İkizler Burç Yorumları 2 Ekim 2022

İkizler burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 2 Ekim 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Pek çok çekici özelliğin var – ama bugün, senin büyük beynin en ateşlisi! O tatlı kızla uğraşırken birkaç yeni fikir ortaya atmalısın çünkü çok yakında bir şeyler tıklanacak.


2 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Birinin neden garip davrandığını anlamaya çalışmayı unutun. Sadece kendi yoluna git.


2 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Merkür yılın üçüncü geri hareketini tamamlarken, bugün evinizde ve kalbinizde işler çok daha sorunsuz işlemeye başlayacak. Bu arada ay, gökyüzünde sert bir t-kare oluştururken Oğlak burcunda yolculuğuna başlar ve bu da sosyal çevrenizde drama yaratabilir. Öğleden sonra Terazi güneşi ve Luna arasında bir bağlantı, bazı arkadaşlıklarınızı yeniden düşünmenize neden olabilir, özellikle de arkadan gelen iltifatlara yatkın biriyle karıştıysanız veya başarılarınızı alaycı yorumlar veya pasif yollarla azaltmanın yollarını arıyorsanız. agresif davranışlar


2 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, yerden elli fit yüksekte bir ipe asılıyormuşsunuz ve avuçlarınız terliyormuş gibi olabilir, İkizler. Orada sallanırken, belirsiz, yerçekimi ile ipten aşağı kaymaya başladığınızı hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, kozmik habercimiz ve gezegen yöneticiniz olan zihinsel Merkür’ün haftalarca süren ay yürüyüşünden sonra geriye kaymasını tamamlamasıdır. Merkür gerileme fırtınası olarak bilinen bu dönem, tekrar normal bir aşamada ilerlemek için aniden yön değiştirdiği zamandır. stres yapma. fazla düşünme. Sadece nefes al. Yakında tutuşunuzun daha güçlü olduğunu hissedeceksiniz!


2 Ekim 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Denge zamanı, İkizler. Sürekli değişen bir durumda başarılı olma eğiliminde olsanız bile, bu, Merkür geri hareketteyken son birkaç haftaya uyum sağlamanın kolay olduğu anlamına gelmez. Neyse ki, Merkür istasyonları bugün Başak’a yönelirken biraz daha istikrarlı hissedebilirsiniz. Şimdi doğrudan, Başak’taki Merkür, esnek kalırken biraz daha sağlam hissetmenize yardımcı olabilir ve iş-yaşam dengenizde gerekli ayarlamaları yapmanıza olanak tanır. İş-yaşam dengenizin üretken ancak esnek olmasını sağlamak için ne tür alışkanlıkların veya rutinlerin dahil edilmesi gerektiğini belirleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.