Terazi Burç Yorumları 28 Eylül 2022

Terazi burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 28 Eylül 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 28 Eylül 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

O beynin her zaman işe yarar ama bugün gibi günlerde aşırıya kaçıyor! Seksileri etkilemek için veya en zeki arkadaşlarınızla birkaç yeni fikir keşfetmek için kullanın. Hayat tatlıdır!


28 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün iyiyi kötüyle birlikte atmamaya dikkat edin. Her şeyi sıralayın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Mars ve Satürn arasında devam eden bir ittifak, bugün yapacağınız tüm hamlelere ekstra şans getirecek ve kendinizi ve fikirlerinizi ortaya koymanızı önemli kılacaktır. Neyse ki, Akrep ayı sizin üzerinde dengeleyici bir etkiye sahip olacak ve derin bir iç kuyudan güç çekmenize izin verecek. Ne yazık ki, öğleden sonra Luna, güç mücadelelerini veya çatışmayı tetiklemekle tehdit eden Kuzey Düğüm ile karşı karşıya geldiğinde, hava biraz dengesizleşebilir. Bu titreşimler aynı zamanda gelişme yeteneğinizi ikinci kez tahmin etmenize neden olabilir, ancak bu ağır enerjinin sizi ezmesine izin vermemeye çalışın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Geçen hafta boyunca, Merkür gerileme aşamasının farklı bir tat, Terazi aldığını fark etmişsinizdir. Bunun nedeni, kozmik habercimizin, güneş on ikinci gizlilik evinizin, bilinçdışının ve sırların gölgelerine dalmak için burcunuzu terk etmesidir. Bir yandan, muhtemelen çılgın rüyalar görüyor ve kişisel ve romantik hayatınız hakkında endişenizin arttığını hissetmiş olabilirsiniz. Endişelendiğiniz bir şey varsa – özellikle geçmişten bir şey – korkularınızın sizi yenmesine izin vermemek akıllıca olur. Sakin ve tatlı bir şekilde iletişim kurmaya çalışın.


28 Eylül 2022 Çarşamba Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nasıl ilerliyorsun, Terazi? Profesyonel ufkunuza bakmak hem ilham verici hem de zihinsel olarak zorlayıcı olabilir, özellikle İkizler’deki Mars Kova’da geri giden Satürn ile üçgen açı yaptığında. Havadar üçlü odak noktasına geldiğinde, normalden daha mantıklı ve mantıklı hissedebilirsiniz. Uzun vadeli profesyonel yolculuğunuz için dikkate almaya değer birkaç fikriniz, beceriniz ve tutku projeniz var. Ancak, heyecan uyandıran her yola zaman ayırabilmeniz için uğraşlarınızı nasıl yapılandırdığınıza yeniden odaklanmak en iyisi olabilir. Organize olmak başarılı olmanın anahtarıdır!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.