Terazi Burç Yorumları 24 Eylül 2022

Terazi burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Eylül 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 24 Eylül 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hayatında bazı büyük değişikliklerle uğraşıyorsun – ama artık onları neredeyse geride bıraktığın için o kadar da kötü görünmüyorlar. Yeni, rahat tavrınızda size katılması için bir arkadaşınızla konuşun.


24 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Cüzdanınız sızdırıldı mı? Kaybolan bir miktar para var. Bugün takip et.


24 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Başak ayı Mars’la bağlantı kurarken, ruhsallığınıza yaslanmak, bu sabah içsel stresin, endişelerin veya korkuların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir. Bununla birlikte, bu titreşimler biraz sertleşebilir, bu da inancınızın merkezinde kalmanın yollarını bulmanızı önemli kılar. Neyse ki, dönüşüm ve kişisel evrim fikri, öğleden sonra yuvarlandıkça ve Luna Uranüs’e bir öpücük gönderdikçe daha ulaşılabilir hissedilecek. Muhtemelen kafanızda asılı bir yapılacaklar listeniz olsa da, akşam yaklaşırken kalbinizi beslemek için bu görevlerden bir adım geri atmayı düşünebilirsiniz.


24 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yine karanlık bir gün senin üzerinde, Terazi. Bugün bir skandal, hatta belki bir sır, hatta bir düşmandan gelen bir fısıltı ortaya çıkabilir. Birisi dedikodu yapmak veya senin hakkında kötü konuşmak için dışarı çıkabilir. Güneş onikinci sır evinizdeki Venüs, Neptün ile çatışırken, hayal kırıklığı hissedeceksiniz ve utanç her gölgede gizlenmiş olabilir. Fırtınayı atlatmak için kendinizi kontrol altında tutmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Her şeyden önce, herhangi bir alçakça kişisel plan veya ilişkiye kapılmayın – sonunda yolunuzu mahvederler ve karmanıza karanlık örerler.


24 Eylül 2022 Cumartesi Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kendinizi doğru insanlarla mı kuşatıyorsunuz, Terazi? İşteki bağlantılarınızdan bazıları, Başak’taki Venüs, Balık’ta geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiğinde gerçek renklerini gösterebilir. Bazı meslektaşlarınız tarafından belirli bir ışık altında sevilmediğini veya hakkında konuşulduğunu sezgisel olarak anlayabileceğiniz için açık olmayabilir. Gerekirse, işyeri bağlarınızı düzeltmek için olası sorunları ele almak için muhalefeti kullanabilirsiniz. Ancak, sizi sevmeyen veya desteklemeyen insanlarla ilgilenmemeniz gerektiği için herhangi bir konudan vazgeçmek akıllıca olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.