Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Kasım 2022

Kova burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Kova burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Korkak ev gezegeniniz Uranüs retrograd bir döngüden geçiyor ve sağlam Boğa ve yaşam tarzı eviniz ile eşleştirilen ayı başlatıyor, bu nedenle bir tür uzun vadeli değişiklikler geliyor. Yeni ilişkiler kurmaya, eskileri yeniden alevlendirmeye veya mevcut ilişkileri sürdürmeye yönelik yeni yaklaşımları takdir ediyorsunuz.

Disiplinli Satürn de biraz kavgacı burcunuzla eşleştiğinde geri harekettedir, bu nedenle kurallara uymak isteğe bağlıdır. Çevrenizde ilişki içinde olan “mutlu” insanlara gülümsüyorsunuz, ama derinlerde kendinizi tek bir kişiye bağlamanın ne anlama geldiğini merak ediyorsunuz! Şu anda bir ilişkiniz varsa, hala şüpheleriniz olacak, ancak bunları kendinize saklamak şu an için en iyisidir.

11 Kasım’da güneş-Satürn karesi aşk hayatınızda kaosa neden olur ve ne kadar barış ve sükunet yaratmaya çalışırsanız, işler o kadar kontrolden çıkar. Aslında cevap bu olabilir. Her şeyi kontrol etmeye çalışmayı bırakın ve ne olduğunu görün. Bazı şeyler oldukları gibidir.

Romantik Venüs onbeşinde, zihin genişleten Yay burcuna girdiğinde ve bir hafta sonra Güneş-Yay birliğinden ek bir destek aldığında aşk hayatınız maceracı bir hal alır. Söylemeye gerek yok, sosyal sektörünüz önümüzdeki birkaç hafta boyunca sıcak bölge olacak! Takılmak için yeni insanlarla tanışmak, romantizme yol açar. Ya da değil. Bu tamamen senin kararın, Kova.


Kova Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

8 Kasım’daki ay tutulması sırasında kariyerinizde kişilerarası ilişkilerinizde büyük bir sarsıntı yaşanıyor. O zaman ofis dramına ve siyasete çok fazla kapılmamaya çalışın, çünkü tutulmanın yoğun yönleri nedeniyle fırtınalı duygular yüksek uçacak. .

İyi haber şu ki, 22 Kasım’da güneşin Yay burcuna girişinden gelen bir ton pozitiflik var – Merkür ve Venüs’ün 15 ve 17 Kasım’da Okçu’nun aynı burcuna girmesi – bu enerjileri yumuşatacak. Hatta meslektaşlarınızın normalden daha az tartışmacı olduğunu ve daha destekleyici olduğunu hissedebilirsiniz. Size ve birbirlerine karşı iyi davranacaklar.

23 Kasım’da Yay burcunda yeniay meydana geldiğinde iş yerindeki hava daha istikrarlı hale gelecek. Bu, kariyeriniz için kozmik bir şans ve refah zamanını işaret edecek. Sadece bu değil, günler sonra, bu süre zarfında harika kariyer haberlerinin yanı sıra harika iş fırsatlarının da alıcısı olacaksınız. Bu nedenle, Kasım, kariyer temelinizi bulmanız ve yükseklere uçmanız için harika bir zamandır.


Kova Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Evet, Kova! Ay tutulması 8 Kasım’da Boğa burcundayken, bir aile yemeğine bir randevu getirmek için pek iyi bir zaman değil. Tüm bu yaşanan dramla birlikte, sevdikleriniz yeni birini kollarını açarak karşılamayabilir. Ortalık sakinleşene kadar şu anki aşk ilişkinizi kendinize saklamanız en iyisi.

Bekarsanız, bir sonraki randevunuzu Venüs onbeşinde Yay burcuna girdiğinde arkadaşlarınız aracılığıyla bulabilirsiniz. İster bir arkadaşınızın partisinde biriyle tanışın, ister bir arkadaşınıza aşık olun, geçici bir bağ hemen şimdi bir ilişkiye dönüşebilir. Sadece 17 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçtiğinde ikinizin de ne istediği konusunda dürüst bir tartışma yaptığınızdan emin olun. Bu sizin iyiliğiniz için. Bize güven.

Güneş yirmi saniyede Yay burcuna geçtiğinde yakın bir dost için güçlü hisler geliştirirken arkadaşlık ve ilişki arasındaki çizgi bulanıklaşmaya devam eder. Ezilmeler daha fazlasına dönüşebilir, ancak beklediğiniz şekilde değil. 23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay sırasında bir grup tarihi planlayın ve kıvılcımların gerçekten uçup uçmadığını görün. Ayrıca bazı flört uygulamaları indirmek ve sizin için özel birini bulmak için de harika bir gün. Mutlu kaydırma!


Kova Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Üst nokta

Kova, önümüzdeki üç hafta, hedefleriniz ve kariyer planlarınız için ilerlemek için mükemmel. Bu, becerilerinizi veya hizmetlerinizi kullanabilecek diğer kişilere ulaşmanın zamanıdır. Ayrıca, zirveye yolculuğunuzda size yardımcı olabilecek, güçlü konumlardaki etkili kişilerle ağ kurmanın avantajlarından da yararlanacaksınız. Kartlarını doğru oyna ve çok iyi yapabilirsin.

Yine de, 8 Kasım’da Boğa burcunda ve kendi bölgenizde gerçekleşecek güçlü bir ay tutulmasıyla mücadele etmeniz gerekecek. hayatınızın kilit alanları. Hayatınızın bir parçası olan bir şeyin sona erme zamanının geldiği anlamına gelebilir. Belki bunu bir süredir biliyordunuz ama şimdi buna hiç şüphe yok.

Yirmi saniyeye kadar geçen haftalar oldukça yoğun olabilir. İlerlemek için istekli olacaksınız, ancak özellikle çok çalışmaya ve boş zamanınızı kısmaya çalışıyorsanız, ailenizi ve onların duygularını da hesaba katmanız gerekecek. Size en yakın olanlar daha fazla dinlenmenizi isteyebilir.

Güzel Venüs 15 Kasım’da Yay burcuna geçiyor, ardından iki gün sonra Merkür ve 22 Kasım’da güneş geliyor. Genel olarak daha rahat hissedeceksiniz ve iyi bir şirkette rahatlamaya hazır olacaksınız. İşiniz veya işinizle bağlantılı olabilecek veya kendi zevkiniz için olan gruplara ve kulüplere katılmak için iyi bir zaman. Fikirlerinizi ve ideallerinizi paylaşan başkalarıyla bağlantı kurma şansı, moralinizi ve güveninizi artırabilir.

Yirmi üçüncüde Yay burcundaki yeni ay, yeni çevrelerde hareket etmek ve hayallerinizi hayata geçirmenize yardımcı olabilecek kişilerle kendinizi hizalamak için mükemmeldir.

Son olarak, sevinçli Jüpiter 23 Kasım’da yön değiştirerek büyük sonuçlar elde etmenizi sağlayacak bir rutine başlamanız için size ilham veriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.