İkizler Aylık Burç Yorumları Neler? İkizler Burç Yorumu Kasım 2022

İkizler burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? İkizler burcunun Kasım ayı neler bekliyor? İkizler burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Yöneticiniz Merkür bu ayın başlarında Akrep burcunda ve altıncı evinizden geçerken dikkatiniz hassas ayrıntılara çekiliyor. Vücudunuzun şimdi size gönderdiği sinyallere çok dikkat edin. Bu transit sırasında sağlığınıza ayak uydurmak zorunludur, özellikle de size güvenen başkalarınız varsa.

Akrep’in güçlü hükümdarı Mars geriye gidiyor ve Kasım ayının başlarında ilk evinizden geçiyor ve sizi saldırganlık ve/veya öfke sorunlarıyla başa çıkmanın daha sağlıklı bir yolunu bulmaya teşvik ediyor. Bu, vücut sorunlarıyla da bağlantılı olabilir ve stresle başa çıkmak için bir spor veya egzersiz bulmak, fiziksel ve zihinsel durumunuz için son derece yararlı olacaktır (ve bunu mevcut veya potansiyel bir partnerden çıkarmaktan çok daha iyidir).

12 Kasım’da, bilinçaltınızı ve sezgilerinizi destansı seviyelere çıkaran faydalı bir Merkür-Neptün üçgeni yaşayacaksınız. Mevcut veya potansiyel bir partnerin davranışı hakkında bir fikriniz varsa, konuşun. “Bir şey görürsen, bir şey söyle” bu konuda kesinlikle mottonuz olmalıdır.

Güneş, yirmi saniyede ortaklıklar evinizde genişleyen Yay için inatçı Akrep bırakır ve sizi bir dostluk veya romantik ilişki bağlarını güçlendirmeye teşvik eder. Ufukta derin, önemli değişiklikler var. İkizler, hem kendinizle hem de değer verdiğiniz insanlarla gerçekten samimi ve dürüst olmaktan korkmayın.


İkizler Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Önümüzdeki ay, iş arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla olan kişilerarası ilişkileri vurgular. 8 Kasım, iş yerinde uyum içinde olduğunuz kişilerin gerçek niyetlerini görmenizi sağlayan yoğun bir ay tutulması getiriyor. Kalbinizde en iyi ilgiye sahip olmadıklarını ve yaptığınız iş için kredi almayı planladıklarını görebilirsiniz. Aynı grupta çalışıyorsanız, katılımlarının tüm ayrıntılarını bilmeyi hak ediyorsunuz. İlk başta skandal bir şey bulamayabilirsiniz. Ancak, daha derin bir bakışla, size hak ettiğiniz takdiri vermedikleri açıkça görülecektir.

Neyse ki, 23 Kasım’daki yeni ay sırasında her şey açığa çıkacak. Bu, eski bir kıskançlıktan başka bir şey değil. Daha fazla övgü ve beğeni almanızı istemiyorlar, bu yüzden yaratıcı vizyonlarınızı susturmak için içgörülerinizi ve fikirlerinizi kendilerininmiş gibi gasp ediyorlar.

Gümüş astar, güneş, Venüs ve Merkür’ün 22, 15 ve 17 Kasım’da Yay burcuna girmesi, kime güvenebileceğinizi görmenizi sağlar. Yüksek amacınıza hizmet etmeyenlerin eylemleri gün ışığına çıkarılacak.


İkizler Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ayınız, 8 Kasım’daki ay tutulması sırasında, duygusal dengenizi sarsan flört hayatınızdaki soğuk bir çırpıda başlıyor. Bu tutulma, güçlü bir ayrılık olasılığı veya sadece aşkta talihsizlik getiriyor. Merak etme İkizler. Bir kapı kapanırsa diğeri açılır.

Ve romantizme açılan kapı, on beşinde Venüs Yay burcuna girdiğinde ardına kadar açılacak. Aşk, gevrek sonbahar havasında ve özel biri için tepetaklak düşmeye hazırsınız. Randevunuza gözlerinizde yıldızlarla bakarken, dürüstlüğün mutluluğun anahtarı olduğunu unutmayın. Onlara tam olarak ne istediğinizi ve 17 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçtiğinde nasıl hissettiğinizi söyleyin. Size çok zaman kazandıracak.

Aşk ilişkiniz alev alırken, yirmi saniyede güneş Yay burcuna geçtiğinde odağınız “ben”den “biz”e kayar. Bu aşk ilişkisinin nereye gittiğini düşünmenin zamanı geldi. En iyi randevu geceniz 23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay sırasındadır. Bu ilişki uzaklara gidebilir, bu yüzden sevgilinizle resmi hale getirin. Hatta bu flört uygulamalarını silmek isteyebilirsiniz (ama henüz değil)!


İkizler Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Verimliliğin Anahtarı

İkizler, önümüzdeki haftalarda keşfedeceğiniz gibi, rutinlerinizi değiştirmek hayatınızı değiştirebilir. Dönüşümsel Akrep ve yaşam tarzı bölgenize vurgu yaparak, organize olmak ve işlerinizi düzene sokmak için mükemmel bir zaman. Bir şeyin yolunda gitmediğini biliyorsanız, bu, onu bir kenara bırakma ve daha üretken olmanıza yardımcı olabilecek yeni fikir ve uygulamaları benimseme fırsatınızdır.

Öyle olsa bile, 8 Kasım’daki ay tutulmasının gücüyle değişiklik yapmaya itilmiş olabilirsiniz. maruz kalır veya doğal olarak düşer. Tutunduğun bir şey onunla birlikte yok olabilir ama bil ki büyük bir kayıp olmayacak.

Vurgu yavaş yavaş Yay burcuna ve ilişki sektörünüze kayar. On beşinci günde, Uyumlu Venüs buraya hareket eder, onu iki gün sonra Merkür ve ondan beş gün sonra güneş takip eder.

Önümüzdeki haftalar sizi başkalarıyla ekip kurmaya, geri bildirimlerini almaya, pazarlık yapmaya ve anlaşmaları kapatmaya ve yakın kişilerle daha fazla zaman geçirmeye daha istekli bulabilir. Herhangi bir büyük projeyi kendi başınıza halletmeye çalışmamak en iyisi olacaktır. İşbirliği yaparsanız veya bir grubun parçası olarak çalışırsanız çok daha fazlasını yapacaksınız.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, yeni bir başlangıç ​​için mükemmel. Belki de sizin ve eşinizin aklında bazı cesur planlar var. Eğer öyleyse, onlar üzerinde çalışmaya başlamanın zamanı geldi. Aynı şey bir iş ortağı kiralamak, önemli bir anlaşma imzalamak ve nişanlanmak veya evlenmek için de geçerlidir. Bir sonraki seviyeye tomurcuklanan bir romantizm almak istiyorsanız, bu harika bir fırsat.

Son olarak, sevinçli Jüpiter yirmi üçüncüde sosyal sektörünüzün son derecelerinde doğrudan dönüyor. Önemli projelere verdiğiniz tüm sıkı çalışmaların meyvelerini yakında alacaksınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.