Site icon Rüya Yorumcum

Akrep Burç Yorumları 3 Ekim 2022

Akrep burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 3 Ekim 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 3 Ekim 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Ekim 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir sevgiliyle acil bir konu hakkında konuşmanız gerekiyorsa, yarına kadar erteleyin. Şu anda işler eskisi kadar istikrarlı değil ve yanlışlıkla bir çığa neden olabilirsiniz!


3 Ekim 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün biraz gülmek için ne gerekiyorsa yapın – hayatı bu kadar ciddiye almayı bırakın.


3 Ekim 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Oğlak burcunun öngörülemeyen Uranüs ile tatlı bir bağlantısı olduğu için bu sabah gizli bir hayran kendini gösterebilir. Bir aşk ilanı almasanız bile, bu süre zarfında kimin size ulaştığına dikkat etmek isteyebilirsiniz, çünkü bu onların sizin için hisleri yakaladıklarını gösterebilir. Luna’nın Mars ile dengesiz bir bağlantı paylaştığı bu öğleden sonra beyin sisine dikkat edin, ancak gökyüzündeki bir dizi destekleyici yön sayesinde bu akşam netlik sizi bir kez daha bulacaktır. Bu akşam yaratıcı bir hobi edinmeyi planlayın ve işbirliği havasındaysanız utanmayın.


3 Ekim 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güçlü karma gezegenimiz, Büyük Görev Yöneticisi Satürn bugün uykuda, Akrep. O, 2020’den beri ev, aile ve aileden oluşan dördüncü güneş evinizde yörüngede dönüyor, zorlu sevgi ve zorluklar getiriyor. Yine de, gerileme aşamasında olduğu için, ruhunuzun kökündeki istikrar ve güvenlik hakkında size öğrettiği önemli dersler konusunda size geri dönme şansı veriliyor. Evliyseniz ve birlikte yaşıyorsanız, gayrimenkulünüzü satın alarak veya güncelleyerek yakın zamanda veya yakında daha fazla kök salmaya karar vermiş olabilirsiniz.


3 Ekim 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Konuş, Akrep. Ay bilinçli Oğlak burcundayken konuşmanın kontrolünü elinize alın. Ele almanız veya sorgulamanız gereken profesyonel meseleleriniz varsa, o zaman ay enerjisi, endişelerinizi dile getirmek için doğru zamanı sezgisel olarak bulmanıza yardımcı olabilir. Neyse ki, ay aynı zamanda Başak’ta Merkür, Boğa’da geri giden Uranüs ve Boğa’da Kuzey Ay Düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bu dünyevi üçgenler, profesyonel ortaklıklarınız ve her yerden meslektaşlarınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Belirli bireyler veya varlıklarla çalışma olasılıklarını özetlemek istiyorsanız, bu üçlüleri kendinize adım atmak için bile kullanabilirsiniz!


Exit mobile version