Kova Burç Yorumları 4 Ekim 2022

Kova burcunun 4 Ekim 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 4 Ekim 2022 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunun 4 Ekim 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 4 Ekim 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 4 Ekim 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 4 Ekim 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

4 Ekim 2022 Salı Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Çok yoğun bir deneyim yaşıyorsunuz, muhtemelen günün ilerleyen saatlerinde buna ruhsal da diyebilirsiniz. Yansıma, hepsinin gerçek ve açıklanabilir olduğunu gösterir, ancak birkaç şeyi yeniden düşünmenizi sağlayabilir.


4 Ekim 2022 Salı Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaşınızdan gelen bir vahiy doğru olmayabilir, ancak şefkatli olun. Boşvermek.


4 Ekim 2022 Salı Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün ayın burcuna girdiğinde ve uğurlu Jüpiter ile tatlı bir bağlantı kurduğunda kozmik kartlar senin lehinde yığılacak. Bu enerjiyi istediğiniz şeyleri istemek için kullanın, çünkü evren ve karşılaştığınız insanlar size “hayır” demekte zorlanacaklar. Luna bu öğleden sonra Venüs’e bir öpücük üflediğinde manevi bir unsur devreye girecek ve minnettarlığınızdan faydalanmak ve değer verdiğiniz kişilere sevginizi ifade etmek için iyi bir zaman olacak. Evren ayrıca yaptığınız her iyi işe sevgiyle bakacak ve bazı büyük karma puanları kazanmanıza yardımcı olacaktır.


4 Ekim 2022 Salı Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Germe, nefes alma ve “Namaste”, Kova. Son olarak, kozmik haberci gezegenimiz zihinsel Merkür şimdi güneş sekizinci yakınlık ve cinsellik evinizde uyanık. Son zamanlarda, finansal, cinsel, duygusal ve ötesinde ihtiyaçlarınızın eşiniz tarafından gerçekten karşılanıp karşılanmadığını değerlendiriyor olabilirsiniz. Sizin ve eşinizin varlıklarına ve yatırımlarına da bir mikroskop getirmiş olabilirsiniz. Neyse ki, herhangi bir karışıklık veya yanlış iletişim varsa, işler şimdi daha iyi olmaya başlamalıdır. Yavaş, doğrudan ve net bir şekilde iletişim kurun. Partneriniz geri hareketten dolayı hala sersemlik hissedecek, bu yüzden şimdi bu zamanı göz göze gelmek için kullanabilirsiniz.


4 Ekim 2022 Salı Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendini bilinçli hissetmemeye çalış, Kova. Ay bugün burcunuza girerken profesyonel yetenekleriniz konusunda kendinden emin ve kendinden emin hissetmeye odaklanmalısınız. Ay burcumuzda olduğunda, bizi normalden daha bilinçli hale getirebilir. Böylece, tüm kusurlarınız, güçlü yönleriniz ve daha fazlası, sergileniyormuş gibi görünüyor. Bu enerjiden çekinmek yerine, profesyonel olarak kendinizi geliştirmek için kullanmayı deneyin. Kişisel farkındalığınız, en iyi profesyonel benliğiniz olarak görünmenize yardımcı olabilir. Yakalama, sevmediğin şeye sarılmamaktır!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.