Terazi Burç Yorumları 2 Ekim 2022

Terazi burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 2 Ekim 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve bir süper-ateş arasında gerçekten bir şeyler tıklıyor – ve ilk başta biraz kafa karıştırıcı ve serebral gibi gelse de, yakında büyük bir şekilde ısınabilir. Birlikte oynamaya devam edin ve ne olduğunu görün.


2 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün size bir cömertlik dalgası çarpıyor ve hem veren hem de alan siz olacaksınız.


2 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Merkür retro hareketini sonlandırırken, son zamanlarda mücadele ettiğiniz herhangi bir korku veya endişe bugün kendilerini çözmeye başlayacak. Ancak, bu dengesiz enerji 16 Ekim’e kadar tamamen yok olmayacak. Ancak, kendinize sabır ve şefkat göstermek, gerektiğinde yalnızlığı kucakladığınız sürece bu fırtınalı titreşimlerden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, Oğlak burcundan gelen stabilize edici bir enerji, kalbinize güç katacak ve kabul ettiğiniz herhangi bir duygusal çalkantı karşısında esneklik uygulamanıza yardımcı olacaktır. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde kalbinizde olanlarla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın, kaçmakta olduğunuz duyguları işleyin.


2 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugün ivmesini kaybetmiş ve çok yumuşak ve yavaş bir şekilde duran bir tren gibi hissedeceksin. Bunun nedeni, zihin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür’ün şimdi gökyüzünde donmuş olmasıdır. Evrenin bu periyodu Merkür gerileme fırtınası olarak bilinir ve her zaman gerilemenin başladığı ve bittiği gün meydana gelir. Tıpkı o tren gibi, bir sonraki büyük ufuklara devam etmek için hız kazanırken, buharınızın ve kömürün sizi bir kez daha beslemesini sağlamak için biraz zamana ihtiyacınız olacak. Şimdi kafa karışıklığı hakkında stres yapmayın. Fişi çekmeye ve alçakta durmaya çalışın.


2 Ekim 2022 Pazar Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Zihnini sakinleştir, Terazi. Merkür gerilemesi sayesinde son birkaç haftadır işi bitirmek zor olabilir. Her zamankinden daha eleştirel ve olumsuz hissetmiş olabilirsiniz, hatta belki de kendinizi karamsar bir ışıkta görebilirsiniz. Bugün itibariyle, kozmik haberci istasyonlarının Başak burcuna yönelmesiyle Merkür gerilemesi sona eriyor. Şimdi doğrudan, Başak’taki Merkür, daha gerçekçi bir bilinçaltı yaklaşımına odaklanarak iç yargınızı bırakmanıza yardımcı olabilir. Kendiniz ve işiniz hakkında daha iyi bir tutuma sahip olmak için bu gölge sonrası dönemde duygusal değerlendirmeniz üzerinde çalışabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.