Boğa Burç Yorumları 2 Ekim 2022

Boğa burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2 Ekim 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 2 Ekim 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

2 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne yazık ki bugün aptallık havasında değilsin – ama erkenden çeneni kapalı tutarsan, kimsenin üstüne yığılması konusunda endişelenmene gerek kalmayacak. İşler garipleşmeye devam ediyor, ama iyi olacaksın.


2 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün güç mücadelesi gibi görünen her şeyden kaçının. Sadece buna değmeyecek.


2 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah rahat bir nefes alabilirsin, sevgili Boğa, Merkür geriye dönük terör dizginini tamamlayarak, sana neden olabileceği herhangi bir ego morarması veya bozukluğundan kurtulma şansı veriyor. Ay, Oğlak burcunda ve dokuzuncu güneş evinizden geçerken, yıldızlar size ek göksel destek sağlamak için hizalanacak ve masaya topraklanmış ancak manevi bir hava getirecek. Bir dakikanızı ayırın ve Luna’nın güneşle birleştiği ve sorumlu planlamanın getirdiği tatmin duygusunu yükselttiği bu akşam önünüzdeki çalışma haftasına hazırlanmak için biraz zaman ayırın.


2 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün çölde ilerliyormuş gibi hissedebilirsiniz ve sonra aniden devasa bir kum canavarı fırtınası, Boğa tarafından tüketilirsiniz. Kozmik habercimiz olan zihinsel Merkür, gökyüzünde donar ve istasyonlar yönelirken, retrograd fırtına adı verilen bir aşamaya gireriz. Geriye doğru durağan yöndeki bu ani yön değişimi, sonunda ileriye doğru hareket etmek, mideye yumruk atmaya benzer ve tüm havanız emilir. Bugün her şey kafa karıştırıcı ve sinir bozucu olacak, bu yüzden akıntıya karşı koymayın ya da tek kişiyle kalpten kalbe sahip olmaya çalışmayın.


2 Ekim 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Vay, Boğa! Son birkaç haftadır nefesinizi tutmanın zor olduğunu hissedebilirsiniz. Merkür gerilemesi, iş hayatınızda ve tutku projelerinizde çeşitli aksiliklere ve sorunlara neden oldu. Ancak Merkür istasyonlarının Başak burcuna yönelmesiyle bu kaotik geri gidiş bugün sona eriyor. Artık Merkür doğrudan olduğuna göre, işteki projelerinizde gerekli ayarlamaları yapmaya başlamak için kaynaklarınızı, düşüncelerinizi ve duygularınızı nasıl organize edebileceğinizi düşünmelisiniz. Stresli olmasına rağmen, Merkür gerilemesi, fikirlerinizi nasıl başarılı bir şekilde hayata geçireceğiniz konusunda size faydalı bilgiler vermiş olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.