Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Kasım 2022

Yay burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Yay burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Heyecan verici lideriniz Jüpiter, yaratıcı Balık ve ay başlarken dördüncü eviniz ile eşleştirilmiş bir retrograd aşamadan geçiyor ve size bir partner veya eski ile aranızı düzeltmek için birçok yaratıcı yol sunuyor. Daha heyecan verici bir şeye geçmek istersiniz, ancak temiz bir mola vermek için bir tür kapanış yapmanız gerekir.

8 Kasım’da, psişik bölgenizdeki bir güneş-Merkür kavuşumu, tüm BS’yi kesmenize ve sonunda gerçeğe ulaşmanıza yardımcı olur. Tam olarak duymak istediğin şey olmayabilir, ama bununla yaşayabilirsin. Bu araştırmacı, ruhsuz gezegen buluşması sırasında sizi geceleri ayakta tutan bariz yalanlar.

On beşinci ayın başlarında, Venüs-Jüpiter üçgen açı sizi umutlu bir ruh haline sokar. Daha sonra Venüs, küstah burcunuz için Akrep’ten ayrılır ve ardından tüm bahisler kapanır! Artık çekicilik ve seksilik yayıyorsunuz ve tam olarak istediğinizi elde etmekte çok az sorun yaşıyorsunuz.

Ve sonra güneş, 22 Kasım’da burcunuzdaki partiye katılarak, kendine güven ve kendini keşfetme ayını karşılıyor. Her şey seninle ilgili değil, ama kesinlikle aşk hikayendeki ana karaktersin ve diğer herkes senin destekleyici kadrosun. Yay için alkış beklemenize gerek yok, Yay. Her zaman olman gereken yıldız olduğun açık.


Yay Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

8 Kasım’daki ay tutulması nedeniyle kendinizi her zamankinden daha dalgın hissettiğiniz için, bu ayın ilk birkaç gününde ateşli yollarınız biraz daha sakin. İş beklentileriniz istediğiniz kadar hızlı hareket etmiyor, bu da daha derin bir düzeyde şeyler yaratmaya odaklanmanıza neden oluyor. Bu, şu anda bilgi için doyumsuz susuzluğunuza hizmet eden şey olacaktır. O zaman, oldukça talepkar ve muhtemelen bunaltıcı hissettirebilecek çok sayıda içsel büyüme oluyor.

15’inde, Venüs’ün kendi şanslı burcunuza sanatsal girişi başladığında, yaratıcı arzularınıza daha fazla bağlı ve bağlı olacaksınız. Bu doğuştan gelen değişimin nedeni, profesyonel bir uyanış yaşıyor olmanızdır.

23 Kasım’daki yeni ay, geçmişte kendiniz için düşündüğünüzden tamamen farklı bir kariyer rotasına doğru sizi etkileyecek. Bu zamanı, bir zamanlar kendinize çalışmak için bile tabu olarak gördüğünüz konuları gerçekten araştırmak için evrenden size bir hediye olarak düşünün. Şu anda yaşamakta olduğunuz büyüme, eninde sonunda gelecek nesiller tarafından eğitim anlayışının bir odak noktası olarak kullanılacaktır. Felsefe ve teori konularını mevcut iş ilham kaynağınız olarak bile düşünebilirsiniz.


Yay Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek ay tutulması sırasında ayın başında flört etme konusunda biraz dikkatsiz hissediyorsunuz. özellikler kötü alışkanlıklar haline gelir veya flört hayatınız daha da kötüye gidecektir.

Neyse ki, kurtarıcı lütfunuz onbeşinde burcunuzda aşk gezegeni Venüs olacak ve onu bir romantizm anı yapacak. Önce kendine biraz sevgi göstererek başla, sonra flört alanına gir. 17 Kasım’da Merkür burcunuza girdiğinde, toplama oyununuzda ekstra bir güven artışı yaşayacaksınız. Flört etmeye başlayın, Yay.

Ancak, gerçekten fark edilmek istiyorsanız, yirmi saniyede güneş burcunuza girdiğinde kendinize küçük bir makyaj yapın. Yeni bir kıyafet giyin, saçınızı ilginç bir tarzda yapın ve mükemmel eşinizi bulmak için flört profilinize büyük bir güncelleme yapın.

Ay, 23 Kasım’da burcunuzdaki yeni ay ile sona eriyor ve bu, ilk buluşma için mükemmel bir gece. Çekiciliğinizi ve iyi mizahınızı getirin, karşı konulmaz olacaksınız.


Yay Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Rulmanlarınızı Almak

Kasım ayı yaklaşırken daha sessiz bir alandasınız, Yay. Bu vurgu, sevimli Venüs, konuşkan Merkür ve güneş burcunuza geçmeden önce birkaç hafta sürecek. Güverteleri temizlemek ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyden kurtulmak için bu şansı kullanın. Gevşek uçları bağlayın ve işleri bitirin, böylece ilerlemenize engel olacak hiçbir şey sizi rahatsız etmesin.

Ancak, 8 Kasım’da gerçekleşecek olan güçlü ay tutulması ile uğraşmanız gerekecek. Apekste ihtiyatlı Satürn ile t-karenin bir parçasını oluşturur, bu da belirli inançlara sıkı sıkıya bağlı kalırsanız, bunların yakında paramparça olabileceği anlamına gelir. Size daha uygun fikirler, onların yerini almak için kanatlarda bekliyor.

Önümüzdeki haftalar yoğun olabilir, ancak sizi günlük yaşamınızda gerçekten ne kadar özgürlüğe sahip olduğunuzu düşünmeye teşvik edecekler. Fark ettiğinden daha fazla bağlı olabilirsin. Eğer öyleyse, doğal yeteneklerinizden yararlanmanız için size daha fazla şans veren değişiklikler yapmaktan yararlanacaksınız. yaparsanız çok daha mutlu hissedeceksiniz.

Odak yavaş yavaş burcunuza kayar, bu çok heyecan vericidir. İlk baştan çıkarıcı Venüs onbeşinde hareket eder, ardından iki gün sonra neşeli Merkür ve bundan beş gün sonra güneş gelir. Son haftaların yoğun sorunları kaybolmaya başladığında bir rahatlama ve rahatlama hissedeceksiniz. Bu, ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize odaklanmak ve kalbinize yakın olan projeleri ele almak için bir fırsattır.

Son olarak, 23 Kasım’da burcunuzda bulunan yeniay, çeşitli girişimler başlatmak için birebir. Yeni bir alışkanlık kazandırmak, bir projeye başlamak veya bir sonraki seviyeye bir ilişki kurmak istiyorsanız, bu sizin için bir şans.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.