Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Ekim 2022

Yay burcunun Ekim ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Ekim ayı neler bekliyor? Yay burcunun Ekim ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Ekim ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Ekim ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Ekim ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Ekim Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Dengeli Terazi burcundaki Venüs ile 1 Ekim’de cesur Koç burcundaki yöneticiniz Jüpiter arasındaki karşıtlık, bazı beklenmedik ama önemli şeyleri gün ışığına çıkarıyor. Son zamanlarda bazı bariz kırmızı bayrakları görmezden geliyorsanız, bu özellik onların ne olduklarını ortaya çıkarır ve onlar hakkında bir şeyler yapmanız için sizi zorlar. Sessiz kalmak şu anda iyi bir seçenek değil.

Sohbetçi Merkür, sosyal oyununuzu ortaya çıkarmanıza yardımcı olabilecek ve birçok farklı insan türünü tanımanızı teşvik edebilecek zarif, barışı koruma Terazisine (ağ alanınızı vurgulayarak) onuncu ayda girer. Biriyle romantik bir ilişki kurmazsanız (veya zaten bir ilişkiniz varsa), belki bu kişi önemli bir iş bağlantınız olacak veya en yakın arkadaşınız için mükemmel bir eş olabilir.

12 Ekim’de, sizi çok meşgul eden ezici bir Merkür-Jüpiter karşıtlığı var, ancak çok fazla yüklenmek bir hata olur. Bekarsanız, size çıkma teklif eden herkese evet demek isteyeceksiniz, ancak haftanın tüm bu randevularına devam etmek ve diğer her şeyi başarmak için yeterli gün yok. Programınızda çok fazla Kendin Yap projesi veya aile etkinliği olan bir çiftin parçasıysanız, mümkünse bir şeyler gelecek aya kadar erteleyin. Aşırı uzlaşmacı olmak yorucu olabilir.

Jüpiter’i aramak, yirmi yedincide nazik Balık’a yeniden girer ve sizi duygusal güvenlik arayışına gönderir. Bunu mevcut bir ilişkiden alamıyorsanız, yapmanız gereken biraz ruh arayışınız var.


Yay Burcu Ekim Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ay, Centaur’un işareti için bir patlama ile başlıyor! 9 Ekim’de diğer ateş burcu Koç burcundaki parlak dolunay, pillerinize ekstra bir yük verir. Bu, gerçekten bir çentik atmak ve geri durmamak için harika bir enerji.

Her zaman aşırılık yanlısı oldun, Yay ve bu, birçok farklı olasılığı denemene izin vermek için mükemmel bir ay. Bazen bilinmeyen bir bölgeye atlıyor olabilirsiniz, ancak arayışlarınıza doğrudan dahil olmanız daha iyi olur. Ancak, biraz yavaşlatmak isteyebilirsiniz. Bunu, belirli zihinsel yapboz parçalarını bir araya getirirken daha fazla güç toplama zamanı olarak düşünün.

Yirmi beşinci aydaki güneş tutulması, iş bağlantılarınızı dengeleyerek enerjiyi sabit tutmanıza yardımcı olur. Biri sana bu konuda yardım etmek istiyor! Tekliflerini kabul edin ve gelecekte her zaman ödeyebileceğinizi unutmayın. Şu anda bir sebepten dolayı ilişkiler kuruyorsunuz. Kaderin Güney Düğümü hala cömert burcunuzdan geçiyor, bu nedenle geçmişinizden bağlantılar beklenmedik bir şekilde ayın çoğunda ortaya çıkabilir.


Yay Burcu Ekim Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Stresli bir Merkür geri hareketinden sonra, gezegen doğrudan gittiğinde aşk hayatınız nihayet bir korku filmi gibi görünmeye başlar. Bu, insanları korkutmaktan vazgeçebilmeniz için flört itibarınızı yeniden inşa etmek için ideal bir zamandır.

Özellikle en iyi randevu geceniz 9 Ekim’deki Koç dolunayında olacağından, perili bir ev gibi inlemenizle (*göz kırpma*) son bulan yaratıcı bir sonbahar tarihi için harika bir zaman. Hatta iliklerinizi üşüten bir Ekim gecesinde sizi sıcak tutacak bir menfaat sahibi arkadaş durumu bile geliştirebilirsiniz.

Ancak havalar soğudukça, yirmi üçüncüde güneş ve Venüs Akrep burcuna geçtiğinde aşk hayatınızın derin dondurucuya girdiğini hissedebilirsiniz. Geçmişteki ilişkilerin hayaleti ya da kabusa dönüşen bir ayrılıkla uğraşırken kendinizi perili hissedebilirsiniz. Flört etmeyi atla ve iyileşmeye odaklan, Sag.

Özellikle, 25 Ekim’deki güneş tutulması sırasında ve Merkür’ün dört gün sonra Akrep’e girdiği zaman, flört daha da korkutucu hale geldiğinden. Sevgiliniz hakkında üzücü bir gerçeği öğrenmek, tatlı bir ilişkiyi zedeleyebilir. Ayın otuzunda Merkür gerilemeye başlarken dikkatli olun. Cadılar Bayramı partisinde bir ayrılık yaşayabilirsiniz.


Yay Burcu Ekim Ayı Aylık Burç Yorumu

Sosyal ve Olaylı

Yay, bu ayın ilk üç haftası sizi sosyalleşmeye ve ilgi alanlarınızı paylaşan başkalarıyla bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Keyif aldığınız aktiviteleri önemseyen bir gruba katılmaya hazır mısınız? Üye olmak, tutkunuzu daha da şımartmak için size ilham verebilir. Ayrıca, birçok yeni arkadaş edinebilirsin.

Son haftalarda gecikmeler ve yanlış anlamalar yaşadıysanız, Merkür 2 Ekim’de doğrudan dönüş yaptığında bunlar kısa sürede hafifleyebilir. Dönüştürücü Plüton 8 Ekim’de ve sağduyulu Satürn 22 Ekim’de ileriye doğru iter. Yakında, hızla ilerliyor olacaksınız.

Dokuzuncu Koç burcundaki dolunay, biraz tahrişe neden olabilir ve en ufak bir şeyde saptan uçmayı kolaylaştırabilir. Kendinizi gergin hissediyorsanız, biraz kuvvetli egzersiz daha sakin hissetmenize yardımcı olabilir. Gün içinde daha kolay gezinebileceksiniz.

Büyüleyici Venüs ve parıldayan güneş 23 Ekim’de Akrep’e ve ruhsal bölgenize taşındığında ortalık sakinleşir. Bu, kozmostan gevşemeye ve yeniden şarj olmaya davetinizdir. Yeni bir şeye başlamak için en iyi zaman değil, ancak yarım kalanları bir araya getirmeli ve üzerinizde asılı kalan her şeyi bitirmelisiniz. Rüyalarınızı da izleyin, çünkü çok bilgilendirici olabilirler.

25’inde Akrep burcundaki güneş tutulması sizin üzerinizde oldukça etkili olabilir, bu sizi doğuştan gelen yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmaya teşvik eder. Herkes için aşikar olan becerileriniz olabilir, ancak bunlardan habersiz kalırsınız. Bunları keşfetmek ve kullanmak oyunun kurallarını değiştirebilir.

Kişisel gezegeniniz Neşeli Jüpiter, 27 Ekim’de Balık’a ve ana bölgenize yeniden girer ve 20 Aralık’a kadar burada kalır, bu da ev ve aile durumunuza enerji ve iyimserlik getirebilir.

Son olarak, ateşli Mars, ilişki kurma sektörünüzde gerilemeye başlar, bu da ilişkinin gelişme hızını yavaşlatabilir ve gecikmeler ve olası yanlış anlamaları da beraberinde getirebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.