Kasım Aylık Burç Yorumları Neler? Burç Yorumu 2022 Kasım

Yılın 11. ayında burçların etkisini karakteriniz ve günlük hayatınız üzerinde ne kadar hissettiğinizi öğrenmek mi istiyorsunuz? 2022 yılının 11. ayı olan Kasım ayında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların Kasım ayı nasıl geçecek? Kasım Aylık Burç Yorumları ile bu sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Koç Burcu

Koç Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

dönüşüm

Koç burcu, 22 Kasım’a kadar olan haftalar bir değişim ve dönüşüm dönemi başlatıyor. Güneş, meraklı Merkür ve Akrep’teki sevimli Venüs ile yüzeyin altına bakmaya hazır olacaksınız. İstediğiniz kadar mutlu ve başarılı olmanızı engelleyen şeyin ne olduğunu keşfetmek için bir şans.

Sekizincisinde, Boğa burcundaki güçlü ay tutulması mali ekseniniz boyunca gerçekleşecek ve bir para meselesini gündeme getirebilir. Ancak, bu tutulma keskin bir Satürn-Uranüs açısıyla bağlantılı olduğundan, bir çözüm bulunması için bir şeyler vermek zorunda kalacak.

Artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyi bırakmaya ne kadar istekli olursanız, o kadar mutlu ve ruhen daha hafif olursunuz. Ayrıca yolunuza çıkacak muhteşem fırsatlara da yer açacaksınız. Bu, sizi bir süredir alıkoymuş olabilecek bir yığın dağınıklıktan kurtulabileceğiniz aydır.

Tüm bu yoğunluğa rağmen, odak yavaş yavaş Yay’a dönüyor, uyumlu Venüs 15 Kasım’da hareket ediyor, ardından iki gün sonra akıllı Merkür ve bundan beş gün sonra güneş geliyor. Güverteleri temizlediğinize göre artık yeni maceralara hazır olacaksınız. Seyahat etmek, ders çalışmak veya yeni bir mücadeleye girişmek istiyorsanız, bilinmeyene doğru bir adım atmanın tam zamanı.

Hayata karşı iştahınız artacak ve ortaya çıkan yeni fırsatları yakalamaya hazır olacaksınız. Geleceğe bir adım attığınızda ve yeni deneyimleri kucakladığınızda aşk yeniden alevlenebilir veya yeni bir aşk bulunabilir.

Yirmi üçüncüde rahat Yay burcundaki yeni ay, bir projeye veya girişime başlamak için mükemmeldir. Bir yolculuğa çıkıyorsanız, her şeyin en iyi şekilde kendiliğinden geliştiğini göreceksiniz.

Son olarak, kişisel gezegeniniz olan neşeli Jüpiter, 23 Kasım’da doğrudan ana bölgenize dönüyor, bu da son zamanlardaki cesur hareketlerin ödüllerini almak üzere olduğunuz anlamına geliyor.


Boğa Burcu

Boğa Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

İşbirliği ve Takım Çalışması

Bu ay, Boğa, ilişkilendirme sektörünüz üzerinde güçlü bir vurgu var, böylece önümüzdeki birkaç hafta boyunca başkalarının yardımının tadını çıkarabilirsiniz. Odak noktası Akrep burcundadır, bu nedenle bir arkadaşınızla sohbet ederken veya eşinizle konuşurken etkileşimlerin yoğun olması muhtemeldir. Birinin sizi alt etmeye çalıştığını hissederseniz, zorlanmaya veya manipüle edilmeye sıcak bakmazsınız. Aslında, ne kadar çok denerlerse, işbirliği yapma olasılığınız o kadar azalır.

8 Kasım’da burcunuzda ay tutulması sırasında sakin olun. Bu güçlü ve güçlü ay evresi, artık sizin için yolunda gitmeyen bir ilişkinin veya durumun sona erdiğinin işareti olabilir. Kartlarda yeni bir başlangıç ​​olabilir.

Vurgu yavaş yavaş Yay burcuna ve bir dönüşüm bölgesine kayar. Tatlı Venüs onbeşinde hareket eder, onu iki gün sonra meraklı Merkür ve bundan beş gün sonra dört haftalık kalışı için güneş takip eder. Her iki alana da yeni bir hayat kirası verebilecek iş ve finansla ilgili yeni seçenekleri keşfetmeye hazır olacaksınız. Ve risk almaya istekli olsanız da, muhtemelen hesaplanmış bir risk olacaktır.

Aşk ve romantizm tutkulu ve oldukça eğlenceli olmalı çünkü saçınızı dökmeye ve eğlenmek için her şeyi yapmaya hazır olacaksınız.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeniay, yeni bir başlangıç ​​şansını beraberinde getiriyor. Bu, yeni bir finansal plan başlatmak, bir iş fikri üzerinde ilerlemek veya duygusal blokajlardan kurtulmanıza yardımcı olabilecek bir danışman veya terapistle bağlantı kurmak için en iyi zamanlardan biridir, böylece tam potansiyelinizi yaşayabilirsiniz.

Son olarak, sevinçli Jüpiter yirmi üçüncüde doğrudan sosyal bölgenize dönüyor, bu da arkadaşlarınızın ne kadar sadık ve destekleyici olduğunun farkına varacağınız anlamına geliyor. Onlar gerçekten hayatınızda bir lütuf.


İkizler Burcu

İkizler Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Verimliliğin Anahtarı

İkizler, önümüzdeki haftalarda keşfedeceğiniz gibi, rutinlerinizi değiştirmek hayatınızı değiştirebilir. Dönüşümsel Akrep ve yaşam tarzı bölgenize vurgu yaparak, organize olmak ve işlerinizi düzene sokmak için mükemmel bir zaman. Bir şeyin yolunda gitmediğini biliyorsanız, bu, onu bir kenara bırakma ve daha üretken olmanıza yardımcı olabilecek yeni fikir ve uygulamaları benimseme fırsatınızdır.

Öyle olsa bile, 8 Kasım’daki ay tutulmasının gücüyle değişiklik yapmaya itilmiş olabilirsiniz. maruz kalır veya doğal olarak düşer. Tutunduğun bir şey onunla birlikte yok olabilir ama bil ki büyük bir kayıp olmayacak.

Vurgu yavaş yavaş Yay burcuna ve ilişki sektörünüze kayar. On beşinci günde, Uyumlu Venüs buraya hareket eder, onu iki gün sonra Merkür ve ondan beş gün sonra güneş takip eder.

Önümüzdeki haftalar sizi başkalarıyla ekip kurmaya, geri bildirimlerini almaya, pazarlık yapmaya ve anlaşmaları kapatmaya ve yakın kişilerle daha fazla zaman geçirmeye daha istekli bulabilir. Herhangi bir büyük projeyi kendi başınıza halletmeye çalışmamak en iyisi olacaktır. İşbirliği yaparsanız veya bir grubun parçası olarak çalışırsanız çok daha fazlasını yapacaksınız.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, yeni bir başlangıç ​​için mükemmel. Belki de sizin ve eşinizin aklında bazı cesur planlar var. Eğer öyleyse, onlar üzerinde çalışmaya başlamanın zamanı geldi. Aynı şey bir iş ortağı kiralamak, önemli bir anlaşma imzalamak ve nişanlanmak veya evlenmek için de geçerlidir. Bir sonraki seviyeye tomurcuklanan bir romantizm almak istiyorsanız, bu harika bir fırsat.

Son olarak, sevinçli Jüpiter yirmi üçüncüde sosyal sektörünüzün son derecelerinde doğrudan dönüyor. Önemli projelere verdiğiniz tüm sıkı çalışmaların meyvelerini yakında alacaksınız.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Romantizm ve Yaratıcılık

Yengeç, vurgu Akrep burcunda ve eğlence, yaratıcılık ve romantizm sektörünüzde. Keyifli Merkür, baştan çıkarıcı Venüs ve bu güçlü burçtaki güneş ile aşk hayatınıza, yaratıcı projelerinize ve sahip olabileceğiniz tüm girişimcilik fikirlerine ekstra cızırtı eklemek için çok çaba sarf edeceksiniz.

Neye dahil olursanız olun, belki de bazen çok fazla, çok kararlı ve tutkulu olacaksınız. Geri adım atmaktan ve ara vermenize izin veren başka şeyler yapmaktan faydalanabilirsiniz. Arkadaşlarla dışarı çıkmak ve hayatın tadını çıkarmak bunlardan biri olabilir.

Ayrıca 8 Kasım’da Boğa burcunda güçlü bir ay tutulması yaşanacak. Bu, hayatınızı değiştirecek bir sırrı açığa çıkarabilir. Her şeyi değiştiren bir şey ortaya çıkabilir.

Yoğun ruh haliniz, güneş yirmi saniyede Yay burcunda konuşkan Merkür ve tatlı Venüs’e katılana kadar devam edecek. Sağlıklı yaşam sektörünüzdeki bu üçlü sizi daha mutlu ve daha parlak bulabilir ama aynı zamanda organize olmaya istekli olabilir. İyi bir amaca hizmet etmeyen faaliyetleri bırakmanın değerini anlayacaksınız.

Ve önceliklerinizi ve hedeflerinizi belirlemek isteyeceksiniz. Gerçekleşmelerine yardımcı olabilecek rutinler ve programlar oluşturmanın zamanı geldi. Bu, daha büyük resme bakmanın ve açık fikirli olmanın zamanıdır, çünkü daha önce hiç düşünmediğiniz yeni olasılıklar önünüze fırlayabilir.

Aslında, 23 Kasım’da Yay burcunda hareketli bir Yeniay ile birlikte, yeni projelere başlamak için mükemmel bir zaman. İster bir iş kurmak, ister diyetinizi ve egzersiz rutininizi geliştirmek, kötü alışkanlıklardan kurtulmak veya sadece daha verimli olmak istiyorsanız, başlamak için harika bir zaman.

Ayrıca, sevinçli Jüpiter, aynı gün uzak ufuklardaki sektörünüzde doğrudan döner. Yeni bir iş veya ticari girişim için yeni beceriler öğrenmek için yaptığınız tüm sıkı çalışmaların artık meyve vermeye başladığını göreceksiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Rahatlayın ve Yeniden Şarj Edin

Leo, konuşkan Merkür, güneş ve sevimli Venüs, Akrep’teki yolculuklarına devam ederken bu ay ev ve aile sektörüne vurgu yapılıyor. Bu, biraz öz bakım ve şımartmanın keyfini çıkarmanın yanı sıra düşünmek ve yönünüzü bulmak için biraz zaman ayırmak için harika bir fırsat. Güneş haritanızın bu bölümündeyken, hayattan bir adım geri atabilir ve nasıl olduğunuzu düşünebilirsiniz. İstediğinizi ve ihtiyacınız olanı alıyor musunuz? Değilse, ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı ciddiye almanın ve bunları yerine getirmek için elinizden geleni yapmanın zamanı gelmiş olabilir.

Ayrıca 8 Kasım’da Boğa burcunda güçlü bir ay tutulması var. Bu turbo şarjlı dolunay kariyeriniz, hedefleriniz ve tutkularınız üzerinde bir etki yaratabilir. Ayrıca ev ve aile kararlarını ve belirli ilişkileri etkileyebilir. Bunun nedeni, bu alanların her birinde gerilimi artırabilecek güçlü bir görünüm kalıbı oluşturmasıdır. Bir atılım umuyorsanız, bu olabilir. Hiç şüphe yok ki: bir şeyler değişmek üzere.

Yoğunluk duyguları yavaş yavaş yerini çok daha parlak bir ruh haline bırakacaktır. Güzel Venüs onbeşinde Yay burcuna geçiyor, onu iki gün sonra konuşkan Merkür ve ondan beş gün sonra güneş takip ediyor. Daha rahat hissedeceksiniz, çünkü özellikle önümüzdeki haftalar sizi aktif olarak oyuncu yönünüzü şımartmaya ve hayattan zevk almaya teşvik edecek. Yaratıcı olmanın, romantizmi harekete geçirmenin ve girişimci doğanızı özgür bırakmanın zamanı geldi. Bir maceraya atılmaya hazırsanız ve ekstrem sporları veya rekabeti seviyorsanız, bu sizin için iyi bir zaman.

Bir sonraki seviyeye bir ilişki almaya hazırsanız, 23 Kasım’da bu bölgedeki yeni ay size yardımcı olabilir. Yaratıcı bir proje veya iş fikri başlatmak için de mükemmeldir.

Son olarak, neşeli Jüpiter yirmi üçüncüde iş ve finans bölgenizde doğrudan dönüyor, bu da geçmiş çabalarınızın ödüllerinin şimdi size doğru geldiği anlamına geliyor.


Başak Burcu

Başak Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

İkna gücü

İletişim sektörünüzde güçlü bir kadro olan Başak, sözlerinize güç verir ve sizi ekstra ikna eder. Akrep burcundaki konuşkan Merkür, güneş ve ışıltılı Venüs ile bu, şifalı sohbetlerin zamanı olabilir.

22 Kasım’dan önceki haftalar, ticari meseleleri müzakere etmek ve ele almak için mükemmel olabilir. Ve eğer bir danışman veya terapist iseniz, bu zamanda özellikle meşgul olabilirsiniz.

Yaralanma fırsatları da var, bu yüzden ne söylediğinize dikkat edin. Birine karşı tamamen dürüstseniz yardımcı olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak hassaslarsa bunu iyi karşılamayabilirler, o yüzden sakin olun.

Sekizincisinde, iletişim ekseniniz boyunca sağduyulu Satürn’e doğru açı yapan güçlü bir ay tutulması var. Bu tutulma, işlerin dağılmasına neden olan bir katalizör görevi görebilir, bu nedenle bir durum donmuşsa bozulabilir. Ancak, sonuç yeni bir başlangıç ​​şansı getiriyor.

Uyumlu Venüs, 15 Kasım’da Yay burcuna ve kendi bölgenize, ardından iki gün sonra Merkür ve bundan beş gün sonra da güneşe geçtiğinde işler rahatlar. Daha hafif bir ruh hali hakim olacak ve bu fırsatı gevşemek ve biraz öz bakımın tadını çıkarmak için kullanmak isteyeceksiniz. Kendinizi yeniden şarj etme ve besleme şansınız olması için programınızı basitleştirmeye çalışın.

Ayrıca, yeniden dekore ederek, dağınıklığı ortadan kaldırarak ve genel olarak gemi şeklini alarak mekanınızda birkaç değişiklik yapmak için ilham alabilirsiniz. Dünyanın çevrimiçi olarak bu kadar kolay erişilebilir olduğu ev tabanlı bir iş kurmaya hevesliyseniz, çok iyi yapabilirsiniz. Ve yakında hareket etmeyi planlıyorsanız, yirmi üçüncü ayın yeni ayı civarında başlayın. Bu, işlerin er ya da geç yerine oturmaya başlayabileceği anlamına gelir.

Son olarak, uzak görüşlü Jüpiter, 23 Kasım’da Balık burcuna ve ilişki sektörünüze doğrudan dönüyor. Aşk hayatınızı iyileştirmek için çalışıyorsanız, ödüller yakında ortaya çıkacaktır.


Terazi Burcu

Terazi Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Çok Becerikli

Kaynaklar ve finans bu ay öncelikler listenizde, Terazi, meraklı Merkür, güneş ve göz alıcı Venüs para bölgenizde hareket ediyor. Bu, masrafları azaltmak, artık ihtiyacınız olmayan herhangi bir şeyi satmak veya belki de ekstra para kazanmak için bir ek iş başlatmak için iyi bir fırsattır. Kârlı bir şekilde pazarlanabilecek becerileriniz varsa, bunu yapmaya değer. Eylemlerinin nereye varacağını asla bilemezsin.

Bununla birlikte, 8 Kasım’da Akrep burcunda ve dönüşüm sektörünüzde güçlü bir ay tutulması var ve teste tabi tutulabilirsiniz. Bu tutulma, garip bir Satürn-Uranüs açısıyla bağlantılıdır ve aynı zamanda konuşkan Merkür’ü de içerir. Finansman tıkanmış veya bloke olmuşsa, bunun nedeni köklü bir direnç olabilir. Bu güçlü ay evresi, gelecekte çok daha iyi durumda olmanızın yolunu açan bir olayla aynı zamana denk gelebilir.

Kasım ayının ilk üç haftası oldukça yoğun olabilirken, kişisel gezegeniniz olan keyifli Venüs on beşincide Yay burcuna geçtiği için işler olumluya dönmeye başlar. İki gün sonra Merkür ve bundan beş gün sonra güneş ona katılır ve odak noktanızı konuşma ve düşünce sektörünüze odaklar. Kendi dalga boyundakilerle ağ kurmaya ve zevk, iş ve kişisel gelişim için fırsatlar ve ilgi alanları aramaya istekli olacaksın.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, bir proje başlatmak, çevrimiçi bir iş kurmak veya herhangi bir yeni plan veya fikir üzerinde ilerlemek istiyorsanız mükemmel bir zamandır. Aklınızda ne varsa, bu sefer ilk adımları atın ve her şeyin daha kolay yerine oturduğunu göreceksiniz.

Son olarak, sevinçli Jüpiter, aylarca süren bir gerileme evresinden sonra yirmi üçüncüde doğrudan dönüyor. Sonunda sabırla beklediğiniz bir fırsatla ödüllendirilebilirsiniz ve bunu gerçekten hak ediyorsunuz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendini savun

Konuşkan Merkür, güneş ve ışıltılı Venüs burcunuzda, Akrep, yani önümüzdeki haftalarda büyük bir sıçrama yapmaya hazırsınız. Akrep’e yapılan vurgu, bunun kendinizi dünyaya yansıtmak ve en iyi niteliklerinizi ve yeteneklerinizi sergilemek için mükemmel bir fırsat olduğu anlamına gelir. Size, ihtiyaç ve isteklerinize odaklanmanın ve hayalleriniz doğrultusunda adımlar atmanın zamanı geldi. Başkaları sizi bencil olmakla suçluyorsa, onları görmezden gelin.

Öyle olsa bile, 8 Kasım’da karşıt Boğa burcunuzda önemli sorunları gündeme getirebilecek güçlü bir ay tutulmasıyla uğraşmanız gerekecek. Bir süredir kayalıklarda olan bir ilişki sona erebilir. Eğer öyleyse, derinlerde bunun ikiniz için de en iyi şey olduğunu bileceksiniz. Bağınız güçlüyse, bir süredir endişe yaratan bir şeyi ele almanın zamanı gelmiş demektir.

Kasım ayının ilk birkaç haftası yoğun olsa da, 15’inde Venüs Yay’a, ardından iki gün sonra Merkür ve ondan beş gün sonra Güneş’in gelmesiyle işler kolaylaşmaya başlar. Vurgu para bölgenize kayar ve savurganlık havasında olacaksınız. Gereksiz yere harcamak yerine, zor kazandığınız parayı boşa harcamamak için daha fazla yatırım yapmaya çalışın.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, herhangi bir yeni girişimi başlatmak için mükemmel. Mali durumunuzun kontrolünü geri almak, daha fazla tasarruf etmek veya bir yan iş başlatmak istiyorsanız, harekete geçmek için harika bir zaman.

Son olarak, küstah Jüpiter yirmi üçüncüde boş zaman bölgenize doğru dönüyor. Tekrar yola çıkmak biraz zaman alabilir, ancak beklemeye alınan yaratıcı bir projeye başlamak için istekli olabilirsiniz. Bir romantizm durduysa, yakında daha canlı görünebilir.


Yay Burcu

Yay Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Rulmanlarınızı Almak

Kasım ayı yaklaşırken daha sessiz bir alandasınız, Yay. Bu vurgu, sevimli Venüs, konuşkan Merkür ve güneş burcunuza geçmeden önce birkaç hafta sürecek. Güverteleri temizlemek ve artık sizin çıkarlarınıza hizmet etmeyen her şeyden kurtulmak için bu şansı kullanın. Gevşek uçları bağlayın ve işleri bitirin, böylece ilerlemenize engel olacak hiçbir şey sizi rahatsız etmesin.

Ancak, 8 Kasım’da gerçekleşecek olan güçlü ay tutulması ile uğraşmanız gerekecek. Apekste ihtiyatlı Satürn ile t-karenin bir parçasını oluşturur, bu da belirli inançlara sıkı sıkıya bağlı kalırsanız, bunların yakında paramparça olabileceği anlamına gelir. Size daha uygun fikirler, onların yerini almak için kanatlarda bekliyor.

Önümüzdeki haftalar yoğun olabilir, ancak sizi günlük yaşamınızda gerçekten ne kadar özgürlüğe sahip olduğunuzu düşünmeye teşvik edecekler. Fark ettiğinden daha fazla bağlı olabilirsin. Eğer öyleyse, doğal yeteneklerinizden yararlanmanız için size daha fazla şans veren değişiklikler yapmaktan yararlanacaksınız. yaparsanız çok daha mutlu hissedeceksiniz.

Odak yavaş yavaş burcunuza kayar, bu çok heyecan vericidir. İlk baştan çıkarıcı Venüs onbeşinde hareket eder, ardından iki gün sonra neşeli Merkür ve bundan beş gün sonra güneş gelir. Son haftaların yoğun sorunları kaybolmaya başladığında bir rahatlama ve rahatlama hissedeceksiniz. Bu, ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize odaklanmak ve kalbinize yakın olan projeleri ele almak için bir fırsattır.

Son olarak, 23 Kasım’da burcunuzda bulunan yeniay, çeşitli girişimler başlatmak için birebir. Yeni bir alışkanlık kazandırmak, bir projeye başlamak veya bir sonraki seviyeye bir ilişki kurmak istiyorsanız, bu sizin için bir şans.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Kimi tanıyorsun

Oğlak burcu, bu ay başlarken sosyal hayatınız parlıyor. Akrep burcunun vurgusu sizi davetleri kabul etmeye, etkinliklere katılmaya ve ağ oluşturmaya teşvik eder çünkü bunu yaparak bazı değerli bağlantılar kurabilirsiniz.

Ayrıca gücü ve etkisi olan insanlarla bağlantı kurmaya da çekileceksiniz. Oğlak burcu olarak, yine de onlara yönelme eğilimindesiniz, ancak bu ay bir hedefe ulaşmanıza yardımcı olabilecek veya doğru alanda sizin için iyi bir söz koyabilecek birini aramanın ek yararı var.

Ancak 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan ve sosyal hayatınızı alt üst edebilecek güçlü bir ay tutulmasıyla da mücadele etmeniz gerekiyor. Bazı arkadaşlıkların ve temasların neredeyse bir gecede kaybolduğunu görebilirsiniz, özellikle de zevkten çok acı vericiyse.

Gerçekten yolunda gitmeyen bir romantizmin aniden sona ermesi de mümkündür. Ve üzücü olsa da, muhtemelen en iyisi bu.

Bu ayın ilk üç haftasının yoğun geçtiğine şüphe yok ama çok şey başarmış gibi hissedeceksiniz. On beşinci gün, sevimli Venüs Yay burcuna ve sizin ruhsal bölgenize giriyor, ardından iki gün sonra meraklı Merkür ve ondan beş gün sonra güneş geliyor. Şu anda yarım kalmış işleri bir araya getirmenin, rahatlamanın ve kendine hakim olmanın akıllıca olacağı bir aşamadasın, ama bu yeni projelere başlamak için iyi bir zaman değil.

Bununla birlikte, 23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay ve ruhsal bölgeniz ile bu, meditasyon, yoga veya stres atmanıza ve daha fazla iç huzuru hissetmenize yardımcı olabilecek başka herhangi bir uygulamaya başlamak için mükemmel bir fırsat.

Ayrıca yirmi üçüncüde, sevinçli Jüpiter, aylarca süren retrograd evresinden sonra doğrudan dönüyor. Belirli projeleri beklemeye aldıysanız, artık bunların tozunu alıp tekrar çalışır duruma getirebilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Üst nokta

Kova, önümüzdeki üç hafta, hedefleriniz ve kariyer planlarınız için ilerlemek için mükemmel. Bu, becerilerinizi veya hizmetlerinizi kullanabilecek diğer kişilere ulaşmanın zamanıdır. Ayrıca, zirveye yolculuğunuzda size yardımcı olabilecek, güçlü konumlardaki etkili kişilerle ağ kurmanın avantajlarından da yararlanacaksınız. Kartlarını doğru oyna ve çok iyi yapabilirsin.

Yine de, 8 Kasım’da Boğa burcunda ve kendi bölgenizde gerçekleşecek güçlü bir ay tutulmasıyla mücadele etmeniz gerekecek. hayatınızın kilit alanları. Hayatınızın bir parçası olan bir şeyin sona erme zamanının geldiği anlamına gelebilir. Belki bunu bir süredir biliyordunuz ama şimdi buna hiç şüphe yok.

Yirmi saniyeye kadar geçen haftalar oldukça yoğun olabilir. İlerlemek için istekli olacaksınız, ancak özellikle çok çalışmaya ve boş zamanınızı kısmaya çalışıyorsanız, ailenizi ve onların duygularını da hesaba katmanız gerekecek. Size en yakın olanlar daha fazla dinlenmenizi isteyebilir.

Güzel Venüs 15 Kasım’da Yay burcuna geçiyor, ardından iki gün sonra Merkür ve 22 Kasım’da güneş geliyor. Genel olarak daha rahat hissedeceksiniz ve iyi bir şirkette rahatlamaya hazır olacaksınız. İşiniz veya işinizle bağlantılı olabilecek veya kendi zevkiniz için olan gruplara ve kulüplere katılmak için iyi bir zaman. Fikirlerinizi ve ideallerinizi paylaşan başkalarıyla bağlantı kurma şansı, moralinizi ve güveninizi artırabilir.

Yirmi üçüncüde Yay burcundaki yeni ay, yeni çevrelerde hareket etmek ve hayallerinizi hayata geçirmenize yardımcı olabilecek kişilerle kendinizi hizalamak için mükemmeldir.

Son olarak, sevinçli Jüpiter 23 Kasım’da yön değiştirerek büyük sonuçlar elde etmenizi sağlayacak bir rutine başlamanız için size ilham veriyor.


Balık Burcu

Balık Burcu Kasım Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni fırsatlar

Balık, fırsat sektörünüzdeki dinamik vurgu, sizi daha önce hiç gitmediğiniz yerlere cesurca gitmeye teşvik eder. Konuşkan Merkür, Akrep’teki güneş ve Venüs ve seyahat bölgenizle, bir mola vermek ve bir seyahatin veya belki de hak ettiğiniz bir tatilin tadını çıkarmak için ilham alabilirsiniz. Ayrıca becerilerinizi geliştirebilecek veya bir dil öğrenmenize yardımcı olabilecek bir kursa veya sınıfa katılmaya da karar verebilirsiniz. Büyük resme daha geniş bir mercekten bakıyor olacaksınız.

Buna rağmen, 8 Kasım’da Boğa burcunda iletişim ve zihniyetle ilgili konuları etkileyecek güçlü bir ay tutulması var. Açıkça işe yaramayan bir fikre uzun süredir sahipseniz, bu tutulma sizi sonunda onu bırakmaya teşvik edebilir. Ayrıca sizi engelleyen inançları bırakmanız ve daha başarılı olmanızı sağlayan bir zihniyet benimsemeniz için size ilham verebilir. Yine de, bu tür değişiklikler yapmak biraz bunaltıcı olabilir.

Yaratıcı Venüs onbeşinde Yay burcuna girerken, bunu iki gün sonra Merkür ve bundan beş gün sonra güneş takip ederken, vurgu yavaş yavaş hedef ve kariyer sektörünüze kayar. Bu, parlak becerilerinizi, deneyiminizi ve elinizden gelenin en iyisini yapma kararlılığınızı gösterme ve sergileme zamanıdır. Yay burcu macerayı teşvik ettiğinden, bu, gelecekte başarmayı umduğunuz şeyleri düşünürken büyük düşünmek ve konfor alanınızdan çıkmak için bir fırsattır.

23 Kasım’da Yay burcundaki yeni ay, yeni girişimlere başlamak için mükemmel. İster yeni bir işe başvurmaya istekli olun, ister bir kariyer değişikliğine hazır olun veya önemli bir hedefe doğru ilk adımları atmak isteyin, bu ay evresi her şeye harika bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olabilir.

Son olarak, sevinçli Jüpiter yirmi üçüncüde burcunuzda doğrudan dönerek ilerlemenin mümkün olduğu yeni bir aşamanın başlangıcını işaret ediyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.