Terazi Burç Yorumları 27 Eylül 2022

Terazi burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 27 Eylül 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 27 Eylül 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

27 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir süredir yaptığınız bir şey gerçekten toparlamaya başlıyor, bu yüzden daha yakından bakmalı ve bundan nasıl daha fazlasını elde edeceğinizi bulmalısınız. İşler kesinlikle gelişiyor!


27 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şimdi size birçok beklenti yükleniyor, ancak bu güne başka herhangi bir gün gibi davranmalısınız.


27 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bu sabah ay burcunuzda yolculuğuna devam ederken, Plüton ile sert bir bağlantı kurarken, ezik olmamaya çalışın. Bu kozmik iklim sinirlerinizi yıpratabilir, başkaları için sabrınızı tüketebilir ve tavsiye ya da eleştiri kabul etme yeteneğinizi tüketebilir. Neyse ki, öğleden sonra ay Akrep’e girdiğinde bu korkaklıktan kurtulma ve kalbinizi dengeleme fırsatınız olacak, bu da kendinizi şımartmak ve biraz lüksü kucaklamak için iyi bir zaman olabilir. Mars, Satürn ile bağlantı kurarken, önemli hedeflere ulaşmanıza yardımcı olabilecek yaratıcı fikirleri başlatırken ruhsal ilham sizi bulacaktır.


27 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, tanrıların nektarını içiyormuş ve cennetin zirvesine çıkmış gibi hissedebilirsiniz, Terazi. Bunun nedeni, güçlü güneşimiz, büyük ışık kaynağımız, güneşe dayalı ilk kimlik eviniz – burcunuz boyunca bir iz bırakıyor. Dün, ortaklıklarla ilgili yedinci güneş evinizde sizden gökyüzünde, bizim Büyük Yararlımız olan şanlı Jüpiter ile tam bir karşıtlık yaptı. Bu enerji bugün hala yankılanıyor ve ilişkilerinizde muazzam bir ilerleme sağlayabilir. Bekarsanız, yeni müstakbel taliplerle randevular ayarladığınızdan ve canlı, teatral ve büyülü hissettiren bir yere gittiğinizden emin olun.


27 Eylül 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, kariyer yolunuzdaki temeller veya esaslar üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak için ne yapabilirsiniz? Merkür gerilemesi Başak burcunda geri giden Plüton ile Oğlak burcunda üçgen açı yapıyor olarak seçeneklerinizi değerlendirmek için bir adım geri atın. Dünyevi üçlü açılırken, kariyerinizdeki bazı temel unsurlara farklı bir bakış açısı kazandıran birkaç “ah-ha” anınız olabilir. Üretken bir ortam yaratarak güçlenmiş hissetmenin zamanı gelmiş olabileceğinden, çalışma ortamınızın fiziksel ayarlarıyla ilgili fikriniz bile değişebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.