Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Kasım 2022

Yengeç burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

8 Kasım’da, dünyevi Boğa burcundaki dolunay ve ay tutulmasının ve dostluk ve ilişkilerle ilgili on birinci evinizin verdiği tüm şaşırtıcı enerjiyi özümsemeye hazırlanın. ve sevgili lideriniz Luna, insanlarınızı veya ruh eşinizi bulma yolculuğunuzda size rehberlik etmeye tamamen hazır.

Onuncu evdeki Venüs-Neptün su üçgeni bazı önemli duyguları ortaya çıkarır ve iç sesinizi yakından dinlemenizi teşvik eder. Şimdi sahte bir güvenlik duygusuna kapılmak çok kolay, ancak bundan faydalanmanıza izin verirseniz, kendinizi mağdur etmenize izin vermekten yakın zamanda kurtulamazsınız.

15 Kasım’da, güzel Venüs, tüm dünya izlerken sizi kabuğunuzdan çıkaran ve maceralı bir şey yapmaya cesaret eden, dışa dönük, meşgul Yay için sessiz Akrep’ten ayrılır! Artık saklanacak hiçbir yer yok Yengeç, ama bu biraz heyecan verici olabilir. Videonuz (belki bir ezilme veya bae hakkında) viral hale geldiğinde yardım edemezsiniz.

Sadık asteroit Vesta, yirmisinde ruhsal Balık burcuna girerek sizi içinizdeki güçlü bir şeye bağlar. Bilinçaltınızın derinliklerine inmek, yıllardır dokunmadığınız duygu ve duyguları ortaya çıkarır. İçsel güç, zor anlarla yüzleşmekten, onlardan uzaklaşmaktan gelir.


Yengeç Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay geçmişten gelen bir patlama gibi hissedebilir ve geleceğinize bir adım atmanıza izin verebilir! Belgeleri ve hatta üçüncü taraf durumlarıyla ilgili sorunları çözmek, özellikle finansal düzeyde çok verimli olabilir. Yapışkan bir durumdan çıkış yolu yoktur, ancak dolambaçlı bir yol gibi görünen çamurlu bataklıklardan geçer.

Bazı büyük finansal savaşlardan geçenler için, sekizinci ay tutulması etrafında karmik bir akış ve iyi işlerinizin geri dönüşünü göreceksiniz. Bu ay, sizin için asla unutamayacağınız, oyunun kurallarını değiştiren dönemlerden biri. 23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, acıyı serbest bırakır ve kariyerinizi geliştiren bir fırsata doğru adım atmanızı sağlar.

Kasım, banka hesabınız için de çok faydalı bir ay olacak. Yatırımlar, ay sonunda gezegenlerin ateşli doğası nedeniyle bir refah dönüşü ve doğru yönde sağlıklı bir adım gösterebilir. Sezgilerinizi ve içgüdülerinizin size ne yapmanızı söylediğini dinlerseniz, yeni bir tesadüfi yaprağı doğru yönde çevirme şansınız olacak.


Yengeç Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ay, 8 Kasım’daki ay tutulması sırasında bazı ciddi ilişki dramlarıyla başlıyor. Şu anda bir arkadaşınıza aşıksanız veya grup sohbetinde biriyle “faydalı arkadaşlar” durumundaysanız, her şeyin açığa çıkmasını bekleyin, dağınık sonuçlarla. Onu haysiyetiniz bozulmadan bir arada tutmaya çalışın.

Bu karışıklıktan sonra, on beşincide Venüs Yay burcuna geçtiğinde hayatınızı temizlemek için flört etmeye ara vermek isteyebilirsiniz. Karışıma romantik bir partner eklemeden önce kendinize bakmaya odaklanın. 17 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçtiğinde bu flört uygulamalarını yeniden yüklemeyerek biraz öz disiplin uygulayın. Evet, Yengeç, yalnız olsan bile.

Bunun yerine, güneş yirmi saniyede Yay burcuna girdiğinde kendiniz için iyi buluşma hedefleri oluşturmaya başlayın. Gelecekteki randevunuzda olmasını istediğiniz her şeyin ve ne tür bir ilişki içinde olmak istediğinizin bir listesini yapın. Uzun vadede size zaman kazandıracak. Bize güven.

23 Kasım’ı yeni ayın Yay’da olduğu bir kişisel bakım günü yapın. “Mükemmel” eşleşmeyi istiyorsanız, kendinizin de en iyi versiyonu olmanız gerekir. Bu yüzden bazı büyük değişiklikler yapın!


Yengeç Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Romantizm ve Yaratıcılık

Yengeç, vurgu Akrep burcunda ve eğlence, yaratıcılık ve romantizm sektörünüzde. Keyifli Merkür, baştan çıkarıcı Venüs ve bu güçlü burçtaki güneş ile aşk hayatınıza, yaratıcı projelerinize ve sahip olabileceğiniz tüm girişimcilik fikirlerine ekstra cızırtı eklemek için çok çaba sarf edeceksiniz.

Neye dahil olursanız olun, belki de bazen çok fazla, çok kararlı ve tutkulu olacaksınız. Geri adım atmaktan ve ara vermenize izin veren başka şeyler yapmaktan faydalanabilirsiniz. Arkadaşlarla dışarı çıkmak ve hayatın tadını çıkarmak bunlardan biri olabilir.

Ayrıca 8 Kasım’da Boğa burcunda güçlü bir ay tutulması yaşanacak. Bu, hayatınızı değiştirecek bir sırrı açığa çıkarabilir. Her şeyi değiştiren bir şey ortaya çıkabilir.

Yoğun ruh haliniz, güneş yirmi saniyede Yay burcunda konuşkan Merkür ve tatlı Venüs’e katılana kadar devam edecek. Sağlıklı yaşam sektörünüzdeki bu üçlü sizi daha mutlu ve daha parlak bulabilir ama aynı zamanda organize olmaya istekli olabilir. İyi bir amaca hizmet etmeyen faaliyetleri bırakmanın değerini anlayacaksınız.

Ve önceliklerinizi ve hedeflerinizi belirlemek isteyeceksiniz. Gerçekleşmelerine yardımcı olabilecek rutinler ve programlar oluşturmanın zamanı geldi. Bu, daha büyük resme bakmanın ve açık fikirli olmanın zamanıdır, çünkü daha önce hiç düşünmediğiniz yeni olasılıklar önünüze fırlayabilir.

Aslında, 23 Kasım’da Yay burcunda hareketli bir Yeniay ile birlikte, yeni projelere başlamak için mükemmel bir zaman. İster bir iş kurmak, ister diyetinizi ve egzersiz rutininizi geliştirmek, kötü alışkanlıklardan kurtulmak veya sadece daha verimli olmak istiyorsanız, başlamak için harika bir zaman.

Ayrıca, sevinçli Jüpiter, aynı gün uzak ufuklardaki sektörünüzde doğrudan döner. Yeni bir iş veya ticari girişim için yeni beceriler öğrenmek için yaptığınız tüm sıkı çalışmaların artık meyve vermeye başladığını göreceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.