Kova Burç Yorumları 3 Ekim 2022

Kova burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 3 Ekim 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Ekim 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu yeni seksi doğru yerde görmekten heyecan duyuyorsunuz, bu yüzden çok fazla çaba harcamadan iyi bir izlenim bırakabilmelisiniz. Sözlerin ve fikirlerin yüzün ve bacakların kadar sıcak.


3 Ekim 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zekanız, hayatın her kesiminden insanlarla harika konuşmalar yapmanızı sağlıyor.


3 Ekim 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu sabah uyandığınızda moraliniz yerinde olacak, Oğlak ayı Uranüs ile bağlantı kurarken. Bu titreşimler, evde havayı karıştırmak veya doğaçlama bir zihinsel sağlık gününde kendinizi şımartmak için mükemmeldir. Ne yazık ki, Luna bu öğleden sonra Mars ile dengesiz bir açı oluşturduğunda durgun bir enerji tutulabilir ve tutkunuzun geçici bir darbe almasına neden olabilir. Ay bu akşam Neptün, Merkür ve Plüton ile bağlantı kurarken şanslı, iyi hisler geri yüklenecek ve size bırakma sanatıyla psişenizin derinliklerini stabilize etme ve iyileştirme fırsatı verecek.


3 Ekim 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2020’den beri ağır yük üzerinizde, Kova. Gezegensel yardımcı yöneticiniz Mighty Satürn, o zamandan beri güneşteki ilk kimlik evinizde – burcunuz – dönüyor. Bununla birlikte, şu anda, muhtemelen üzerinizdeki karmik ağırlığı azaltan bir gerileme evresinde derin uykudadır. Size yaptığınız her şeyde, özellikle de kişisel ve romantik yaşamınızda daha da temkinli olmayı öğretiyor. Son yıllarda öğrendiğiniz hayat derslerini yansıtmak için içinize dönün. Önümüzdeki yollarda nasıl daha pratik, dürüst ve dengeli olacağınız konusunda beyin fırtınası yapın.


3 Ekim 2022 Pazartesi Kova Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İçinizdeki profesyoneli ortaya çıkarın, Kova! Ay sorumlu Oğlak burcunda ilerlerken, iç CEO’nuzla normalden daha fazla temas halinde olabilirsiniz. Bununla birlikte, Ay, Oğlak burcunda geri giden Plüton ile kavuşumda, bu da tüm gizli yeteneklerinizin ve zayıflıklarınızın aydınlandığını gösteriyor. Bir yandan, profesyonel bir ortamda saklamaya çalışabileceğiniz tüm güvensizlik veya yetersizliklerinize odaklanabilirsiniz. Öte yandan, kariyer yolunuzun bir parçası olmayı hak eden yeteneklerinizden, becerilerinizden ve yeteneklerinizden yararlanmak için bu birleşimi kullanabilirsiniz. Seçim senin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.