle aydınlanacak. Bu titreşimler, en yakın arkadaşlarınızla lüksün tadını çıkarmak için mükemmeldir, ailenizi ve arkadaşlarınızı brunch’a davet etmek için harika bir zaman olsa da, aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz. Öğleden sonra Luna Oğlak burcuna geçtiğinde hava değişecek ve masaya mantıklı ve açık sözlü bir enerji getirecek. Bu aydınlatıcı yerleşim, gelecek için akıllı planlar yapmanıza yardımcı olabilir ve fikirlerinizi özetlemek için iyi bir zaman olabilir.


25 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İki gezegen cetveline sahip birkaç burçtan biri olduğunuz için, her biri sizi biraz farklı etkiler, Akrep. Mars ve Pluto, ruhunuzun veçhelerini kişileştirir ve birbirinin daha düşük ve daha yüksek titreşimi olarak bilinir. Mars retroları, her yıl birkaç ay boyunca gerçekleşen Pluto retrolarından daha az sıklıkta gerçekleştiği için sizi çok daha yoğun bir şekilde vurdu. Kızıl gezegenin geriye kayması sırasında seks ve savaş konusunda çok önemli karmik dersler yaşamanızın nedeni budur. Şimdi yeniden ortaya çıkan temalara ve kalıplara dikkat edin. Rotanızı değiştirmek için size bir şans veriliyor.


25 Kasım 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neye ihtiyacın olduğunu söyle, Akrep. Yay burcundaki Merkür ve Venüs Koç burcunda geri giderken Kayron ile üçgen açı yaptığında, işte öncelik vermek istediğinizi düşünürken değerlerinize odaklanın. Ne isteyebileceğinizi veya neye ihtiyacınız olduğunu söylemek göz korkutucu olsa da, değerlerinizin iş hayatınızdaki her şeyi değiştirebileceğini fark edebilirsiniz. Örneğin, kıtlık modu zihniyetinde yaşıyorsanız, işinizin kölesi gibi hissedebilirsiniz. Ancak ihtiyaçlarınızı desteklerseniz, işiniz üzerinde olumlu bir etkisi olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.