Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Kasım 2022

Boğa burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Sevgi dolu lideriniz Venüs, ana ilişkilerinizi vurgulayarak aya başlamak için baştan çıkarıcı Akrep ve uyumlu ortaklıklar eviniz ile eşleştirildi. 5 Kasım’da bir Venüs-Uranüs karşıtlığı yakın bir ortaklığın dengesini bozabilir, bu nedenle her iki tarafı da memnun edecek değişiklikler veya uzlaşmalar yapmayı düşünmeniz gerekebilir.

Sekizincisinde, kişisel dönüşüm için size inanılmaz bir fırsat sunan ilk kişisel güçlendirme evinizde bir dolunay ve ay tutulması yaşayacaksınız. Bu ay tutulmasının sunduğu şeyleri almak için zamanlama sizin için doğru olmayabilir, ancak ciddi bir öz-yansıtma yaptıktan sonra hediyelerine açık olup olmadığınızı bileceksiniz. Aşk hayatınız ana yararlanıcıdır.

15 Kasım’da Venüs, giden Yay burcuna ve cinsel uyanış bölgenize (bir hafta sonra güneşin yaptığı gibi) giriyor, bu da sizi oldukça çılgın maceralara götürebilir. Ancak, zevk şimdi sadece eğlenmekten çok daha fazlasıdır. Evren, zihinsel rehberlik almanız için de size meydan okuyor.

Takviminizde yirmi üçüncüyü işaretleyin, Boğa, çünkü şanslı Jüpiter sezgisel Balık’ta doğrudan gittiğinde neredeyse büyülü görünen çok yetenekli psişik yetenekleriniz var. Hayatınızda daha çok neye ihtiyacınız varsa (aşk, para vb.) çeşitli tezahür etme tekniklerini kullanarak önümüzdeki aylarda onu çekebilirsiniz.


Boğa Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu, muazzam iş değişiklikleri yaşamanız için harika bir ay. Bakış açınız yeni bir farkındalık düzeyi kazanacak ve odağı kendiniz için daha somut bir şeye başlamak da dahil olmak üzere kişisel ihtiyaçlarınıza kaydırabilir. Şu anda sizden çok fazla özerklik isteniyor.

Bir iş sahibi olsanız da olmasanız da veya genel olarak kendiniz için çalışıyor olsanız da, zihninizi olağan dışı bir şeye açmak için gezegenlerin on beşinci, on yedinci ve yirmi ikincide Yay burcuna geçmesine izin verin. Bu, zihninizi genişleten bir fırsat aracılığıyla hediyelerinizi ve yeteneklerinizi kullanmanıza izin verecektir. Bu, emlak piyasalarını ve konutla ilgili diğer sözleşmeleri bile içerebilir. İnce baskıya dikkat etmeniz ve yirmi üçüncü aydaki yeni aydan önce herhangi bir yazılı anlaşma imzalamaya karar vermeniz gerekebilir.

Ortaya bir anlaşma çıkıyor ve bu yolculukta ilgi odağı sizsiniz. Bu süre zarfında, muhtemelen 8 Kasım’da güneşinizle aynı hizada olan ay tutulması sırasında dikkatleri üzerine çeken bir iş ortaklığını çevreleyen para ve finans konusunda bol şans var.


Boğa Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Evet, Boğa! Kasım kötü bir notla başlıyor çünkü 8 Kasım’daki ay tutulması sırasında kendinizi gerçekten hissetmiyorsunuz. Daha iyi bir ruh hali içinde olana kadar randevuyu duraklatın.

Venüs onbeşinde Yay burcuna girdiğinde olabilir. Okulda veya seyahat ederken tanıştığınız gizemli bir kişiye aşık olma ihtimaliniz çok yüksek. Onları yalnızca birkaç saatliğine tanıyor olsanız bile güçlü bir bağ geliştirebilirsiniz.

Neyse ki, 17 Kasım’da Merkür Yay burcuna geçtiğinde onları daha yakından tanımak için bolca fırsatınız olacak. Ancak bu alevin yoğunluğuna dikkat edin. Yanabilirsin.

Güneş yirmi saniyede Yay burcuna girdiğinde flört hayatınızda büyük değişiklikler getirebilir. İnatçı çizginizle bile aşk hayatınızın derinleştiğini inkar edemezsiniz. İşleri bir sonraki seviyeye taşımanın zamanı gelmiş olabilir. En iyi randevu geceniz, 23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay sırasında, siz ve sevgiliniz arasında bir bağ anı yaratır. Korkularını bırak ve aşka atla.


Boğa Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

İşbirliği ve Takım Çalışması

Bu ay, Boğa, ilişkilendirme sektörünüz üzerinde güçlü bir vurgu var, böylece önümüzdeki birkaç hafta boyunca başkalarının yardımının tadını çıkarabilirsiniz. Odak noktası Akrep burcundadır, bu nedenle bir arkadaşınızla sohbet ederken veya eşinizle konuşurken etkileşimlerin yoğun olması muhtemeldir. Birinin sizi alt etmeye çalıştığını hissederseniz, zorlanmaya veya manipüle edilmeye sıcak bakmazsınız. Aslında, ne kadar çok denerlerse, işbirliği yapma olasılığınız o kadar azalır.

8 Kasım’da burcunuzda ay tutulması sırasında sakin olun. Bu güçlü ve güçlü ay evresi, artık sizin için yolunda gitmeyen bir ilişkinin veya durumun sona erdiğinin işareti olabilir. Kartlarda yeni bir başlangıç ​​olabilir.

Vurgu yavaş yavaş Yay burcuna ve bir dönüşüm bölgesine kayar. Tatlı Venüs onbeşinde hareket eder, onu iki gün sonra meraklı Merkür ve bundan beş gün sonra dört haftalık kalışı için güneş takip eder. Her iki alana da yeni bir hayat kirası verebilecek iş ve finansla ilgili yeni seçenekleri keşfetmeye hazır olacaksınız. Ve risk almaya istekli olsanız da, muhtemelen hesaplanmış bir risk olacaktır.

Aşk ve romantizm tutkulu ve oldukça eğlenceli olmalı çünkü saçınızı dökmeye ve eğlenmek için her şeyi yapmaya hazır olacaksınız.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeniay, yeni bir başlangıç ​​şansını beraberinde getiriyor. Bu, yeni bir finansal plan başlatmak, bir iş fikri üzerinde ilerlemek veya duygusal blokajlardan kurtulmanıza yardımcı olabilecek bir danışman veya terapistle bağlantı kurmak için en iyi zamanlardan biridir, böylece tam potansiyelinizi yaşayabilirsiniz.

Son olarak, sevinçli Jüpiter yirmi üçüncüde doğrudan sosyal bölgenize dönüyor, bu da arkadaşlarınızın ne kadar sadık ve destekleyici olduğunun farkına varacağınız anlamına geliyor. Onlar gerçekten hayatınızda bir lütuf.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.