Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Kasım 2022

Başak burcunun Kasım ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Kasım ayı neler bekliyor? Başak burcunun Kasım ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Kasım ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Kasım ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Kasım ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Kasım Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Hızlı hareket eden yöneticiniz Merkür, yıl için garip gerileme döngülerini tamamladı, ancak 9 Kasım’da uğraşmanız gereken, yapılandırılmış Satürn’e stresli bir karesi var. Ne yazık ki, insanlara güvenemeyeceksiniz. ya da herkesin kendi çıkarları kalbinde olduğu için onları sözlerine alın. Bu zorlu süreçte yorulmamak elde değil.

On yedincisinde, akıllı Merkür, kendiliğinden Yay ve dördüncü eril enerji eviniz ile ortak olur ve bu, erkek enerjisine sahip eski bir erkek kardeşe, babaya, baba figürüne veya arkadaşınıza doğaçlama bir metin göndermek için iyi bir zaman yapar. Hayatınızdaki bu tür insanlarla yaptığınız konuşmalar önemlidir ancak planlanamaz.

29 Kasım yoğun bir kozmik gün, çünkü Merkür güçlü iradeli Mars’a karşı çıkıyor ve ciddi Satürn ile sekstil açı yapıyor. Bir yandan, spot ışığında zamanınız için savaşacaksınız, ancak diğer yandan, bir aşk veya partnerden daha çok kendiniz için endişeleneceksiniz. Bu sadece Evrenin her zaman dengeyi aramamıza yardım ettiğini kanıtlıyor, bu yüzden panik yapmayın. Bir dakika içinde olanlardan hoşlanmıyorsanız, bir sonraki dakika her şey sihirli bir şekilde yerine oturabilir.


Başak Burcu Kasım Ayı Aylık İş Burç Yorumu

İş hayatınız son zamanlarda biraz yeniden markalaşma gerektirdi, bu da bu ay çok iyi gidecek. Dikkat edilmesi gereken nokta, markanızı bir sonraki seviyeye nasıl taşıyacağınızdan emin olamamanızdır. 23 Kasım’daki yeni ay, profesyonel girişimlerinizi yükseltmenize ve hatta size şöhret getirmenize yardımcı olacak. Emeğinizin meyvelerinin tadını çıkarın, ancak aklınıza gelmesine izin vermeyin.

Aralık, karışık bir enerji torbası getirecek, bu yüzden şu anda çok ukala olmanız tavsiye edilmez. Bu arada, şirketinizi bir sonraki seviyeye taşıyacak ve banka hesabınızı güçlendirecek benzersiz bir profesyonel vizyon oluşturmak için enerjinizi kullanın.

İhtiyacınız olan tek tavsiye, çıkarlarınıza hizmet etmeyen ve sizi aşağı çekmeyi veya sizi dolandırmayı amaçlayan ikiyüzlü ilişkilerin farkında olmaktır. Gözlerinizin ve kulaklarınızın sonuna kadar açık olduğundan emin olun. En iyi niyetinize sahip olmadığınızı ve profesyonel bir aksilik veya mali sorumluluk taşımadıklarını kanıtlayacaklarından, başkalarının daha az titiz görünen işaretlerini ve davranışlarını görmezden gelmeyin.


Başak Burcu Kasım Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

8 Kasım’daki ay tutulması sırasında akşam yemeği sohbeti sıcak bir tartışmaya dönüşüyor. Randevunuz çekici ve hoş olsa da, romantizmi bozabilecek tamamen farklı iki inanç sisteminiz olduğunu çabucak öğreneceksiniz. Ancak, birkaç hayal kırıklığı yaratan gezinin seni tamamen flört etmekten alıkoymasına izin verme Başak. Denizde bol balık var.

Özellikle de onbeşinde Venüs Yay burcuna geçtiğinde romantizmi özleyeceğiniz için. Tatil sezonuna girerken, kendinizi göz kamaştırıcı, mükemmel bir romantizmin hayalini kurarken bulabilirsiniz. Ancak, aşık olmak istiyorsanız, önce konfor alanınızın dışına çıkmanız gerekir. Mükemmel eşinizi bulmak için ailenizin yardımını almak için 17 Kasım’da Yay’a giren Merkür’ü kullanın.

Özel biriyle tanıştıysanız, güneş yirmi saniyede Yay burcuna girdiğinde onu ailenizle tanışmaya davet edin. İşleri daha ileri götürmeden önce ailenizin onayladığından emin olmak istersiniz.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay sırasında rahat bir notla ayı bitirin. Evde bir randevu gecesi, birlikte bir geleceğin nasıl olabileceğine dair bir anlayış geliştirmenize yardımcı olacaktır. Hâlâ bekarsanız, romantik filmlerle bir gece daha geçirin.


Başak Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

İkna gücü

İletişim sektörünüzde güçlü bir kadro olan Başak, sözlerinize güç verir ve sizi ekstra ikna eder. Akrep burcundaki konuşkan Merkür, güneş ve ışıltılı Venüs ile bu, şifalı sohbetlerin zamanı olabilir.

22 Kasım’dan önceki haftalar, ticari meseleleri müzakere etmek ve ele almak için mükemmel olabilir. Ve eğer bir danışman veya terapist iseniz, bu zamanda özellikle meşgul olabilirsiniz.

Yaralanma fırsatları da var, bu yüzden ne söylediğinize dikkat edin. Birine karşı tamamen dürüstseniz yardımcı olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak hassaslarsa bunu iyi karşılamayabilirler, o yüzden sakin olun.

Sekizincisinde, iletişim ekseniniz boyunca sağduyulu Satürn’e doğru açı yapan güçlü bir ay tutulması var. Bu tutulma, işlerin dağılmasına neden olan bir katalizör görevi görebilir, bu nedenle bir durum donmuşsa bozulabilir. Ancak, sonuç yeni bir başlangıç ​​şansı getiriyor.

Uyumlu Venüs, 15 Kasım’da Yay burcuna ve kendi bölgenize, ardından iki gün sonra Merkür ve bundan beş gün sonra da güneşe geçtiğinde işler rahatlar. Daha hafif bir ruh hali hakim olacak ve bu fırsatı gevşemek ve biraz öz bakımın tadını çıkarmak için kullanmak isteyeceksiniz. Kendinizi yeniden şarj etme ve besleme şansınız olması için programınızı basitleştirmeye çalışın.

Ayrıca, yeniden dekore ederek, dağınıklığı ortadan kaldırarak ve genel olarak gemi şeklini alarak mekanınızda birkaç değişiklik yapmak için ilham alabilirsiniz. Dünyanın çevrimiçi olarak bu kadar kolay erişilebilir olduğu ev tabanlı bir iş kurmaya hevesliyseniz, çok iyi yapabilirsiniz. Ve yakında hareket etmeyi planlıyorsanız, yirmi üçüncü ayın yeni ayı civarında başlayın. Bu, işlerin er ya da geç yerine oturmaya başlayabileceği anlamına gelir.

Son olarak, uzak görüşlü Jüpiter, 23 Kasım’da Balık burcuna ve ilişki sektörünüze doğrudan dönüyor. Aşk hayatınızı iyileştirmek için çalışıyorsanız, ödüller yakında ortaya çıkacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.